Rojstvo zla!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rojstvo zla!

Dogajanje na Bradavičarki je postavljeno v čas, ko je mladi Mark Neelstin postajal lord Mrlakenstein in si je izbiral Jedce smrti.

KazaloGalleryPortálIščiLatest imagesPrijavaRegistriraj se
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Avtomatična prijava ob vsakem obisku (priporočamo): 
:: Pozabil/a sem geslo
Latest topics
» Klepet
Predstavitev novih članov Icon_minitimeSob Avg 06 2011, 17:54 by Amon Amarth

» Prijave za Gryfondom
Predstavitev novih članov Icon_minitimePon Jul 11 2011, 19:02 by Amber O’Neill

» Metal Art Corner
Predstavitev novih članov Icon_minitimePon Jul 11 2011, 14:10 by Hermione Potter

» Prijave za Drznvraan
Predstavitev novih članov Icon_minitimePet Jun 24 2011, 19:06 by tempel weasley

» Prijave za Pihpuff
Predstavitev novih članov Icon_minitimeSre Feb 16 2011, 16:12 by Melissa Morgan

» Stopnišče
Predstavitev novih članov Icon_minitimePon Jan 24 2011, 23:22 by Amon Amarth

» RPG iskalnik
Predstavitev novih članov Icon_minitimeTor Jan 04 2011, 15:18 by Zara McGrady

» Trenutno poslušam...
Predstavitev novih članov Icon_minitimeNed Jan 02 2011, 20:43 by Amon Amarth

» Oglaševanje
Predstavitev novih članov Icon_minitimeNed Dec 12 2010, 15:27 by Jasper E. Smith

Predstavitev novih članov

Go down 
+19
Shannon Asali
Avis F. Quaglio
Trevor Dearborn
Katharine Watson
Maria
Severus Snape
Lara la Enirelo
Bellatrix Black (nekdanja
Jenny
Caley Sanders
Victoria McGinnley
Narcissa Black (nekdanja)
Serena Livleton
Niccolette Parkinson
Jane Smart
Karon
Hannah Brown
Lucius Malfoy (nekdanji)
Albus Dumbledore
23 posters
Pojdi na stran : 1, 2  Next
AvtorSporočilo
Albus Dumbledore
Ravnatelj
Ravnatelj
Albus Dumbledore

Število prispevkov : 813
Registration date : 02/08/2007

Predstavitev novih članov Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Predstavitev novih članov   Predstavitev novih članov Icon_minitimeNed Sep 02 2007, 14:37

Vse nove člane, ki se prijavijo na forum vabim, da se v tej temi opišejo in nam zaupajo kaj o sebi. Ta tema je namenjena samo temu, zato bo vsakršno drugačno spammanje v tej temi izbrisano.
Nazaj na vrh Go down
http://hogwarts.goodbb.net
Albus Dumbledore
Ravnatelj
Ravnatelj
Albus Dumbledore

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Predstavitev novih članov   Predstavitev novih članov Icon_minitimeNed Sep 09 2007, 14:54

Torej zaradi izbrisa stare teme o predstavitvah vabim vse aktivne člane, da se ponovno tukaj opišejo in povedo čim več o sebi, da bomo vedeli, kdo vse igra na forumu.
Spammanje bo drugače tukaj brisano in upoštevali se bodo le predstavitveni posti.
Nazaj na vrh Go down
Lucius Malfoy (nekdanji)

Lucius Malfoy (nekdanji)

Število prispevkov : 439
Registration date : 28/08/2007

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Predstavitev novih članov   Predstavitev novih članov Icon_minitimeNed Sep 09 2007, 16:04

[reve! noben ne gre prvi ha? no mene ni strah Twisted Evil ]

moje ime je anita. and i don't like it! Rolling Eyes am.. no komi na začetku, pa že nwem kaj napisat. Neutral no mogoče to, da trenutno zelo obožujem nightwish, Very Happy čeprou se prištevam med rockerje in to zaprisežene. :peace: am.. zalublena sm skoz ampak res skoz.. :chucle: pa po možnosti usak tedn u drucga.. Predstavitev novih članov 962130 ne sj đouk. :chucle: moje dve najbolše frendice sta nexa pa neya [neža & neja], s katerima psihiram naokol po mestu. drunken no dans je blo bl mal tega, smo se zdolgočaseno in pohabljeno bl vlekle po planini. drgač sm iz kranja in mi je dokaj ušeč. 4 največje mesto.. waw! carsko. :peace: no moje najljubše besede so: carsko, k***c uglavnm pa itak. najbljubše fraze: stari ejga, hudo k pajk, Very Happy dragi moji- tak je lajf!, Razz glej u prihodnost Exclamation dobro uprašanje oz. odlično uprašanje Question Very Happy no pol.. aha, stara sm 13, 14 bom, tko da sm mladič.. zeleno drevo.. js sm še na začetku. am.. sm tak psiho bl. drunken mislm učasih se mi nč ne da, nasledn moment znorim, pa se derem pa pojem, pol me pa mal čudn pogledajo, pa se spet umirim pa rečem: pozab! trenutk šibkosti. Predstavitev novih članov 920239 in pol se usa zdolgočasena odvlečem u sobo al pa km drgam. bounce učasih fobivam napade smeha sred najbl žalostnih oz. resnih stvari. Laughing muzka mi je življenje. js nwem kaj bi delala v tišini! umrla bi Neutral Neutral am.. zlo ne maram šole in se zelo rada kregam z razredničarko, kr pol zmeri zmagam. Twisted Evil ne maram sošolca Begića, prouzaprou ga sovražm.. Mad pojem u pevskem zboru in mi nekateri praujo da mam dobr glas in lep, js pa se s tem ne strinjam. Neutral na ush posnetkih k smo jih posnel na CD se mi zdi da je komad čudn. čeprou praujo, da se tko usm zdi, k poslušajo svoj glas. ej nwem. am. ne maram narodno zabavne muzke [a se to skp piše? Embarassed ] me maram saše lendero, to morm poudart. ne maram slovenskih filmou, razn mogoče Tu pa tam. aha! js nism navadn člouk, ker NE MARAM šopinga. Evil or Very Mad o fuj, to je pa neki najhujšga kar me lah doleti. js sam na hit probam pa je. mtka pa skoz prnaša cune. zto grem raj s fotrom, kr je njemu kul, če mal z mene visi, tko da se strinjava glede ush cun. geek am to bo pa to. mislm če vs kj zanima, kr prašte tongue sj vs zih ne tko da..

moja slica: osebe s težavami s srcem, NE KLIKAJTE!

stay cool! jocolor
Nazaj na vrh Go down
Hannah Brown

Hannah Brown

Število prispevkov : 281
Registration date : 05/08/2007

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Predstavitev novih članov   Predstavitev novih članov Icon_minitimeNed Sep 09 2007, 18:07

nightwish Predstavitev novih članov 962130...to je blo prvo k sm opazla pr tvojmu opisu Predstavitev novih članov 7441...mja vem...čudna sm...

drgač maš pa visoko oceno na simpatijah...

EDIT: ker je albi napisu da ne smemo spammat se bom pa opisala...

torej sm Nika...in mi je ta ime všeč in si ga ne bi nikol spremenla...priimk...hmm...sej bi ga povedala sam k ga folk zmeri narobe prebere...tko d nav nč...doma sm iz vasice bogu za grbtam kukr prav Karon ki je meine best friend(upam d ne zamerš Karon ker sm povedala)...sicer mam pa še brata (mlajš) pa sestro (starej)...
stara sm 12 pa pou...ubistvu mam b-day 9.1. sepravi d sm že več k 12,5...ampak pustmo podrobnosti...
rada mam Nightwishe Predstavitev novih članov 962130 ki RULAJO (!!!) da ne omenjam določenih čalnov (Karon tih o tistrem!!!)...pa Harrya Potterja kot knigo pa filme Predstavitev novih članov 962130...pa meine deer Horses Predstavitev novih članov 962130 pa velikat mi dogaja in mam rada tiste dneve k mi ker sm nasmejana...za razliko od dni k sm čist zamorjena...I hate school!! like večina folka...pa kkšne določene osebe v njej...sicer je pa moj 'moto' če se smem tko izrazt glede šole: Šola je edina ustanova kjer živali mučijo osebe/ljudi...in to je tut res...
no pa pustmo zej school ker ni vredna tega da bi govorila o njej...
ja igram flavto (3 leta kljunaste sm naredla pa zdej sm v četrtmu prečne...) in morm rečt da mi je to v vesele igrt...mot me sam to da včasih k mam na kip okn odprt usi sosedi slišjo Mad...aya pa letos začnem v zboru pet pomoje ja...pa jahat hodm...sploh tereni (določeni) rullajo...

