|
| Najboljši pisec meseca! | |
| | Avtor | Sporočilo |
---|
Julia Waldor Gryfondom
Število prispevkov : 334 Registration date : 07/07/2010
| Naslov sporočila: Najboljši pisec meseca! Čet Jul 29 2010, 20:26 | |
| Torej, mislim da vsi vemo kako to gre - zagotovo se vam je v tem mesecu dni kdo še posebej vtisnil v spomin. Vaša naloga je preprosta - napišite samo kdo je to bil in zakaj si po vašem mnenju zasluži nagrado za najboljšega pisca meseca! Ker ta naloga zahteva od vas samo nekaj stavkov, je seveda pričakovati, da se boste vsi ustavili v tejle temi in z nami delili vaše mnenje, saj najboljšega pisca meseca čaka tudi nagrada.^^ | |
| | | Niccolette Parkinson Spolzgad
Število prispevkov : 622 Age : 30 Location : California Registration date : 02/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Najboljši pisec meseca! Čet Jul 29 2010, 21:10 | |
| Okej, it looks like I'm gonna be the first one there. Torej, jaz sem ta mesec pisala z kar nekaj različnimi osebami, tako z Nicc kot z Anastasio. Moram povedat, da so mi bli zelo všeč vsi posti, med boljše moram izpostavit Lux in Elle. Ampak ja, je blo tako, da so mi bli najbolj všeč posti od nekoga drugega, zato ne bom glasovala za nobeno od teh deklet. Moj glas pa dobi: Ray ShadowNjegovi posti so se mi vedno zdeli zanimivi, na njih sem zlahka odgovarjala, pa tudi, če mi je kdaj zmanjkalo idej sem lahko že samo z odgovarjanjem na njegov post napisala sloliden odgovor. Pa tudi nasmejala sem se ob branju tega, zato je moja odločitev ta mesec takšna. | |
| | | Julia Waldor Gryfondom
| Naslov sporočila: Re: Najboljši pisec meseca! Čet Jul 29 2010, 21:15 | |
| Okej, jaz druga.^^ Torej, v bistvu sem z Elle in Julio pisala s kar veliko ljudmi, ampak to še ne pomeni, da nisem brala drugih postov. Glasovala bom za osebo, ki me je vedno spravila v smeh, piše dolge in zanimive poste, sodeluje tudi v chatu in je nasploh zelo živahna, kamorkoli pač pogledaš. Torej moj glas dobi: Nicc / Anastasia trenutno stanje glasov: ray shadow / nick miller - 1 niccolette parkinson / anastasia yaxley - 1 | |
| | | Ray Shadow Profesor
Število prispevkov : 642 Location : Spinner's End Registration date : 10/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Najboljši pisec meseca! Čet Jul 29 2010, 21:49 | |
| No, če sta že vidve podale svoje glasove moram še jaz sledit Jaz svoj glas poklanjam .... tnnnn tnnnn tnnnnnnnnnnnn Nicc/ Anastasia Mislim, da je brezveze izgubljati besede o tem, da je Nicc gonilna sila našega klepeta, redno piše, dolge, super zanimive, smešne poste, ki ti večkrat polepšajo dan. Da je njen stil pisanja takšen da privabi bralce tudi če niso vključeni v RPG v katerem ona sodeluje ... pač toliko razlogov zakaj je dobila moj glas je, da bi lahko popisal še kar nekaj vrstic toda pomembno je samo to, da gre moj glas tokrat za njo. | |
| | | Julia Waldor Gryfondom
| | | | Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Najboljši pisec meseca! | |
| |
| | | | Najboljši pisec meseca! | |
|
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| |