Rojstvo zla!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rojstvo zla!

Dogajanje na Bradavičarki je postavljeno v čas, ko je mladi Mark Neelstin postajal lord Mrlakenstein in si je izbiral Jedce smrti.

KazaloGalleryPortálIščiLatest imagesPrijavaRegistriraj se
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Avtomatična prijava ob vsakem obisku (priporočamo): 
:: Pozabil/a sem geslo
Latest topics
» Klepet
Kam na Počitnice Icon_minitimeSob Avg 06 2011, 17:54 by Amon Amarth

» Prijave za Gryfondom
Kam na Počitnice Icon_minitimePon Jul 11 2011, 19:02 by Amber O’Neill

» Metal Art Corner
Kam na Počitnice Icon_minitimePon Jul 11 2011, 14:10 by Hermione Potter

» Prijave za Drznvraan
Kam na Počitnice Icon_minitimePet Jun 24 2011, 19:06 by tempel weasley

» Prijave za Pihpuff
Kam na Počitnice Icon_minitimeSre Feb 16 2011, 16:12 by Melissa Morgan

» Stopnišče
Kam na Počitnice Icon_minitimePon Jan 24 2011, 23:22 by Amon Amarth

» RPG iskalnik
Kam na Počitnice Icon_minitimeTor Jan 04 2011, 15:18 by Zara McGrady

» Trenutno poslušam...
Kam na Počitnice Icon_minitimeNed Jan 02 2011, 20:43 by Amon Amarth

» Oglaševanje
Kam na Počitnice Icon_minitimeNed Dec 12 2010, 15:27 by Jasper E. Smith

Kam na Počitnice

Go down 
+3
Caley Sanders
Sirius Black (nekdanji)
Ian McFertos
7 posters
AvtorSporočilo
Ian McFertos

Ian McFertos

Število prispevkov : 15
Registration date : 03/01/2008

Kam na Počitnice Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Kam na Počitnice   Kam na Počitnice Icon_minitimeTor Mar 18 2008, 18:42

No pa povejte kje preživljate med počitnicami Razz !!!

No jaz se vsako leto z barko vozmo po jadranskem morju od Pule do Murterja. No letos pa bomo šli v London Razz
Nazaj na vrh Go down
Sirius Black (nekdanji)

Sirius Black (nekdanji)

Število prispevkov : 23
Registration date : 10/03/2008

Kam na Počitnice Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kam na Počitnice   Kam na Počitnice Icon_minitimeTor Mar 18 2008, 18:45

Za poletne počitnice cel Julij grem čez Ocean(Ameriko k sorodnikom)
Nazaj na vrh Go down
Caley Sanders

Caley Sanders

Število prispevkov : 254
Registration date : 08/09/2007

Kam na Počitnice Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kam na Počitnice   Kam na Počitnice Icon_minitimeTor Mar 18 2008, 18:47

js grem letos v Grčijo na otok Kos, drugače pa poletnih počitnic že nekaj časa nimam več, tako da si kaj daljšega ne morem privoščit.
Nazaj na vrh Go down
Ian McFertos

Ian McFertos

Kam na Počitnice Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kam na Počitnice   Kam na Počitnice Icon_minitimeTor Mar 18 2008, 18:48

aha lepo u ameriki !!!

jaz jih imam tudi sam so pa u detroidu tko de bom še malo počakal ne 2 leti potle bi pa šel u ZDA Razz
Nazaj na vrh Go down
Avis F. Quaglio

Avis F. Quaglio

Število prispevkov : 884
Registration date : 02/09/2007

Kam na Počitnice Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kam na Počitnice   Kam na Počitnice Icon_minitimeTor Mar 18 2008, 19:49

uf...poletje, kje je še to!

dve leti nazaj leta nazaj sem bla v Budimpešti za pet dni, pa v Bosni za 10 dni (tabor k ga šola organizira) pa na morju pa v Milanu sm bla tut. lani sme bla v Tuniziji za 1 tedn, v Zagrebu par dni, pa spet v Bosni na taboru. letos sm bla (zimske počitnice) v genevi (švica) 4 dni, za poletne grem pa za 3 tedne po Avstraliji, pa spet v Bosno za 10 dni.

takrat ko ne potujem, sm pa pridkana pa delam. Ponavadi v tovarni od šestih zjutri do dveh popldne. pet al pa šest dni na tedn. kkšen mesec al pa mesec pa pou.