aia pa zaspane sm Predstavitev novih članov 7441...enkat sm spala od 21.00-11.00 pa še bi če me nebi zbudl...sicer eni še dl spijo...ampak zame je že to velik...pa spim zlo trdn tko d me včasih tut telefon k mi tul zravn ušesa ne zbudi...čudna sm...ampak bomo prežvel Predstavitev novih članov 7441

1-EDIT: Karon...da ne boš rekla da ni nuben brau...ka si ti zvedla od mene??sploh nwm...sicer pa nism wedla d si spet v tako sovražnmu odnosu do HP-ja...mau pred koncam počitnc si še rekla d razmišlaš d ga boš šla brt če se ne motm...
sicer pa ja...tut men mede ...zeloooo velikat...najbl zravn meine dear Karonči (mja vem za zdravlico pa podobne izpade na hodniku...pa All The Small Things od Blinkov...ipd... Predstavitev novih članov 7441)
aiia...pa China je meine najlubša država...sicer je pa usaka ta druga stvar k jo u roke primš Made In China...pa ni meine najlubša zarad tega...da se razumemo Wink...
pa očala mam...sicer bi jih rada dala stran...mislm da jih ne bi več mela...ampak Tak je Life (bi rekla You Know Who Karon...(to sm mogla napisat zato ker zmeri to rečm kdr rečm tak je Life...čudna wem Predstavitev novih članov 7441 Predstavitev novih članov 796419 ...))...

ja no to je blo mal bl na krtko o men...če se pa še kej spomnm pa bom EDIT nardila...

aiia...slikca bo pa mal kasnejš...

Nazadnje urejal/a Pon Sep 10 2007, 16:13; skupaj popravljeno 2 krat
Nazaj na vrh Go down
Albus Dumbledore
Ravnatelj
Ravnatelj
Albus Dumbledore

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Predstavitev novih članov   Predstavitev novih članov Icon_minitimeNed Sep 09 2007, 18:17

(Nehajte prosim tukaj spammati! Lepo piše zgoraj, da je ta tema namenjena izključno predstavitvam novih članov, ker želim imeti vsaj eno temo nepospammano tukaj, zato se tukaj lahko samo predstavljate. Ostalih tem imate dovolj v klepetu.)
Nazaj na vrh Go down
Karon

Karon

Število prispevkov : 269
Registration date : 06/08/2007

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Predstavitev novih članov   Predstavitev novih članov Icon_minitimePon Sep 10 2007, 13:13

Boo.. Alby sei ti si tut z tadrugmi pa temu postam spammov. Evil or Very Mad
Uglavnm ja.. Lucius si ti na Oxfordu? Predstavitev novih članov 7441 Ker se mi je zdel, da sem nekje že videla ta opis, ne. Razz

No uglavnm.. da mi ne bo Alby spet pobrisal moj predragi post se bom pa še opisala.

Moje ime.. hum.. Maruša? Predstavitev novih članov 7441 Mja. sej ime je še kar uredi, niti ni tako napačen, kot se mi je zdel nekaj let nazaj. Čeprov lih ugutavlam, da se nanj rima veliko stvari.. ampak pustimo to pri miru. Wink
No ja.. priimk je zdei na vrsti, ne? Ma ne povem ga, ker je tko.. hum.. smešn? In se mi zdi, da ga nihče, ki hodi v šolo ne mara.. Razz Sej vem, da ne dujemate.. mogoče bi Lil pa Hannči in Mark ampak sej ni važn..
Mja.. žvim nekej bogu za ritjo Rolling Eyes V enih rovtah [kot bi rekla Lil Predstavitev novih članov 7441 ] kjer se nič, ampak res niič ne dogaja. Edina stvar je jezer [pa še ta je čist usran] pa gostilna, ki je poleg njega. Pumojem je to vrhunec dogajanja. cyclops
Hm, potem.. starost.. Predstavitev novih članov 796419 Mja.. štejem ponosnih 13 pomladi.. brzdej mam na 1. aprila [toj res, se ne hecam! Surprised ] Čeprov sebe ne štejem pod male lažnive črve.
Mmm.. mam pač starše pa brata. Ki se me je zadnje čase usmilu in ni več tako sovražen do mene.. ampak ne sovražen na tak način.. uhum.. kko bi s eizrazla? Pač nisem več njegov kužek, ki mu mora strešt od spredi in zadi in na ketrega se lahko spravlja. Predstavitev novih članov 7441 In mi tole trenutno prav paše. Pumojem je čas da mal zamnjeva vloge. Laughing Mja.. pa Lil je ko ena mlajša sestra, ki ji moram skos pridige dajat kako ga ne sme preveč pit in ga srat nakol.. sej vem, da ne pomagajo nč.. ampak useen.. Razz
Jaa.. potem trenutno sem obsedena z Blinki 182 Predstavitev novih članov 962130 In to že kar neki časa.. Pol takoj naslednja je Nightwish [toj Hanček kriv, da sm začela poslušat.. Predstavitev novih članov 7441 ] in so kr ql.. drgač sem pa bila obsedena z že vso živo musko. Od pač Nightwishov pa vse tja do Beatlov pa Queenov.
Drgač pa ja.. moje bestke sta Lil & Hanči [Nezz & FiPP Predstavitev novih članov 962130 ] In usaka je na svoj način najboljša.. Predstavitev novih članov 962130 In ugutavlam, da sem v zadnjih dneh zvedal kar nekaj stvari o njiju, ki jih nisem vedla.. Ja, ja.. lovee. še nikol mi ni nobena nč povedala. Evil or Very Mad Ampak zdei pa vem.. Razz
Hum. love? Mja.. sej sm pa tja mi je pa res kšn ušeč an.. ampak ni nč kej bolj resnga, oziroma kej tko.. Razz
Mjaa.. drgač pa ja.. vedno sem nasmejana.. skori vedno.. ampak kadar pa nisem in imam slabe dneve me pa za prenašat ni. Sej pravm.. iz ene skrajnosti hodim v drugo.. affraid Predstavitev novih članov 7441 Mja.. sej pravm.. mau sm psihota.. ki mu večinoma ves čas mede [a ne Hanč? Zdravlica pa Nightwish pa to? Razz ]
Drgač pa ja.. od muske pa oblačenja. Poslušam vse, kar mi gre vsaj mal v ušesa. samo mogoče narodno zabavne ne pa kšnnga prov težkega, razbijaškega metala pa kšne močne čefurjade ne. Ostalo pa skori vse.. Predstavitev novih članov 7441 Glede oblek pa. Mja.. oblačm se normalno. se pravi nase dam vse, samo da mi paše, da mi je všeč pa da se dobr počutim v tem.
Drgač pa ja.. še vedno prisegam na LotRa.. in ne.. nisem obsedena z njim! Predstavitev novih članov 7441 Drugače pa ja.. HP-ja naravnost sovražim [ne me zdej linčat zaradi tega Suspect ] Na ta forum sem se prijavila smao zato, ker je bila v času, ko se je odprl prava suša in ker v začetku ni kazalo da bo toliko HP forum..
No, toliko o meni.. če pa še koga kei zanima.. nej pa vpraša.. Razz

Waa.. dost mate.. Shocked Sej tko vem, da ne bo nihče bral.. je tudi boljše da ne.. geek Sliko dobite kasneje, oziroma takoj ko bom morala koga pokementirati pa da se to ne bo štelo kot spamm. Twisted Evil
Nazaj na vrh Go down
Lucius Malfoy (nekdanji)

Lucius Malfoy (nekdanji)

Število prispevkov : 439
Registration date : 28/08/2007

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Predstavitev novih članov   Predstavitev novih članov Icon_minitimePon Sep 10 2007, 18:00

ja sm na oxfordu.. bla nekoč. pa nism več, se mi ne da več tm pisat, k k sm js gor, nobenga ni

to ni spamm.. ker sm neki pozabila povedat..

sm tud zaspane. iz belvi nighta ta let sm pršla okol pounoči domou, pa sm nasledn dan spala do pol enih, pa še bi če bi lah.
pa pozabla sm povedat, sa sm blond. usaj zdi se mi, da sm pozabla povedat. pa sovražm roza barvo, razn u kombinaciji s črno ampak to je bl malkrat. in love in frendi mi pomenjo use! to pa to.

sovražš HP? lool.. js na forume ki obravnavajo temo k jo sovražm še z miško neb šla.. kva šele da se registriram.
Nazaj na vrh Go down
Jane Smart

Jane Smart

Število prispevkov : 108
Registration date : 16/08/2007

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Predstavitev novih članov   Predstavitev novih članov Icon_minitimePet Sep 21 2007, 20:08

Ok se bom pa še js predstavla...

