| Čvekulja | |
|
+30Andromeda Black (nekdanja Minerva McGonagall Dianae M. O'Sullivan Fenrir Greyback Regulus A. Black Caley Sanders Victoria Frances Ian McFertos Lillith Moore Mark Neelstin (nekdanji) Shannon Asali Stelmarilia Sandley Ray Shadow Maria Niccolette Parkinson Albus Dumbledore Katharine Watson Trevor Dearborn Diggle Dedalus Jones Hestia Bellatrix Black (nekdanja Strahomir Hrabri Hannah Brown Tara Shade Josh Vincerns Narcissa Black (nekdanja) Lucius Malfoy (nekdanji) Avis F. Quaglio Karon Severus Snape 34 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Regulus A. Black
Število prispevkov : 85 Location : I'm behind you ..... Registration date : 22/03/2008
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Tor Jul 29 2008, 20:07 | |
| Am, ja, edin neki bi uprašala... Kdo pa je 4. admin... | |
|
| |
Avis F. Quaglio
Število prispevkov : 884 Registration date : 02/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Tor Jul 29 2008, 20:15 | |
| ne, jst sm slikala. Tist je prjatlca.
JA, moje ideje vso stvar mal zakomplicirajo, ampak obljubljamo, da bo mal novi forum kar nekja pozitivnih pridobitev.
Je Remus ful priden in dela. | |
|
| |
Ray Shadow Profesor
Število prispevkov : 642 Location : Spinner's End Registration date : 10/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Tor Jul 29 2008, 20:30 | |
| Avis mi bo še nerodno če em boš tok hvalila ker mislim, da delamo vsi tako, da ni treba nikogar izpostavljati 4 admin je Caley,ki ima novi nick. Skrbi pa za nekaj grafičnih zadev, ki mislim, da bi lahko koristile. Poklical jo je pa Albus. Sam ste si pa res že vse nagledali | |
|
| |
Regulus A. Black
Število prispevkov : 85 Location : I'm behind you ..... Registration date : 22/03/2008
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Tor Jul 29 2008, 20:52 | |
| AAa, Caley. Sej, ona si je pa res zaslužla admin place Kdaj približen bo pa forum odprt? | |
|
| |
Trevor Dearborn Knjižničar
Število prispevkov : 496 Location : World Registration date : 17/11/2007
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Sre Jul 30 2008, 06:17 | |
| jest upam da čim prej... sm se že naveličal skor gledanja v prazno, ker me nobedn forum ne pritegne več.... | |
|
| |
Avis F. Quaglio
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Sre Jul 30 2008, 08:04 | |
| no no, ne bodte neučakani!
Ga mormo najprej sploh do konca postavit, preden ga lahko odpremo.
učer sm gledala film Other Boleyn Girl. Dost uredu film... a ga je še kdo gledu? | |
|
| |
Trevor Dearborn Knjižničar
Število prispevkov : 496 Location : World Registration date : 17/11/2007
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Sre Jul 30 2008, 08:57 | |
| jest sm ga tud že enkrat... je res dost dobr... Scarlett je res the best... | |
|
| |
Niccolette Parkinson Spolzgad
Število prispevkov : 622 Age : 30 Location : California Registration date : 02/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Sre Jul 30 2008, 10:45 | |
| Nism še gledla, mam pa u planu. Id rugače, ludje, kko se držite.. ? | |
|
| |
Avis F. Quaglio
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Sre Jul 30 2008, 18:36 | |
| mah, vreme je bl tko tko, drgač pa fajn | |
|
| |
Ray Shadow Profesor
Število prispevkov : 642 Location : Spinner's End Registration date : 10/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Sre Jul 30 2008, 20:03 | |
| js sem pa total zanič sem se cel dan podil po ljubljani in iskal stanovanje a ni bilo nič pametnega. Tako, da če ve kdo za kakšn stanovanje za 4 osebe, najemnina okoli 150-160 € na osebo z stroški naj pove. | |
|
| |
Regulus A. Black
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Sre Jul 30 2008, 20:40 | |
| Jz pa Lubana... Tko da, js ne vem za nč. | |
|
| |
Avis F. Quaglio
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Čet Jul 31 2008, 16:42 | |
| hm... salomonov oglasnik ti baje najbolj pomaga. mam prjatlce z izkušnjami. pa če nebi lih v centru - dost študentov živi v šiški v blokih.