Sorodnke mam pa jst sam v Kanadi, v Avstraliji pa v Angliji... tko da kake ZDA še ne bojo v poštev pršle. Me pa niti tja ne vleče. Nism kkšn Amerika fan. Zlasti se mi je zamerla z Bushom in s sranjem glede nafte... pa to je že politika. pustmo to.
Nazaj na vrh Go down
Ian McFertos

Ian McFertos

Kam na Počitnice Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kam na Počitnice   Kam na Počitnice Icon_minitimeČet Mar 20 2008, 18:18

ja tud jst nism fen za ZDA pa jst vsako leto kodm v beograd k sorodnikom sam zdej to leto me pa ne mika ker na lahko stučejo Razz
drgač jst pa sm tud biw u Nemčiji, Nizozemski, Franciji, Švici, Češki, Poljski, Grčiji, San Marino, pa Italija Milani Torino pa Avstrija Dunaj in sevede Hrvaška mi pa ni všeč lih zlo. Razz Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Bellatrix Black (nekdanja

Bellatrix Black (nekdanja

Število prispevkov : 422
Registration date : 12/08/2007

Kam na Počitnice Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kam na Počitnice   Kam na Počitnice Icon_minitimeČet Mar 20 2008, 18:32

Ma zaenkrat mamo s sošolci neke nore vizije, da naj bi šli v Španijo, končal bomo pomoje pa tm nekje pr Kolpi v enem zanikrnem kempu. Poool..... Obvezno se gre na Rock Otočec in še na vse ostale koncerte k bojo, na une skate conteste itd. pa na vse ostale podobne bedarije. Upam pa da mi bo ratal letos tut kam it tko mal bl na *resno* ampak nimam pojma kam. Smile
Nazaj na vrh Go down
Dior Andy Davidson
Profesor
Profesor

Število prispevkov : 161
Registration date : 08/08/2007

Kam na Počitnice Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kam na Počitnice   Kam na Počitnice Icon_minitimePon Apr 07 2008, 18:52

Uh, bil v oktobru 1 tedn v Londonu in sm se odloču, da HOČEM živet tam... Res je božansko Surprised Ko se tko zvečer sam sprehajaš čez Westminsterski most in vidiš pred sabo osvetljen Big Ban, Westminstrsko palačo in za tem Westminster Abbey... Se ti oko orosi Razz Mislem, fak, to so prizori iz filmov Razz Very Happy Jouk Very Happy

No, za poletne počitnce nimam še nekih planov, razen:
¤Taborjenje s frendi v Bovcu
¤Na morej v frendovo stanovanje v Piranu za par dni
¤Dva vikenda na morju s frendi (kraj nedoločen)
.
.
.
.
¤Vsakodnevni "izleti" v Belo (kopališče malo iz Idrije, povsem v miru, super urejeno, krasna voda... Res, vabljeni:P)

Aja, pa v oktobru grem letos v Pariz za 1 tedn. Tko da ja...

Ajej... Sej res... Pa teden športa v okviru šole zadnj tedn avgusta nekje na hrvaškem Razz
Nazaj na vrh Go down
Regulus A. Black

Regulus A. Black

Število prispevkov : 85
Registration date : 22/03/2008

Kam na Počitnice Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kam na Počitnice   Kam na Počitnice Icon_minitimeČet Apr 24 2008, 16:47

Vel, piplzi, js sm pa zdej bek iz Španije. Majo prov lepzga sončka, pa tut kr toplo je... Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

Kam na Počitnice Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kam na Počitnice   Kam na Počitnice Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

Kam na Počitnice
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1