Ime mi je Pia. Všeč mi je kr pač ni tko zlo pogosto pa gor pa dol pa levo pa desno. Pišm se tko kt se piše največ ljudi u Sloveniji Very Happy. Stara sm 14, rojstnga mam 10. julija in to mi NI ušeč kr ni nikol nobenga doma, k bi js mela zabavo pa te fore... Pol naprej... Žvim na Logu pri Brezouci in kr ITAK ne veste kje je to nima veze Smile. Hodm u 9. razred (oujeaoujea). Mam očala čeprou večino časa nosm leče. Obožujm branje, čeprou zdej ni več tok cajta ane Very Happy. In ja zlo hitr berem še posebi če mi je knjiga ušeč. Recmo tazadnga HP - ja sm prebrala u DVEH dneh, kar je moj osebni rekord. Obsedena sm z Johnny-jem Deppom. Kr mi je pač luškan. Poslušam skor vse zvrsti muske, naj bendi so pa RHCP, Green Day, Beatli, Queeni pa še bi se našl. Rada mam tut milko z lešniki Very Happy. Kaj še... Aja treniram atletko (zdej že drug let), prej sm pa 3 leta plesala balet. In ja, zato je Jane baletka. Ne maram če mi kdo teži in se neki dela ful carja. Al pa k kej delam in mi nekdo pride : Živjo, kaj delaš? (Ja kaj mislš da delam Evil or Very Mad .) Najbl od usga pa sovražm petkov urnik. Um še neki. Tut na tabornike hodm Very Happy. To bi blo to. Predstaulam vam... MENE Razz.
Nazaj na vrh Go down
Albus Dumbledore
Ravnatelj
Ravnatelj
Albus Dumbledore

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Predstavitev novih članov   Predstavitev novih članov Icon_minitimeNed Sep 30 2007, 18:33

Malo se nam še predstavite stalni člani, ker bi rad o vas kaj več vedel. Wink Poleg tega pa je zanimivo brati o osebah tudi novim članom, ki pridejo na ta forum igrati.
Nazaj na vrh Go down
Niccolette Parkinson
Spolzgad
Spolzgad
Niccolette Parkinson

Število prispevkov : 622
Registration date : 02/09/2007

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Predstavitev novih članov   Predstavitev novih članov Icon_minitimeNed Sep 30 2007, 18:34

Dumbo, js še o tebi nism nč zvedla...Razz
Nazaj na vrh Go down
http://www.bradavicarka.all-up.com
Albus Dumbledore
Ravnatelj
Ravnatelj
Albus Dumbledore

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Predstavitev novih članov   Predstavitev novih članov Icon_minitimePon Okt 01 2007, 06:15

(Tudi jaz nisem o tebi nič Niccol in me marsikaj zanima. Very Happy )
Ampak dovolj spammanja tukaj, tukaj so samo predstavitve v glavnem in tako je tudi najbolje, ker hočem imeti eno neposmeteno temo tukaj. Sem pišite samo svoje predstavitve, vse ostalo pa si lahko povemo v klepetu.
Nazaj na vrh Go down
Serena Livleton

Serena Livleton

Število prispevkov : 14
Registration date : 30/09/2007

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Predstavitev novih članov   Predstavitev novih članov Icon_minitimePon Okt 01 2007, 13:55

Okej, hellou najprej vsem skupaj. Jaz sem pa Apolonija, ampak v uradnih listinah sem zapisana kar kot Polona. (Kličete me pa lahko tudi Lona ali Loni).
Mja, štejem štirinajst poletij, rojena sem v znaku raka – 17.julija. Prihajam iz Kamnika pri Ljubljani (res samo okoli 20 minut vožnje iz LJ v Kamnik). Obiskujem zadnji razred osnovke na Duplici, in se lahk pohvalim da mi gre zaenkrat kar precej fino.
Brez glasbe mi živeti ni. Sicer sem za teorijo pa to naravni antitalent, ampak brez mp4 oziroma katergakoli predvajalnika glasbe pa ne morem živet. Poslušam kar mi paše, povsem odvisno od razpoloženja, ampak nikoli in ever pa ne bom poslušala tehnaže in podobnega tuc tuca, ter pa narodne glasbe (vsaj ne namerno xD)
Recimo moje naj skupine tkole na hitro… AC/DC, Dashboard confessional, Our lady peace, 30 seconds to Mars, Maroon5, se pa najde še veliiiiik več v moji zbirki.
Okej, naprej… sem filmofil. Uživam v dobrih filmih dan na dan, še najrajš mam kake fantazijske filme. napete trilerje (ne pretirano krvavega klanja, ker to je za bruhat, ne za uživat v napetosti), in pa parodije, komedije, pa kako kriminalko tut rada pogledam. Na moji listi naj filmov se znajdejo Pulse, Eragon, The breakfast club, not another teen movie, in pa HP ofkors Very Happy Tut serijam se ne morm upret, spremljam npr. LOST, Prison break, veronico Mars, Gossip Girl, pa tut One tree hill občasno xD
Knjige, knjige…. kaj bi svet brez knjig. Najraj mam Cornelio Funke in njeno trilogijo Srce iz črnila, ter pa Paolinijevo Dedoščino aka Eragona.. Knjige so zakon!
Osebno sovražim pospravljanje, še posebi sesanje in likanje, morm priznat sem ena lena duša xD Ne prenesem prasic kot so Lindsay Lohan in Parih Hilton… brezmožganske koze.Ljubim pa nutello in ostale evrokreme =)
To bi blo neki o men…
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Predstavitev novih članov   Predstavitev novih članov Icon_minitimePon Okt 01 2007, 14:50

Evo če nimate idej, kaj napisat o seb vam bo Rach priskočila na pomoč Very Happy
če koga zanima lahko reš tole pa se s tem čist zadost predstav:)

1. Koliko je ura?:
2. Ime v tvoji osebni izkaznici:
3. Vzdevek:
4. Starost:
5. Rojstni dan imas:
6. Domace zivali:
7. Nebesno znamenje/horoskop:
8. Barva oci:
10. Kaj je na tvoji podlagi za misko?
11. Piercing?:
12. Tatoo:
13 Koliko ti je vsec tvoje delo, faks? 14. Kraj rojstva:
15. Trenutno bivalisce:
17. Si bil(a) ze pijan(a)? :
18. Si bil(a) ze zaljubljen (a)?:
19. Si se že jokal(a) zaradi ljubljene osebe?:
20. Si ze imel(a) avtomobilsko
23. Kava brez ali s smetano?:
24. Volnena ali puhasta odeja?:
25. Zapustiti ali biti zapuscen (a)? :
26. Prva stvar, ki ti pade na pamet :
27. Najljubse stevilo?:
28. Zakaj?
29. Cone, kjer si rad(a) poljubljen(a):
30. Najljubsa jed:
31. Najljubsi dan tedna?:
32. Trenutno najljubsa skladba:
34 . Televizijski program:
35. Dajati ali prejemati?:
36. Si ze plaval(a) gol (a)?:
37. Najljubsa restavracija:
38. Najljubse cvetje:
39. Najmanj zanimiva tema:
40. Najljubsa alkoholna pijaca:
43. Najljubsa zival:
44. Restavracija/ fast-food / restavracija:
45. NajlepÄ…i kraj na svetu:
46. Kdaj si bil ( a) zadnjic v bolnici?:
47.Zakaj?:
48. Kako se je imenovala tvoja najljubsa igraca iz otrostva?:
49. Kolikokrat si delal(a) vozniski izpit?:
51. Zadnji mail, ki si ga dobil(a):
52. Si ze bila kaznovan/a?:
55. Stavek ali beseda, ki jo najpogosteje izreces:
56. Ime prijatelja, ki zivi najdlje od tebe:
57. Kaj te najbolj razjezi?:
58. Kaj je najlepsa stvar, ki obstaja?:
59. Ob kateri uri hodis spat?:
60. SpiÄ… s plisastimi igracami?
61. Tobogani, vrtiljaki: grozno ali razburljivo?:
62. Ce bi lahko srecal kogarkoli (zivo ali mrtvo osebo)?:
63. Nalivnik ali svincnik?:
64. Je kozarec napol prazen ali napol poln?:
65. Kaj je najpomembnejse v zivljenju?:
Nazaj na vrh Go down