Stanovanja so bol tko-tko (stene so tanke, pa ponoč ne smeš razgrajat, ker so pol sosedi jezni - tko da partyji odpadejo, so pa dost velka.
vec ti pa ne znam povedat, ker sama nisem nikol stanovanja se iskala. zvim v študencu
ampak za 160 izven centra zihr kej najdš. še posebi za 4 ludi. | |
|
| |
Število prispevkov : 622 Age : 30 Location : California Registration date : 02/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Sob Avg 02 2008, 00:59 | |
| Đizs, ludje... Men je dans tko bed, da niti približn ne morm spat. Sicer pa ratujem depresivna k pomislim, da bo počitnc kmal konc. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Pon Avg 04 2008, 20:52 | |
| Okej, dvojni post, whatever, sej tko več nihče ne piše sm :smuspect: V glaunm, js sm tko bored, k še nikol u lajfu. Pridm na net in so usi rpg-ju u k***u. Gorđs. In pol bi še svoj forum delala, pa nemorm, k soadminke ni in spet nvm, kva narest, da nebom agen use zaje**la. :suspec: Gorđs. | |
|
| |
Ray Shadow Profesor
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Tor Avg 05 2008, 10:18 | |
| hehe ja sej js se pa na morem spravit pisat nič. Ni idej, ni volje in ne vem kaj naj naredim Se bom mogo mal potrudit ni druge | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Tor Avg 05 2008, 10:41 | |
| ma, js pa dele končn mau volje, idej, naudiha.... in pol kva? Nč s tega... bo spet šlo use k hudiču. And, ja ne, zgornjiga posta brat. K je ratu s čiste depresije. - Spoiler:
(ki je delno prisotna še danes)
| |
|
| |
Bellatrix Black (nekdanja
Število prispevkov : 422 Registration date : 12/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Ned Avg 10 2008, 12:58 | |
| No no, kaj ste depresivni! Men ga pa čist dogaja. Sm vas pršla mal pogledat. Delala sm dva tedna da bom šla zdej pol na morje za en teden, stanovanje sm dobila tm bliz Tivolija, čist bliz mam do centra, juhu, velk stanvanje tak star (obožujem stara stanovanja) pa 3je bomo notr, 130 evrov na mesec. Podgano si bom KONČN lahko kupla (v dijaškmu niso dovoljene), začela sm NCIS gledat in sm čist notr padla mam že use sezone na računalniku, klavir vadm k zmešana in postajam pravi mali virtuoz.... Še kej?
NA ŽIVO RDEČO SM SE POBARVALA!!!!!!!!
