| Čvekulja | |
|
+30Andromeda Black (nekdanja Minerva McGonagall Dianae M. O'Sullivan Fenrir Greyback Regulus A. Black Caley Sanders Victoria Frances Ian McFertos Lillith Moore Mark Neelstin (nekdanji) Shannon Asali Stelmarilia Sandley Ray Shadow Maria Niccolette Parkinson Albus Dumbledore Katharine Watson Trevor Dearborn Diggle Dedalus Jones Hestia Bellatrix Black (nekdanja Strahomir Hrabri Hannah Brown Tara Shade Josh Vincerns Narcissa Black (nekdanja) Lucius Malfoy (nekdanji) Avis F. Quaglio Karon Severus Snape 34 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Minerva McGonagall Profesorica
Število prispevkov : 16 Registration date : 24/03/2008
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Pon Apr 07 2008, 13:37 | |
| .... ki ga je prav dobr spacala. pa da se novte čudl, za tipkovnico je Avis. Zdej ko je šel Strahi pa- pa... da ne bo primanjkovalo profesorjev. pouk se bo pa kmalu začel. ja, in najprej bom učila obrambo dokler se mark ne spoka iz mojega predmeta spreminjanje oblike | |
|
| |
Regulus A. Black
Število prispevkov : 85 Location : I'm behind you ..... Registration date : 22/03/2008
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Pon Apr 07 2008, 13:59 | |
| Ma, niti približno se mi ni sanjal, da si si ti nardila ta lik. Sicer pa, dobra ideja, ane... | |
|
| |
Avis F. Quaglio
Število prispevkov : 884 Registration date : 02/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Pon Apr 07 2008, 14:54 | |
| hvala hvala drhgač kko ste kaj! jst sm na smrt prehlajena. nos mi bo odpadu k tok smrkam. | |
|
| |
Regulus A. Black
Število prispevkov : 85 Location : I'm behind you ..... Registration date : 22/03/2008
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Pon Apr 07 2008, 15:29 | |
| Ma, js tut nism glih kt nova.... Sicer pa, Avis, sem se ravn privadla na tvoj avič, pol pa daš novzga.... Morm reč, da mi je biu pru še zmeri najbolš... | |
|
| |
Dior Andy Davidson Profesor
Število prispevkov : 161 Registration date : 08/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Pon Apr 07 2008, 15:53 | |
| Ty Mark Lepo je bit spet v "akciji". Drugače pa... Avis, a si ti mal hiperaktivna Tok igranih (in ne NPC) karakterjev vodiš Spoštovanje *bow* | |
|
| |
Albus Dumbledore Ravnatelj
Število prispevkov : 813 Registration date : 02/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Pon Apr 07 2008, 15:58 | |
| Ja, naša Avis je zelo hiperaktivna, zdaj vodi že kar nekaj likov. Dogodek v stolpu pa je res super napisan, prav užitek je brati dogajanje tam. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Pon Apr 07 2008, 17:30 | |
| Se strinjam Res fajn je brat take dolge in dogajanja polne poste. Drugače pa, vsak forum rabi take neutrudljive pisce | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Pon Apr 07 2008, 17:41 | |
| Na našem forumu imamo kar nekaj zelo dobrih piscev, kar me veseli. Včasih se kar zgroziš ko vidiš, koliko je kdo napisal. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Pon Apr 07 2008, 18:03 | |
| Hehe, res je Sam moram po dolgi pavzi še pridet nazaj v formo... | |
|
| |
Mark Neelstin (nekdanji) Profesor
Število prispevkov : 178 Registration date : 04/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Pon Apr 07 2008, 18:32 | |
| neki ne štekam kako je lahko Feniksov Red ustanovljen če pa še ni temnega coprnika no vsaj ni se še odkril ejga Diorjev lohk bi tko se zbudu tud na ursvetu bi te bli tm tud zlo veseli pa če se ne motm si meu rojstn dan letos enkrt sam bol na začetku an sam jebiga kaj če te pa ni blo na msnju | |
|
| |
Avis F. Quaglio
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Pon Apr 07 2008, 18:32 | |
| mah, sej zdj mam v bistvu sam avis pa minervo. Filcha zdej drugi pišejo (mislm da remus pa bella po potrebi.) je bil tut narjen s tem namenom. Strahi je bil pa tut narjen z namenom, da kravžla živčke Marku in da na koncu klavrno konča ma un tapru avič... avis zgleda kot deset let stara al pa še mn. na temu se mi zdi še najbol realna s svojim velkim nosom pa udrtimi lici. aja, velk nos ma pa zato, k ga zlo rada vtika tja, k ji enb blo treba. | |