Število prispevkov : 164
Registration date : 27/08/2007

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Predstavitev novih članov   Predstavitev novih članov Icon_minitimeTor Okt 02 2007, 06:13

rach, nardila si mi velko uslugo. bom kr izpolnla Very Happy

1. Koliko je ura?: 7:59

2. Ime v tvoji osebni izkaznici: None of your bussiness

3. Vzdevek: Huhm... jih mam velik... transformer, vilinka, ork, ekstaza

4. Starost: 16

5. Rojstni dan imas: 28.julij

6. Domace zivali: 2 mačka - Bela - je bela, Kali - je črn. obožujm ju

7. Nebesno znamenje/horoskop: LEV Razz be afraid

8. Barva oci: huhm... učasih rjava, učasih zelena. odvisn od vremena, javne razsvetljave in barve oblek Razz Laughing

15. Trenutno bivalisce: big city radovljica Laughing

17. Si bil(a) ze pijan(a)? : huhm... no ja mal sm pa bla ane Twisted Evil

18. Si bil(a) ze zaljubljen (a)?: dooh.

19. Si se že jokal(a) zaradi ljubljene osebe?: na žalost ja

23. Kava brez ali s smetano?: don't like coffee at all. smetana pa ja Very Happy

24. Volnena ali puhasta odeja?: volnena

27. Najljubse stevilo?: 13

28. Zakaj? ker je za ene ljudi nesrečno Razz Twisted Evil

29. Cone, kjer si rad(a) poljubljen(a): none of your bussines

30. Najljubsa jed: piZZa.

31. Najljubsi dan tedna?: sobota

32. Trenutno najljubsa skladba: Can you feel the love tonight - elton john

36. Si ze plaval(a) gol (a)?: ne spomnm se

40. Najljubsa alkoholna pijaca: teqila

43. Najljubsa zival: mačka

52. Si ze bila kaznovan/a?: v kakšnm smislu Razz

58. Kaj je najlepsa stvar, ki obstaja?: sobote Very Happy

59. Ob kateri uri hodis spat?: običajn ob pol 1h

60. SpiÄ… s plisastimi igracami? ne.

61. Tobogani, vrtiljaki: grozno ali razburljivo?: grozno razburljivo

64. Je kozarec napol prazen ali napol poln?: zakaj ne dojamem uprašanja?

65. Kaj je najpomembnejse v zivljenju?: da žviš. vse ostalo so pomanklivosti Razz

pou uprašanj sm spustila, res jih je ogromn Very Happy za dodatne informacije me kontaktirejte po ZSju Razz fotko dobite če bom dobre volje.
Nazaj na vrh Go down
Victoria McGinnley
Profesorica
Profesorica
Victoria McGinnley

Število prispevkov : 217

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Predstavitev novih članov   Predstavitev novih članov Icon_minitimeSre Okt 03 2007, 11:47

vem da sm se že opisala, sam useen.. ta uprašanja.. bom spustla tist, k sm že povedala..

Koliko je ura?: 12.26

Vzdevek: nitta, titi..

Starost: 14 [skoraj]

Rojstni dan imas: 8.11.

Domace zivali: zajc

Nebesno znamenje/horoskop: škorpijon [& im rpoud of it!]

Barva oci: zelena

Kaj je na tvoji podlagi za misko? cela je črna [dark person i am..]

Piercing?: like to.. in da obrvi..

Tatoo: thinkin' about it!

Kraj rojstva: kranj

Trenutno bivalisce: kranj

Si bil(a) ze pijan(a)?: not yet.. don't like to drink

Si bil(a) ze zaljubljen (a)?: iiaa.. zj en let že.

Si se že jokal(a) zaradi ljubljene osebe?: kokr se spomnem je, pa zj dojamem, da je to brezveze..
Si ze imel(a) avtomobilsko? njet!

Kava brez ali s smetano?: don't drink coffee.. če pa že brez smetane

Volnena ali puhasta odeja?: volnena

Zapustiti ali biti zapuscen (a)?: zapustiti

Prva stvar, ki ti pade na pamet: muzka

Najljubse stevilo?: 13

Zakaj? ker zame ni nesrečno in zato, ker je trietrt sveta sovraž [rada kljubujem večini]

Cone, kjer si rad(a) poljubljen(a): don't think about it.. kiss is kiss..

Najljubsa jed: ee.. bl mal jem zadne čase.. ni cajta.. če pa že- sendvič!

Najljubsi dan tedna?: četrtek and sobota

Trenutno najljubsa skladba: bye bye beautiful

Televizijski program: use kar je na pop TVju zvečer.. s tem ne mislm zmagota, preverjeno, ali trenje.

Dajati ali prejemati?: both.. odvisno kaj je treba dt in kaj uzet..

Si ze plaval(a) gol (a)?: Embarassed

Najljubsa restavracija: nism bla u tok restavracijah, da bi lah rekla, kera je najljubša.. vsekakor je najbolša restavracija mtkina! Very Happy

Najljubse cvetje: črni tulipani & bele narcise

Najmanj zanimiva tema: šola.. to je pa že tok izrabljeno

Najljubsa alkoholna pijaca: pir.. kratko jedrnato

Najljubsa zival: a za jest? psa še nism jedla.. ne sj joke.. želve.. ninđa želve.. paa psi so lepi. sploh kšn rotvajler..

Restavracija/ fast-food / restavracija: ??

Najlepši kraj na svetu: london

Kdaj si bil ( a) zadnjic v bolnici?: oktober 2004

Zakaj?: k so mi mandlne ukradl.. pa ne me prašat če mi novi zrastejo

Kako se je imenovala tvoja najljubsa igraca iz otrostva?: jo mam še zdej, pa nima imena

Kolikokrat si delal(a) vozniski izpit?: ga še nisem.. sam še.. 4 leta

Zadnji mail, ki si ga dobil(a): napaka [edina napaka žensk]

Si ze bila kaznovan/a?: fiiiuuu.. iaa..

Stavek ali beseda, ki jo najpogosteje izreces: beseda- kurac, stavek- tak je lajf

Ime prijatelja, ki zivi najdlje od tebe: matt

Kaj te najbolj razjezi?: skor use. ne sj joke. če me kdo jebe u glavo

Kaj je najlepsa stvar, ki obstaja?: friendship, love, muzka & london

Ob kateri uri hodis spat?: spat ob 10h sam kdaj zaspim je druga zgodba

Spiš s plisastimi igracami? so na postli, sam da se pa prou matram da jih use objamem pa ne. mam jih bl za obujanje spominov, če ne morem spat

Tobogani, vrtiljaki: grozno ali razburljivo?: razburljivo.. like it!

Ce bi lahko srecal kogarkoli (zivo ali mrtvo osebo)?: mrtvo.. beethovna, mozarta and bacha, da jih lah še enkrat fentam. živo.. tom felton!

Nalivnik ali svincnik?: svinčnik

Je kozarec napol prazen ali napol poln?: napol prazen [zame je v krofu luknja in proga na 60 je zame neskončna ne samo 60m douga.. triglav je zame neskončen ne samo 2864 visok.. šola je zame zabijanje časa, ne hram učenosti..]

