|
| Kam na Počitnice | |
|
+3Caley Sanders Sirius Black (nekdanji) Ian McFertos 7 posters | Avtor | Sporočilo |
---|
Ian McFertos
Število prispevkov : 15 Location : bradavičarka Registration date : 03/01/2008
| Naslov sporočila: Kam na Počitnice Tor Mar 18 2008, 18:42 | |
| No pa povejte kje preživljate med počitnicami !!! No jaz se vsako leto z barko vozmo po jadranskem morju od Pule do Murterja. No letos pa bomo šli v London | |
| | | Sirius Black (nekdanji)
Število prispevkov : 23 Registration date : 10/03/2008
| Naslov sporočila: Re: Kam na Počitnice Tor Mar 18 2008, 18:45 | |
| Za poletne počitnice cel Julij grem čez Ocean(Ameriko k sorodnikom) | |
| | | Caley Sanders
Število prispevkov : 254 Registration date : 08/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Kam na Počitnice Tor Mar 18 2008, 18:47 | |
| js grem letos v Grčijo na otok Kos, drugače pa poletnih počitnic že nekaj časa nimam več, tako da si kaj daljšega ne morem privoščit. | |
| | | Ian McFertos
| Naslov sporočila: Re: Kam na Počitnice Tor Mar 18 2008, 18:48 | |
| aha lepo u ameriki !!! jaz jih imam tudi sam so pa u detroidu tko de bom še malo počakal ne 2 leti potle bi pa šel u ZDA | |
| | | Avis F. Quaglio
Število prispevkov : 884 Registration date : 02/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Kam na Počitnice Tor Mar 18 2008, 19:49 | |
| uf...poletje, kje je še to!
dve leti nazaj leta nazaj sem bla v Budimpešti za pet dni, pa v Bosni za 10 dni (tabor k ga šola organizira) pa na morju pa v Milanu sm bla tut. lani sme bla v Tuniziji za 1 tedn, v Zagrebu par dni, pa spet v Bosni na taboru. letos sm bla (zimske počitnice) v genevi (švica) 4 dni, za poletne grem pa za 3 tedne po Avstraliji, pa spet v Bosno za 10 dni.
takrat ko ne potujem, sm pa pridkana pa delam. Ponavadi v tovarni od šestih zjutri do dveh popldne. pet al pa šest dni na tedn. kkšen mesec al pa mesec pa pou.
Sorodnke mam pa jst sam v Kanadi, v Avstraliji pa v Angliji... tko da kake ZDA še ne bojo v poštev pršle. Me pa niti tja ne vleče. Nism kkšn Amerika fan. Zlasti se mi je zamerla z Bushom in s sranjem glede nafte... pa to je že politika. pustmo to. | |
| | | Ian McFertos
| | | | Bellatrix Black (nekdanja
Število prispevkov : 422 Registration date : 12/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Kam na Počitnice Čet Mar 20 2008, 18:32 | |
| Ma zaenkrat mamo s sošolci neke nore vizije, da naj bi šli v Španijo, končal bomo pomoje pa tm nekje pr Kolpi v enem zanikrnem kempu. Poool..... Obvezno se gre na Rock Otočec in še na vse ostale koncerte k bojo, na une skate conteste itd. pa na vse ostale podobne bedarije. Upam pa da mi bo ratal letos tut kam it tko mal bl na *resno* ampak nimam pojma kam. | |
| | | Dior Andy Davidson Profesor
Število prispevkov : 161 Registration date : 08/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Kam na Počitnice Pon Apr 07 2008, 18:52 | |
| Uh, bil v oktobru 1 tedn v Londonu in sm se odloču, da HOČEM živet tam... Res je božansko Ko se tko zvečer sam sprehajaš čez Westminsterski most in vidiš pred sabo osvetljen Big Ban, Westminstrsko palačo in za tem Westminster Abbey... Se ti oko orosi Mislem, fak, to so prizori iz filmov Jouk No, za poletne počitnce nimam še nekih planov, razen: ¤Taborjenje s frendi v Bovcu ¤Na morej v frendovo stanovanje v Piranu za par dni ¤Dva vikenda na morju s frendi (kraj nedoločen) . . . . ¤Vsakodnevni "izleti" v Belo (kopališče malo iz Idrije, povsem v miru, super urejeno, krasna voda... Res, vabljeni:P) Aja, pa v oktobru grem letos v Pariz za 1 tedn. Tko da ja... Ajej... Sej res... Pa teden športa v okviru šole zadnj tedn avgusta nekje na hrvaškem | |
| | | Regulus A. Black
Število prispevkov : 85 Location : I'm behind you ..... Registration date : 22/03/2008
| Naslov sporočila: Re: Kam na Počitnice Čet Apr 24 2008, 16:47 | |
| Vel, piplzi, js sm pa zdej bek iz Španije. Majo prov lepzga sončka, pa tut kr toplo je... | |
| | | Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Kam na Počitnice | |
| |
| | | | Kam na Počitnice | |
|
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| |