|
| |
| |
| |
Ray Shadow Profesor
Število prispevkov : 642 Location : Spinner's End Registration date : 10/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Pon Apr 07 2008, 18:54 | |
| Temni copernik se mogoče še res ni odkil ampak glede na smrti in izginotja je ravnatelj začel sumiti. Seveda še ni povedal kdo je ta temni coprnik, ker še niam pravih dokazov ampak sumid a se mora Feniksov red pripraviti na to da bo temni coprnik vstal Pač neki v tem smislu bi naj bilo vse skupaj In glede na to da ste jedci že po večini zbrani, vsaj tisti najpomembnejši mora tudi Feniksov red pridobiti nekaj članov, da ne boste imeli prevelike premoči | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Pon Apr 07 2008, 20:28 | |
| aha ok štekam ja ja Sandra ja sj sm vedla d je januarja blo sam sm se bala poveat d se neb zmotila a veš kao ok hvala za pojasnilo Remus in ja vi kr, vs bo Markec čaku jz bi se mal pohvalila: dubla sm prevod zadnje hpjeve knige in s takim užitkom požiram usako stran posebij ( ne dobesedno seveda) k sm jo zagledala na policah tistga dne ponovno odprte knjižnice, ki so jo nekaj mesecev prenavlal ( zdj je fuul huda, še filme si lohk za en tedn zaston sposojaš) sm bla tok vesela, da me je tip še par minut za tem čudn gledu | |
|
| |
Avis F. Quaglio
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Pon Apr 07 2008, 21:48 | |
| jst sm tut dons dubla v roke prevod od ene moje priajtlce... matr, ene stavri so spet čudn prevedl. Elder wand je prapalica pa še ene par takih... sem sam na hitr preletela, brat je pa nom šla še enkrat. | |
|
| |
Regulus A. Black
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Tor Apr 08 2008, 10:53 | |
| Ma, po moje je prevod ful slb
sem prebrala še v nemščini in e mi zdi neprimerno boljši... sploh konec je zlo zarukan. | |
|
| |
Lucius Malfoy (nekdanji)
Število prispevkov : 439 Age : 31 Registration date : 28/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Tor Apr 08 2008, 14:28 | |
| mah sj.. js sm že rekla, da je prevod slb. sploh skrižven al kaj že mi je blazno brezveze. bi pa raj vidla da je horkruc, kokr je gradišnik prevedu. | |
|
| |
| |
| |
| |
| |
| |
| |
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Tor Apr 08 2008, 17:38 | |
| Jaz pa sem do zdaj vse knjige o HPju prebral v slovenskem prevodu, niti sam ne vem zakaj. Verjetno zato, ker nisem tako podkovan še v angleščini, saj imam kot prvi jezik nemščino. Kljub temu pa sem probal zadnjo knjigo prebrati v originalu in sem tudi do polovice prišel, a sem nato obupal, saj vsega nisem razumel in sem moral pogosto gledati v slovar. Počakal sem na slovenski prevod in ga z užitkom tudi prebral. Vsak dela pač po svoje. | |
|
| |
Avis F. Quaglio
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Tor Apr 08 2008, 18:26 | |
| mah.. škoda ubistvu zgublat besede o prevodih. itak nou nikol usem use všeč. mi ej pa ok, da so na tem forumu ohranjena originalna imena (lupin, snape, .... čeprav Mark je bi mogu bit pa Tom... ampak kaj čmo ) | |
|
| |
Caley Sanders
Število prispevkov : 254 Registration date : 08/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Sre Apr 09 2008, 18:46 | |
| in folk kako ste kej? | |
|
| |
Avis F. Quaglio
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Sre Apr 09 2008, 21:20 | |
| mah... še zmeri bolna. zdekle sm pol dneva neki risala...tko da me boli roka. leva roka me pa boli k sm kitaro špilala po ful dougcajta. ful težko je pol tipkat. | |
|
| |
Lucius Malfoy (nekdanji)
Število prispevkov : 439 Age : 31 Registration date : 28/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja Čet Apr 10 2008, 16:06 | |
| ma js sm ok. jutr je petk. najbol. ampa se bo poslabšal u nedeljo, k se bom spomnla, da mamo do polovice aja po dva testa na tedn, pa da sprašujejo.. ampak bomo že prežvel še dva mesca.. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Čvekulja | |
| |
|
| |
| Čvekulja | |
|