Rojstvo zla!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rojstvo zla!

Dogajanje na Bradavičarki je postavljeno v čas, ko je mladi Mark Neelstin postajal lord Mrlakenstein in si je izbiral Jedce smrti.

KazaloGalleryPortálIščiLatest imagesPrijavaRegistriraj se
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Avtomatična prijava ob vsakem obisku (priporočamo): 
:: Pozabil/a sem geslo
Latest topics
» Klepet
Predlogi Icon_minitimeSob Avg 06 2011, 17:54 by Amon Amarth

» Prijave za Gryfondom
Predlogi Icon_minitimePon Jul 11 2011, 19:02 by Amber O’Neill

» Metal Art Corner
Predlogi Icon_minitimePon Jul 11 2011, 14:10 by Hermione Potter

» Prijave za Drznvraan
Predlogi Icon_minitimePet Jun 24 2011, 19:06 by tempel weasley

» Prijave za Pihpuff
Predlogi Icon_minitimeSre Feb 16 2011, 16:12 by Melissa Morgan

» Stopnišče
Predlogi Icon_minitimePon Jan 24 2011, 23:22 by Amon Amarth

» RPG iskalnik
Predlogi Icon_minitimeTor Jan 04 2011, 15:18 by Zara McGrady

» Trenutno poslušam...
Predlogi Icon_minitimeNed Jan 02 2011, 20:43 by Amon Amarth

» Oglaševanje
Predlogi Icon_minitimeNed Dec 12 2010, 15:27 by Jasper E. Smith

Predlogi

Go down 
+9
Trevor Dearborn
Lucius Malfoy (nekdanji)
Niccolette Parkinson
Jane Smart
Caley Sanders
Karon
Avis F. Quaglio
Juan Raul
Albus Dumbledore
13 posters
Pojdi na stran : 1, 2  Next
AvtorSporočilo
Albus Dumbledore
Ravnatelj
Ravnatelj
Albus Dumbledore

Število prispevkov : 813
Registration date : 02/08/2007

Predlogi Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Predlogi   Predlogi Icon_minitimeSre Sep 12 2007, 05:52

Ker je prejšnja tema s predlogi že kar nasmetena, odpiram novo temo, kjer boste lahko znova dajali vaše predloge za forum.
Nazaj na vrh Go down
http://hogwarts.goodbb.net
Juan Raul

Juan Raul

Število prispevkov : 50
Registration date : 28/08/2007

Predlogi Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Predlogi   Predlogi Icon_minitimeNed Sep 30 2007, 12:33

Predlagam naslednje...
da se za oglaševanje naredi kvaliteten oglaševalni banner...
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost

Predlogi Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Predlogi   Predlogi Icon_minitimeNed Sep 30 2007, 12:34

sam res bi lahko mel banner
Avis nm lahko kej zrihtaš
k odvladaš fotošop Razz
Nazaj na vrh Go down
Avis F. Quaglio

Avis F. Quaglio

Število prispevkov : 884
Registration date : 02/09/2007

Predlogi Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Predlogi   Predlogi Icon_minitimeSre Okt 03 2007, 14:45

uaaaaaa... zdele sedim za eno kišto, za kero je vprašljivo, če ma Slikarja... pomoje za kej tazga kot je fotošop še slišal niso. maby med vikendom. sam ne čakat name. nej gre kdo drug delat Smile
Nazaj na vrh Go down
Albus Dumbledore
Ravnatelj
Ravnatelj
Albus Dumbledore

Predlogi Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Predlogi   Predlogi Icon_minitimeSre Okt 03 2007, 17:13

Saj nimaš sile Avis. Če ti bo uspelo narediti v prihodnosti banner za naš forum bo že to velik uspeh, zaenkrat pa lahko oglašujemo samo z besedilom, katero je objavljeno v oglaševanju, saj zadosti pove.
Če bo ljudi zanimalo, pa se bodo prijavili.
Nazaj na vrh Go down
Karon

Karon

Število prispevkov : 269
Registration date : 06/08/2007

Predlogi Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Predlogi   Predlogi Icon_minitimeSob Okt 06 2007, 20:44