Kaj je najpomembnejse v zivljenju?: frendi, love, music
Nazaj na vrh Go down
Caley Sanders

Caley Sanders

Število prispevkov : 254
Registration date : 08/09/2007

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Predstavitev novih članov   Predstavitev novih članov Icon_minitimeČet Okt 04 2007, 08:26

No bom pa še jst, sej vem, da vas ful matra Razz Laughing

1. Koliko je ura?: 10:12 zjutri
2. Ime v tvoji osebni izkaznici: no tega pa ne povem, ker mi ni všeč
3. Vzdevek: hm... polno jih je. brika, lenč, peach itd.
4. Starost: 20
5. Rojstni dan imas: vsako leto Very Happy joke, 1.12.
6. Domace zivali: 3 mačkice
7. Nebesno znamenje/horoskop: strelec
8. Barva oci: zeleno plava
10. Kaj je na tvoji podlagi za misko? drevo pa strela k je vanj udarla
11. Piercing?: en, v obrvi. tist v jeziku je vn letu
12. Tatoo: 2, the eye of raa mal nad trtico pa mačkica na bl khm, privat mestu Razz pride pozim še 3. tattoo
13 Koliko ti je vsec tvoje delo, faks? pa zaenkrat še kr, ker so šele 3 dni predavanja Laughing
14. Kraj rojstva: ljubljana
15. Trenutno bivalisce: doma
17. Si bil(a) ze pijan(a)? : jap
18. Si bil(a) ze zaljubljen (a)?: sem še
19. Si se že jokal(a) zaradi ljubljene osebe?: ne
20. Si ze imel(a) avtomobilsko? nism je js povzročla, ampak ja
23. Kava brez ali s smetano?: z mrzlim mlekom
24. Volnena ali puhasta odeja?: puhasta
25. Zapustiti ali biti zapuscen (a)? : zapustiti
26. Prva stvar, ki ti pade na pamet : coffee Very Happy
27. Najljubse stevilo?: 25
28. Zakaj? pojma nimam, honestly
29. Cone, kjer si rad(a) poljubljen(a): povsod, kjer me ne žgečka
30. Najljubsa jed: uf... ej pojma nimam
31. Najljubsi dan tedna?: petek (ker nimam predavanj Very Happy )
32. Trenutno najljubsa skladba: Terry Jacks - seasons in the sun
34 . Televizijski program: kadar gledam a kanal al pa hallmark
35. Dajati ali prejemati?: oboje
36. Si ze plaval(a) gol (a)?: um celo otroštvo, pa mladost, pa ja še zdej v morju plavam gola
37. Najljubsa restavracija: kaval se mi zdi
38. Najljubse cvetje: oranžne lilije
39. Najmanj zanimiva tema: politika
40. Najljubsa alkoholna pijaca: malibu, tequila, absinth
43. Najljubsa zival: mačke pa kaće
44. Restavracija/ fast-food / restavracija: kva?
45. NajlepÄ…i kraj na svetu: Brijoni
46. Kdaj si bil ( a) zadnjic v bolnici?: am... letos enkrat, ne vem točno kdaj
47.Zakaj?: očeta sm morala tja pelat
48. Kako se je imenovala tvoja najljubsa igraca iz otrostva?: ni mela imena
49. Kolikokrat si delal(a) vozniski izpit?: 1 krat (dooh)
51. Zadnji mail, ki si ga dobil(a): neka reklama glupa
52. Si ze bila kaznovan/a?: seveda Razz
55. Stavek ali beseda, ki jo najpogosteje izreces: "Kva?" al pa "ja, veš da" z zelo sarkastičnim tonom
56. Ime prijatelja, ki zivi najdlje od tebe: pojma nimam kdo je najdlje stran
57. Kaj te najbolj razjezi?: čvekave babe k motjo moje spanje med predavanjem!
58. Kaj je najlepsa stvar, ki obstaja?: coffee... joke Very Happy
59. Ob kateri uri hodis spat?: kakor kdaj
60. SpiÄ… s plisastimi igracami? ne
61. Tobogani, vrtiljaki: grozno ali razburljivo?: kakor keri
62. Ce bi lahko srecal kogarkoli (zivo ali mrtvo osebo)?: tega pa ne povem
63. Nalivnik ali svincnik?: svinčnik
64. Je kozarec napol prazen ali napol poln?: trenutno še čist poln Razz ampak sem pa optimist ja
65. Kaj je najpomembnejse v zivljenju?: živeti

še besede za konec: vi ste zdele v šoli, js pa pijem kapučin, sm sama doma in uživam na polno Razz
Nazaj na vrh Go down
Jane Smart

Jane Smart

Število prispevkov : 108

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Predstavitev novih članov   Predstavitev novih članov Icon_minitimeNed Okt 07 2007, 10:23

Še enkrat, tokrat po uprašanjih Razz (in tut js bom spustila tist k sm že)

1. Koliko je ura?: 12. o6
2. Ime v tvoji osebni izkaznici: Pia
3. Domace zivali: Morskiv prašiček Kuki
4. Nebesno znamenje/horoskop: Rak
5. Barva oci: Rjavo - zelena
6. Kaj je na tvoji podlagi za misko? : Mišnica, na kateri je sir
7. Piercing?: Ne
8. Tatoo: Ne
9. Koliko ti je vsec tvoje delo, faks? : Upam d mi bo čim bolj Very Happy
10. Kraj rojstva: Ljubljana
11. Trenutno bivalisce: Log pri Brezouci
12. Si bil(a) ze pijan(a)? : Naa
13. Si bil(a) ze zaljubljen (a)?: Jou Razz
14. Si se že jokal(a) zaradi ljubljene osebe?: Nee
15. Si ze imel(a) avtomobilsko : Ja (bla udeležena da ne bo pomote)
16. Kava brez ali s smetano?: S smetano
17. Volnena ali puhasta odeja?: Puhasta
18. Zapustiti ali biti zapuscen (a)? : Zapustiti
19. Prva stvar, ki ti pade na pamet : Au
20. Najljubse stevilo?: 10
21. Zakaj? : Nevem Very Happy
22. Cone, kjer si rad(a) poljubljen(a): ...
23. Najljubsa jed: Čokolada
24. Najljubsi dan tedna?: Petek
25. Trenutno najljubsa skladba: Boney M - Ma Baker
26 . Televizijski program: Vh1
27. Dajati ali prejemati?: Dajati
28. Si ze plaval(a) gol (a)?: Kt otrok ja
29. Najljubsa restavracija: Ljubljanski Dvor
30. Najljubse cvetje: Marjetice
31. Najmanj zanimiva tema: Letošnja Valeta
32. Najljubsa alkoholna pijaca: Ne pijem Smile
33. Najljubsa zival: Mačka
34. Restavracija/ fast-food / restavracija: Wtf???
35. NajlepÄ…i kraj na svetu: Piran
36. Kdaj si bil ( a) zadnjic v bolnici?: lani
37.Zakaj?: Operacija oči
38. Kako se je imenovala tvoja najljubsa igraca iz otrostva?: Alfi
39. Kolikokrat si delal(a) vozniski izpit?: nism še delala
40. Zadnji mail, ki si ga dobil(a): Potrditev, da sm sprejeta na Oxrofd (forum)
41. Si ze bila kaznovan/a?: Uff
42. Stavek ali beseda, ki jo najpogosteje izreces: Bed ti je u lajfu
43. Ime prijatelja, ki zivi najdlje od tebe: Nik
44. Kaj te najbolj razjezi?: Če neki delam in me nekdo upraša "Kaj delaš?"
45. Kaj je najlepsa stvar, ki obstaja?: Cel svet
46. Ob kateri uri hodis spat?: okoli 11
47. SpiÄ… s plisastimi igracami? : Dooh
48. Tobogani, vrtiljaki: grozno ali razburljivo?: Razburljivo
49. Ce bi lahko srecal kogarkoli (zivo ali mrtvo osebo)?: nima veze
50. Nalivnik ali svincnik?: Svinčnik
51. Je kozarec napol prazen ali napol poln?: Odvisno od dneva
52. Kaj je najpomembnejse v zivljenju?: Biti
Nazaj na vrh Go down
Jenny

Jenny

Število prispevkov : 46
Registration date : 06/10/2007

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Predstavitev novih članov   Predstavitev novih članov Icon_minitimeNed Okt 07 2007, 11:32