To bi blo pa pomoje use. Aja, nove slušalke mam, pa oblekco za iPoda. | |
|
| |
Ray Shadow Profesor
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Ned Avg 10 2008, 13:31 | |
| Ok sej nismo več depresivni men je že kr bolš Jaz sem tudi najdo stanovanje in sicer na Ptujski, za bežigradom minutko od stadiona, 5 min do faksa s trolo ni bolšga tut za 130 na mesec s stroški pa 5 nas bo Tudi mene je čist not potegnila ena serija in sicer Bojna ladija Galaktika. Mi je ful dobra in sem si že potegnl prve tri sezone tako da... No pa to da grem dvajsetega na morje je še en plus za dobro voljo | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Ned Avg 10 2008, 14:46 | |
| A, mi bomo pa trije. Jst, frendica pa en k dela magisterij iz fizke. Ga še ne poznam, sam pomoje mora bit človk dost usekan. A nima ta bojna ladja Galaktika tk FULLLL delov? Al je tist neki druzga? Vem k moja sošolka gleda neki na foto k je en tip k ma en krog na čelu pa ne šreka humorja pa ena magic vrata so pa take. Pa sej te serije so prov take hinavske. Res te zasvojijo. Vsej mene takoj. Jst grem pa 23. na morje. Kaj pa greš? | |
|
| |
Ray Shadow Profesor
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Ned Avg 10 2008, 16:16 | |
| Če fiziko študira ne more bit lih normaln Drugače pa tisto so Zvezdna vrata in imajo še več delov, in to je neki podobnega sam men je še mal bolš Ja saj tudi mene ful zasvojijo, kar nekaj takih serij mi je všeč (Heroes, House, Galactica,....) Na morje grem pa v Paklenico, to je nekje pri Zadru. Gre pa nas 7 prijatlov (2 punci 5 tipov ) tako da zna bit kr zanimivo Kaj pa ti? | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Ned Avg 10 2008, 18:32 | |
| Sj jst mam rada čudake, sam upam da ne bo preveč zatežen. Full je luštn, še balkon mamo. ma ja Zvezdna vrata so tist pa pol je še neki kao k je iz Zvezdnih vrat ratal al kaj vem kaj.... U glavnem. Jst sm gledala Housa pol po 3.sezoni mi je blo glupo k je vse zdravnike skenslu in sm nehala. Na morje grem pa na Pag ena full pocen varianta, niti ne vem kolk nas gre, mensezdi da okol 8-9, zaenkrat poznam sam eno- mojo sošolko. Pač mi je rekla če grem zravn pa itak da bom šla. Mal je treba na morje it ane. Pa glihkar sm ugotovila da 4GB placa na iPodu še zdaleč ni dost. | |
|
| |
Ray Shadow Profesor
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Tor Avg 12 2008, 10:05 | |
| A mogoče ve kdo za kakšen pameten, brezplačen antivirusni program, ki ti po tem tudi dejansko pobrišše viruse iz računalnika?
Ker jih imam trenutno toliko na rač. da bom ponorel, ker mi samo javla napake in podobno. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Tor Avg 12 2008, 19:22 | |
| Jst mam NOD32 pa Ad-Aware..... Samo mi jih je en frend zrihtu. Pa Avast je baje tut kul. Pa sej si z neta potegn, zihr majo zaston kao trial-verzije k ti drži po kakšn mesec. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Pon Avg 18 2008, 16:12 | |
| Wiu, visva pa sta se razčvekala. ^^ So, Nicc je z morja. Bla na Barbarigi in je blo like zlo doucajt. Sicer pa, Bella, lepo te je spet tle gor vidt. | |
|
| |
Mark Neelstin (nekdanji) Profesor
Število prispevkov : 178 Registration date : 04/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Sre Avg 20 2008, 10:27 | |
| Dobri Dan ej Bella...res je premal..jz mam 8GB pa tko če dajš kake filme gor pogruntaš d je še to ful premal moj tip ma unga za 80GB...da lohk ceu komp not pismo ful bi blo hudo če bi biu ipod k je mejhn tko npr. 4x4cm pa da ma gor 80GB pa da ma ceno ..50€ pa da je tko..v rasta barvah...mnjam tkoj bi biu moj pejmo odpret firmo pa sami delat ipode Drgač pa, k se že lih mente kje ste bli, kam greste itd. Jz sm ceu julij duma bla pol zdj avgusta pa: -1.tedn na morje v Šibenik z fantom pa mojimi starši ( ja skp smo šli in zakon je blo) -2.tedn v Bosno -3. tedn sm zdej doma in mi tko hitr mineva d kr res ni -4.tedn gremo na maturanca v Črno Goro ( noro hude hotele so nm zrihtal ) Ej vidva zdj k sta v Lj se bomo mogoč pa še kej srečal pa oba mata ful hudo lokacijo k mata glavne stvari vse blizu pač edino to je blem k je skoz hrupn ( če sta ob kaki cesti) in pa onesnažen zrak se grem mal Ekologa aja glede antivirusov... jz mam avast in je kr uredu prej sm mela NODa se mi zdi...drgač pa čist tko informativno.. Remus ful ne priporočam d maš več kt en antivirusni program na compu | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja | |
| |
|
| |
| Čvekulja | |
|