To imate prav. Banner bi obvezno potrebovali, ker le-ta namreč pritegne ljudi.. Predlogi 7441 Jah, prosite še Lily..
In ja.. drugače pa predlagam da naredite tekmovanje v tem. Ker sem prepričana da Avis ni edina, ki to zna. In če naredite tekmovanje, prejmete bannerje.. date anketo in nakoncu uporabniki izberemo najbolj zanimivega, najlepšega po naših pojmih.
Nazaj na vrh Go down
Caley Sanders

Caley Sanders

Število prispevkov : 254
Registration date : 08/09/2007

Predlogi Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Predlogi   Predlogi Icon_minitimeSob Okt 06 2007, 20:47

kaj pa če bi se zgolj logo foruma pomanjšal na velikost primerno za banner??
Nazaj na vrh Go down
Karon

Karon

Predlogi Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Predlogi   Predlogi Icon_minitimeSob Okt 06 2007, 20:54

Waa.. pa res. Kaj ljudje za boga sploh komplicirate? affraid Logo foruma date samo zraven k besedilu pa je stvar rešena. Na vseh forumih je tako. Banner / Logo.. vse je povsod isto.

Pa sploh vam ni treba pomanjšavati..
Nazaj na vrh Go down
Albus Dumbledore
Ravnatelj
Ravnatelj
Albus Dumbledore

Predlogi Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Predlogi   Predlogi Icon_minitimeNed Okt 07 2007, 06:31

No, saj sem jaz tudi ta logo dajal zraven k besedilu pri oglaševanju mojega foruma ponekod drugod, tako da smo praktično banner imeli zraven. Ni niti slab in na to možnost sem že čisto pozabil, tako da potem sploh ni treba nobenih novih bannerjev delati.
Nazaj na vrh Go down
Karon

Karon

Predlogi Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Predlogi   Predlogi Icon_minitimeNed Okt 07 2007, 09:16

Ne, čeprav Alby.. vseeno lahko narediš neki tekmovanje ali kako bi temu se reklo. Naj člani, ki znajo to narediti naredijo potem pa če se bo nabralo vsaj nekaj bannerjev daš anketo, da glasujemo.. in potem tisti banner, ki bi zmagal ga naštimaš za logo foruma in ga daš v podpise.
Mislim to je samo predlog. Wink
Nazaj na vrh Go down
Caley Sanders

Caley Sanders

Predlogi Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Predlogi   Predlogi Icon_minitimeNed Okt 07 2007, 09:25

No s tem, da se da banner v podpise se ne strinjam pa naj bo še tako dober banner. Banner ne more bit čist neki miniaturnega in pol se stran preveč raztegne, če je to v podpisih.

Logo je čisto dober, mogoče bi se lahko samo napis popravilo, da bi izgledal, kot da izstopa ven (mal 3D varianta) Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Karon

Karon

Predlogi Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Predlogi   Predlogi Icon_minitimeNed Okt 07 2007, 11:57

Čakaj kdo je pa o podpisih govoril? o.O.
V podpise se userbar [al kaj so že? o.O] dajo ne pa bannerji.. milsm lahko se tudi bannerji, samo ne smejo biti preveliki. Jaz sem govorila za oglaševanje da se da k besedilu banner, da se klikne nanj in da pač te pripelje do te strani. Wink
Hm.. sej nevem če me razumete ker niti sama ne dujemam telih moji besed.. jao.
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost

Predlogi Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Predlogi   Predlogi Icon_minitimeNed Okt 07 2007, 12:03

ubistvu je men ideja od Karon ful všeč mogoče bi pa lahko probal
Nazaj na vrh Go down
Karon

Karon

Predlogi Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Predlogi   Predlogi Icon_minitimeNed Okt 07 2007, 12:10

Ojoj.. prej gor sm narobe napisala. Nisem msilila v podpis ampak sem mislila za banner foruma in za slikco k oglaševanju.
Se oproščam. Predlogi 7441
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost

Predlogi Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Predlogi   Predlogi Icon_minitimeNed Okt 07 2007, 14:03

kaj če bi tko kot majo admini svetlo modro barvo, določl še eno barvo za moderatorje, da se ve kdo so
ker če nekdo nov pride na forum, pomoje ne bo šu gledat vse poste in sploh ne bo vedu kdo je moderator
Nazaj na vrh Go down
Caley Sanders

Caley Sanders

Predlogi Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Predlogi   Predlogi Icon_minitimeNed Okt 07 2007, 14:05

se strinjam s tem. pa mogoče bi lahko tud drznvraan vsaj malenkost posvetlil, ker se na tem ozadju sploh ne vidi imena prebrat. samo plav zmazek je Sad
moderatorje dejmo pa vijolčne!
Nazaj na vrh Go down
Albus Dumbledore
Ravnatelj
Ravnatelj
Albus Dumbledore

Predlogi Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Predlogi   Predlogi Icon_minitimeNed Okt 07 2007, 14:35

Zdaj sem spremenil barvo Drznvraana v malo manj temno modro in moderatorje sem dal v vijolično barvo, kot si predlagala Caley. Upam, da vam je všeč.
Nazaj na vrh Go down
Jane Smart

Jane Smart

Število prispevkov : 108
Registration date : 16/08/2007

Predlogi Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Predlogi   Predlogi Icon_minitimeNed Okt 07 2007, 14:55

fajn je ja Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Caley Sanders

Caley Sanders

Predlogi Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Predlogi   Predlogi Icon_minitimeNed Okt 07 2007, 15:19

super je! imena drznvraanovcev so odlično berljiva, barva za moderatorje pa se krasno poda k forumu Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost

Predlogi Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Predlogi   Predlogi Icon_minitimeNed Okt 07 2007, 15:24

čeprou oranžna bi bla mogoče res bolša kaj pravte?
Nazaj na vrh Go down
Caley Sanders

Caley Sanders

Predlogi Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Predlogi   Predlogi Icon_minitimeNed Okt 07 2007, 15:26

če bo izbran drugi logo, se bo taka svetlo oranžna (ne una kričeča) krasno podala zraven. lahko bi bili pa administratorji oranžni! vi ste glavni na forumu, zato je prav, da se vaša barva najbolj sklada od vseh Wink
Nazaj na vrh Go down
Niccolette Parkinson
Spolzgad
Spolzgad
Niccolette Parkinson

Število prispevkov : 622

Predlogi Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Predlogi   Predlogi Icon_minitimeNed Okt 07 2007, 18:30

ok, men ta vijolična zgleda nekako... ogabno. pa brez zamere, sam če jo primerjaš z drugimi barvami niti slučajno ne paše...

moje mnenje.
Nazaj na vrh Go down
http://www.bradavicarka.all-up.com
Lucius Malfoy (nekdanji)

Lucius Malfoy (nekdanji)

Število prispevkov : 439
Registration date : 28/08/2007

Predlogi Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Predlogi   Predlogi Icon_minitimeNed Okt 07 2007, 18:31

Niccolette Parkinson je napisal/a:
ok, men ta vijolična zgleda nekako... ogabno. pa brez zamere, sam če jo primerjaš z drugimi barvami niti slučajno ne paše...

moje mnenje.

agree..
Nazaj na vrh Go down
Karon

Karon

Predlogi Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Predlogi   Predlogi Icon_minitimeNed Okt 07 2007, 18:39

Se tudi jaz strinjam. Predlogi 7441
Moderatorje dajte oranžne pa se bo skladalo pumojem. Admini pa, če prašate mene dovolj dost vn sekajo z barvo. Takoj s ejih opazi.
Nazaj na vrh Go down
Avis F. Quaglio

Avis F. Quaglio

Število prispevkov : 884

Predlogi Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Predlogi   Predlogi Icon_minitimeNed Okt 07 2007, 19:19

prosim, neveč te vijolčne k tolk bode v oči. dejte kako nevtralno barvo.
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

Predlogi Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Predlogi   Predlogi Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

Predlogi
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 2Pojdi na stran : 1, 2  Next