1. Koliko je ura?: 13.20
2. Ime v tvoji osebni izkaznici: Teja
3. Vzdevek: Nimam
4. Starost: 14
5. Rojstni dan imas: 18.12. 1992 ( drgač pa vsako leto)
6. Domace zivali: Morski prašiček Čuška
7. Nebesno znamenje/horoskop: Strelec
8. Barva oci: Zelena
10. Kaj je na tvoji podlagi za misko? Nč, siva podlaga je
11. Piercing?: Nimam, sam bi ga ful rada mela
12. Tatoo: Ni
13 Koliko ti je vsec tvoje delo, faks? Ne delam, nism študentka, sm dijakinja xD
14. Kraj rojstva: Ljubljana
15. Trenutno bivalisce: Kočevje
17. Si bil(a) ze pijan(a)? : Jap :S
18. Si bil(a) ze zaljubljen (a)?: Ja
19. Si se že jokal(a) zaradi ljubljene osebe?: Prevečkrat
20. Si ze imel(a) avtomobilsko: ja
23. Kava brez ali s smetano?: ne pijem kave
24. Volnena ali puhasta odeja?: Ne maram odej xD
25. Zapustiti ali biti zapuscen (a)? : Nič od tega, drugače pa Biti zapuščena
26. Prva stvar, ki ti pade na pamet : Nighwish
27. Najljubse stevilo?: 13
28. Zakaj? Srečo mi prinaša
29. Cone, kjer si rad(a) poljubljen(a): sej je vseen,..sam da je kiss
30. Najljubsa jed: palačinke s nuttelo
31. Najljubsi dan tedna?: Petek xD
32. Trenutno najljubsa skladba: Welcome to my life, Simple Plan
34 . Televizijski program: Cartoon Network, Boomerang, Viva, Mtv
35. Dajati ali prejemati?: Dajati
36. Si ze plaval(a) gol (a)?: Ja, v kadi ^^ Drgač pa ne, nimam namena
37. Najljubsa restavracija: ne maram jest v restavracijah
38. Najljubse cvetje: Vrtnica
39. Najmanj zanimiva tema: risanke
40. Najljubsa alkoholna pijaca: sej ni važn, sam da je alkohol ^^
43. Najljubsa zival: Tigr
44. Restavracija/ fast-food / restavracija: WTF ??
45. NajlepÄ…i kraj na svetu: stadion pr šoli xD
46. Kdaj si bil ( a) zadnjic v bolnici?: Amm v četrtk prejšni
47.Zakaj?: Kr sm dala gips dol
48. Kako se je imenovala tvoja najljubsa igraca iz otrostva?
Čuri-Muri
49. Kolikokrat si delal(a) vozniski izpit?: nism še delala
51. Zadnji mail, ki si ga dobil(a): Od frenda neki o ljubezni
52. Si ze bila kaznovan/a?: Od tastarih al policajev?
55. Stavek ali beseda, ki jo najpogosteje izreces: Wtf?
56. Ime prijatelja, ki zivi najdlje od tebe: Anže
57. Kaj te najbolj razjezi?: Moja sestra pa moji starši
58. Kaj je najlepsa stvar, ki obstaja?: pr meni ni najlepše stvari
59. Ob kateri uri hodis spat?: odvisno od dneva
60. SpiÄ… s plisastimi igracami? amm ja včasih
61. Tobogani, vrtiljaki: grozno ali razburljivo?: grozno xD
62. Ce bi lahko srecal kogarkoli (zivo ali mrtvo osebo)?: vseeno
63. Nalivnik ali svincnik?: Svinčnik
64. Je kozarec napol prazen ali napol poln?: napol prazen
65. Kaj je najpomembnejse v zivljenju?: GLASBA (brez nje ni lajfa), frendi
Nazaj na vrh Go down

Število prispevkov : 422
Registration date : 12/08/2007

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Predstavitev novih članov   Predstavitev novih članov Icon_minitimeNed Okt 07 2007, 12:46

OOOooooOOO luštno!

1. Koliko je ura?: 14.31
2. Ime v tvoji osebni izkaznici: Urška Kačar
3. Vzdevek: Serpent (iz priimka)
4. Starost: 18
5. Rojstni dan imas: 19.9.
6. Domace zivali: sir Ronald Kacharjefski(pes), Nero'la Noir, Lord Felixion in sir Totoslav (mački) ter nekaj ribic
7. Nebesno znamenje/horoskop: Devica. Razz
8. Barva oci: Z-E-L-E-N-A
10. Kaj je na tvoji podlagi za misko? drevo, v katerega je ravnokar udarila strela
11. Piercing?: ustnica, jezik dvakrat preluknjan, nekaj v ušesih in.... skozi nos- kot imajo biki Razz
12. Tatoo: še pride.
13 Koliko ti je vsec tvoje delo, faks?: razen tega, da se je treba učit, je super.
14. Kraj rojstva: Kranj
15. Trenutno bivalisce: Sorica & Ljubljana
17. Si bil(a) ze pijan(a)? : A to danes a tako na splošno? Razz
18. Si bil(a) ze zaljubljen (a)?: Ja, samo bolj tako na površno.
19. Si se že jokal(a) zaradi ljubljene osebe?: Pa sj nimam kamna namesto srca!
20. Si ze imel(a) avtomobilsko nesrečo: Ja, s sestro sva se v hrošču zaletele v traktor.
23. Kava brez ali s smetano?: Črni čaj English Breakfast z mlekom in cimetom.
24. Volnena ali puhasta odeja?: Naj bo volnena.
25. Zapustiti ali biti zapuscen (a)? : zapustiti
26. Prva stvar, ki ti pade na pamet : kako že igleda graf korenske funkcije? (pišem jutri matematiko)
27. Najljubse stevilo?: 9
28. Zakaj? zaradi mojega rojstnega datuma
29. Cone, kjer si rad(a) poljubljen(a): Ustnice na prvem mestu.
30. Najljubsa jed: čokoladni puding
31. Najljubsi dan tedna?: sreda
32. Trenutno najljubsa skladba: Opheliac- Emilie Autumn
34 . Televizijski program: National Geographic
35. Dajati ali prejemati?: prejemati!
36. Si ze plaval(a) gol (a)?: seveda da sem.
37. Najljubsa restavracija: poceni kitajska za študente
38. Najljubse cvetje: spominčice
39. Najmanj zanimiva tema: kje, kdaj, kako in kakšne znamke oblačil kupovati
40. Najljubsa alkoholna pijaca: absinth, vodka, vino
43. Najljubsa zival: mačka, kača
44. Restavracija/ fast-food / restavracija: I hate fast food.
45. NajlepÄ…i kraj na svetu: moja vasica
46. Kdaj si bil ( a) zadnjic v bolnici?: 15 let nazaj
47.Zakaj?: razlitje slepiča.
48. Kako se je imenovala tvoja najljubsa igraca iz otrostva?: Ovčka.
49. Kolikokrat si delal(a) vozniski izpit?: Še nikoli.
51. Zadnji mail, ki si ga dobil(a): Undelivered mail returned to sender.
52. Si ze bila kaznovan/a?: Ja.
55. Stavek ali beseda, ki jo najpogosteje izreces: Ma fakof dej pa kva je to?
56. Ime prijatelja, ki zivi najdlje od tebe: Brandon.
57. Kaj te najbolj razjezi?: Neumni ljudje.
58. Kaj je najlepsa stvar, ki obstaja?: trenutno bi bila to moja postelja.
59. Ob kateri uri hodis spat?: Ponavadi enkrat od polnoči naprej.
60. SpiÄ… s plisastimi igracami? Ja, s 'predelanim' slončkom- sama sem mu našila nekaj flik, vzorcev in mu odstrigla roko. Dobil je še ime- Edmond Luigi Vercotti.
61. Tobogani, vrtiljaki: grozno ali razburljivo?: Adrenalinsko!
62. Ce bi lahko srecal kogarkoli (zivo ali mrtvo osebo)?: Emilie Autumn.
63. Nalivnik ali svincnik?: Svinčnik.
64. Je kozarec napol prazen ali napol poln?: pol prazen
65. Kaj je najpomembnejse v zivljenju?: živeti svoje življenje kot ga sam hočeš.

Nazadnje urejal/a Sob Okt 27 2007, 16:34; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Predstavitev novih članov   Predstavitev novih članov Icon_minitimeNed Okt 07 2007, 18:50

No tko s Snapyem sva se odločlla da bova probala drug za druzga spisat pač kokr se poznava
no saj hudo je spadl

2. Ime v tvoji osebni izkaznici: Maxim
3. Vzdevek: Rus
4. Starost: 17
5. Rojstni dan imas: emm enkrat polet med počitncami zčetk avgusta al pa konc julija
6. Domace zivali: enkrat si se zafrkavu d jih maš ful nvm če je res
7. Nebesno znamenje/horoskop: nevem
8. Barva oci: zelene? Al modre? Neki umes?
10. Kaj je na tvoji podlagi za misko? Pomoje kaka naga baba
11. Piercing? nimaš
12. Tatoo: bi imel al boš imel
13 Koliko ti je vsec tvoje delo, faks? Ne maraš šole
14. Kraj rojstva: zasavje
15. Trenutno bivalisce: zasavje
17. Si bil(a) ze pijan(a)? lol še prevečkrat si biu
18. Si bil(a) ze zaljubljen (a)?: pomoje da
19. Si se že jokal(a) zaradi ljubljene osebe? Pomoje ne
20. Si ze imel(a) avtomobilsko nesreco? Upam da ne
23. Kava brez ali s smetano? Nč kave?
Volnena ali puhasta odeja? Puhasta?
25. Zapustiti ali biti zapuscen (a)? zapustiti
26. Prva stvar, ki ti pade na pamet zjutraj, ko se zbudis? Kok bi še spau ?
27. Najljubse stevilo? 69 lol
28. Zakaj? razmisl
29. Cone, kjer si rad(a) poljubljen(a): meča lol
30. Najljubsa jed: nvm
31. Najljubsi dan tedna? Petek k greš na meto
32. Trenutno najljubsa skladba: kkšn metal
34 . Televizijski program: ne gledaš tok tvja
35. Dajati ali prejemati? prejemati
36. Si ze plaval(a) gol (a)? v kadi pomoje
37. Najljubsa restavracija: nevem
38. Najljubse cvetje: lol dvomm
39. Najmanj zanimiva tema: šola lol
40. Najljubsa alkoholna pijaca: pir?
43. Najljubsa zival: kača pajk? nevem
44. Restavracija/ fast-food / restavracija: nevem
45. NajlepÄ…i kraj na svetu: meta
46. Kdaj si bil ( a) zadnjic v bolnici? nevem
47.Zakaj? nevem
48. Kako se je imenovala tvoja najljubsa igraca iz otrostva? Slonček benjamin lol
49. Kolikokrat si delal(a) vozniski izpit? Nisi še
51. Zadnji mail, ki si ga dobil(a): nebi vedla
52. Si ze bila kaznovan/a? zih
55. Stavek ali beseda, ki jo najpogosteje izreces: llllloooollll
56. Ime prijatelja, ki zivi najdlje od tebe: nevem
57. Kaj te najbolj razjezi? Čefurji emoti fokse?
58. Kaj je najlepsa stvar, ki obstaja? Ti? lol
59. Ob kateri uri hodis spat? Okol pounoči?
60. SpiÄ… s plisastimi igracami? Z napihljivo ančko
61. Tobogani, vrtiljaki: grozno ali razburljivo? Tobogani dobr za spat
62. Ce bi lahko srecal kogarkoli (zivo ali mrtvo osebo)? Pevca od led zepplin
63. Nalivnik ali svincnik? Svinčnik
64.Je kozarec napol prazen ali napol poln? Napou poun?
65. Kaj je najpomembnejse v zivljenju? muzkaaaaa

še mal o osebnosti:
je trma, zato sva se že ene miljonkrat skregala, pa mudel ful hitr zamer in noče pol odmert tok hitr al pa sploh ne
je sarkastičn, egoističn, zna bit taprav kreten ampak k ga neki cajta spoznavaš ugotoviš da je lohk tud kej druzga
npr vbistvu zna bit ful uredu pa ful prjazn, zna razmišlat s svojo glavo, inteligenten je ful, ma smisu za humor, rd ma moje risbe kar je dobra lastnost hehe
je metalc fizično psihično kakorkoli važn s srcem in dušo
ful ma hude majce, visok je, to je ful ql
ne maram kkšne njegove zajebancije k nism zih a misli resno al se zajebava
zdj pa dost
še zaklučk: Max vijolčn si muahaha
Nazaj na vrh Go down
Lara la Enirelo
Profesorica
Profesorica

Število prispevkov : 19
Registration date : 06/10/2007

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Predstavitev novih članov   Predstavitev novih članov Icon_minitimePon Okt 08 2007, 14:51

1. Koliko je ura?: 16:39
2. Ime v tvoji osebni izkaznici: Em mislim da je Klara Zala
3. Vzdevek: em... recimo naj bol pogost.... Žakl (nevem zakaj)
4. Starost: em...14
5. Rojstni dan imas: 18.10.
6. Domace zivali:pes Lory, muca Sti in kača Mara .. ja kačo mam
7. Nebesno znamenje/horoskop: Tehnica
8. Barva oci: zelena
10. Kaj je na tvoji podlagi za misko? nimam podlage
11. Piercing?: ja ja ga mam v popku. Kaj? skrivnost Very Happy
12. Tatoo:nop
13 Koliko ti je vsec tvoje delo, faks? Šola,šola,šola ....
14. Kraj rojstva:Lj
15. Trenutno bivalisce: Lj (center)
17. Si bil(a) ze pijan(a)? :ja, enkrat pa res
18. Si bil(a) ze zaljubljen (a)?: Em... enkrat? ne ekrat... miljonkrat.. lol
19. Si se že jokal(a) zaradi ljubljene osebe?:em... po pravici?...ja...
20. Si ze imel(a) avtomobilsko :nop
23. Kava brez ali s smetano?:Mislim takrat ko sem hila kavo brez. sam blekkkk
24. Volnena ali puhasta odeja?: puhasta odeja
25. Zapustiti ali biti zapuscen (a)? :zapustite, kva boš zapuščen
26. Prva stvar, ki ti pade na pamet :em.. mogoč love
27. Najljubse stevilo?:13
28. Zakaj? Beacuse it's bed number for all.
29. Cone, kjer si rad(a) poljubljen(a): em... sam a ni spolnost prepovedana... ok no... kake prisi (kak se znam jst lepo izrašak) al pa muca... (em...)
30. Najljubsa jed:pizza
31. Najljubsi dan tedna?:petek
32. Trenutno najljubsa skladba:tole se bi pa težk odločla
34 . Televizijski program:poptv, Mtv
35. Dajati ali prejemati?: prejemati, če dajaš si reven.
36. Si ze plaval(a) gol (a)?: Em... mhm...ja...
37. Najljubsa restavracija: I don't now
38. Najljubse cvetje: vrtnica
39. Najmanj zanimiva tema: vreme
40. Najljubsa alkoholna pijaca: bandidos
43. Najljubsa zival:kača
44. Restavracija/ fast-food / restavracija: Mcdonalds
45. NajlepÄ…i kraj na svetu:Pariz
46. Kdaj si bil ( a) zadnjic v bolnici?:Prejšen tedn
47.Zakaj?: emm... ni za na forum..
48. Kako se je imenovala tvoja najljubsa igraca iz otrostva?:nebi vedla..
49. Kolikokrat si delal(a) vozniski izpit?: še nikol
51. Zadnji mail, ki si ga dobil(a): ''Zala zakaj si tko sitva, če te mam pa rad'' Andrej.
52. Si ze bila kaznovan/a?:ja
55. Stavek ali beseda, ki jo najpogosteje izreces:I love you/ I hate you
56. Ime prijatelja, ki zivi najdlje od tebe: Ali (S. Amerika)
57. Kaj te najbolj razjezi?: da kdo neki govori kar ni res.
58. Kaj je najlepsa stvar, ki obstaja?: em dnar pa love.
59. Ob kateri uri hodis spat?: 22:00 najbolj zgodi
60. SpiÄ… s plisastimi igracami?Em.. ja
61. Tobogani, vrtiljaki: grozno ali razburljivo?: RAZBURLJIVO, wiiiii
62. Ce bi lahko srecal kogarkoli (zivo ali mrtvo osebo)?:živo: nevem, mrtvo: em.. tole bi pa blo... nevem.
63. Nalivnik ali svincnik?: nalivnik
64. Je kozarec napol prazen ali napol poln?: napol praznopoln
65. Kaj je najpomembnejse v zivljenju?:Da se maš rad pa da velik....
Nazaj na vrh Go down
Niccolette Parkinson
Spolzgad
Spolzgad
Niccolette Parkinson

Število prispevkov : 622
Registration date : 02/09/2007

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Predstavitev novih članov   Predstavitev novih članov Icon_minitimePon Okt 08 2007, 18:06

1. Koliko je ura?:
19.42
2. Ime v tvoji osebni izkaznici:
Tamara.... pišm pa se s kulijem po paperju... affraid
3. Vzdevek:
Taja, Amy, Tama, Tam..... od vsakega drgač..
4. Starost:
še 15..
5. Rojstni dan imas:
18.11.
6. Domace zivali:
5 mačk, psička Kala (name je zbirala sestra), ribica, želvica, papagaj, hišni zajc, hrček in 50 pajkov Razz
7. Nebesno znamenje/horoskop:
Škorpijon... Predstavitev novih članov 721789
8. Barva oci:
fučl temno rjave, k je dž črne
10. Kaj je na tvoji podlagi za misko?
nimam je.. k pa je bla pa je bla čist popisana..Razz
11. Piercing?: obrv, nos
12. Tatoo: hudiček pod ključnico
13 Koliko ti je vsec tvoje delo, faks?
Nč faksa še...
14. Kraj rojstva:
Ptuj
15. Trenutno bivalisce:
Zavrč Neutral
17. Si bil(a) ze pijan(a)? :
Jah.... skori vedno...
18. Si bil(a) ze zaljubljen (a)?:
Ma, tut to se je zgodilo...
19. Si se že jokal(a) zaradi ljubljene osebe?:
Not... mam luck.. Predstavitev novih članov 7441
20. Si ze imel(a) avtomobilsko:
Ni se mi še posrečlo dobit volana pod roke... Predstavitev novih članov 796419
23. Kava brez ali s smetano?:
I don't like Coffee.... Razz
24. Volnena ali puhasta odeja?:
Vseen.... sam da je men toplo.. Predstavitev novih članov 920239
25. Zapustiti ali biti zapuscen (a)? :
Zapustit... itak Predstavitev novih članov 720641
26. Prva stvar, ki ti pade na pamet :
1000 jih je... Predstavitev novih članov 228867
27. Najljubse stevilo?:
0 & 9
28. Zakaj?
nwm zakaj
29. Cone, kjer si rad(a) poljubljen(a):
Ni za javnost... Predstavitev novih članov 301614
30. Najljubsa jed:
Ananas
31. Najljubsi dan tedna?:
Peeetek
32. Trenutno najljubsa skladba:
Težkooo.... Laughing
34 . Televizijski program:
ne gledam neki TV-ja...
35. Dajati ali prejemati?:
Ma, bl prejemat, sam če ne daješ tut tega ni..
36. Si ze plaval(a) gol (a)?:
Itak... Predstavitev novih članov 7441
37. Najljubsa restavracija:
Niam je...
38. Najljubse cvetje:
Lovem rože... Predstavitev novih članov 228867
39. Najmanj zanimiva tema:
Šola & love
40. Najljubsa alkoholna pijaca:
Sam da je alkohol.... lol!
43. Najljubsa zival:
Uff.... težko... pa naj bo Kača... k še vedno žalujem za mojo snakeico....
44. Restavracija/ fast-food / restavracija:
//
45. Najlepši kraj na svetu:
Amazonski pragozd Predstavitev novih članov 721789
46. Kdaj si bil ( a) zadnjic v bolnici?:
Včeri... sicer pa sem reden pacient na kirurgiji.. Predstavitev novih članov 796419
47.Zakaj?:
presekana obrv...
48. Kako se je imenovala tvoja najljubsa igraca iz otrostva?:
Nima imena...
49. Kolikokrat si delal(a) vozniski izpit?:
Nobenkrat še... čakam, da mi fotr sponzorira Predstavitev novih članov 920239
51. Zadnji mail, ki si ga dobil(a):
Dobili ste novo zasebno sporocilo
From: Harry Potter
52. Si ze bila kaznovan/a?:
Jaaaa.... redno
55. Stavek ali beseda, ki jo najpogosteje izreces:
WTF?! OMFG in podobno...
56. Ime prijatelja, ki zivi najdlje od tebe:
Ashley... London
57. Kaj te najbolj razjezi?:
Vse, kr mi gre na jetra...in kar me jezi
58. Kaj je najlepsa stvar, ki obstaja?:
Jaz... Predstavitev novih članov 721789 ......joke, sej ne...
Nimam pojma drgač... neki že
59. Ob kateri uri hodis spat?:
Kakor kdaj, najprej ob 23.00
60. Spiš s plisastimi igracami?
Spet kakor kdaj... so na postli, sam jih včasih na tla pomečem...
61. Tobogani, vrtiljaki: grozno ali razburljivo?:
wiiiiiiii, itak da razburljivo...
62. Ce bi lahko srecal kogarkoli (zivo ali mrtvo osebo)?:
Adolf Hitler od mrtvih.... da ga lohk js ubijem, pol pa še od živih.... si boom še nekoga zmisla
63. Nalivnik ali svincnik?:
glavn da piše... Predstavitev novih članov 7441
64. Je kozarec napol prazen ali napol poln?:
Prazn k ga js dobim v roke.... Predstavitev novih članov 801468
65. Kaj je najpomembnejse v zivljenju?:
Alkohol... Predstavitev novih članov 721789 ...... joke Predstavitev novih članov 228867

Nazadnje urejal/a Niccolette Parkinson Čet Mar 13 2008, 17:20; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh Go down
http://www.bradavicarka.all-up.com
Severus Snape

Severus Snape

Število prispevkov : 424
Registration date : 25/08/2007

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Predstavitev novih članov   Predstavitev novih članov Icon_minitimePon Okt 08 2007, 19:40

1. Koliko je ura?: 21.14
2. Ime v tvoji osebni izkaznici: Sandra
3. Vzdevek: Sandry al kva pa vem
4. Starost: 16...froc
5. Rojstni dan imas: enkrat v jesen se mi zdi
6. Domace zivali: mene Very Happy .
7. Nebesno znamenje/horoskop: devica? Very Happy
8. Barva oci: hm rjava ugibam
10. Kaj je na tvoji podlagi za misko? pomoje kej z naravo...ja hippi je...
11. Piercing?: mogoče...
12. Tatoo: pentagram...odkar je z mano v stik sm jo spremenu v satanistko
13 Koliko ti je vsec tvoje delo, faks? verjtn uživa Very Happy .
14. Kraj rojstva: lj?
15. Trenutno bivalisce: lj
17. Si bil(a) ze pijan(a)? : ah, skor vsak dan mi govori o svojih pijanskih podvigih
18. Si bil(a) ze zaljubljen (a)?: verjetno je
19. Si se že jokal(a) zaradi ljubljene osebe?: mogoče...
20. Si ze imel(a) avtomobilsko :Upam da ne
23. Kava brez ali s smetano?: s smetano?
24. Volnena ali puhasta odeja?: zadnjič je rekla, da jo časopis na klopci zelo dobro pogreje
25. Zapustiti ali biti zapuscen (a)? : niam pojma
26. Prva stvar, ki ti pade na pamet : satan
27. Najljubse stevilo?: 666
28. Zakaj? ker sm jst tko reku
29. Cone, kjer si rad(a) poljubljen(a): vrat?
30. Najljubsa jed: vampi Very Happy
31. Najljubsi dan tedna?: petk, dan za zadetk
32. Trenutno najljubsa skladba: sih neki emo Very Happy .
34 . Televizijski program: program za odrasle
35. Dajati ali prejemati?: oboje
36. Si ze plaval(a) gol (a)?: ne zna plavat Very Happy .
37. Najljubsa restavracija: konkurenca Very Happy .
38. Najljubse cvetje: vrtnice?
39. Najmanj zanimiva tema: jst že vem, sam ne povem
40. Najljubsa alkoholna pijaca: sei je vsen kakšna je, rezultat je vedno isti
43. Najljubsa zival: opice Very Happy
44. Restavracija/ fast-food / restavracija: ...
45. NajlepÄ…i kraj na svetu: bermudski trikotnik
46. Kdaj si bil ( a) zadnjic v bolnici?: mene to sprašuješ
47.Zakaj?: zarad kač
48. Kako se je imenovala tvoja najljubsa igraca iz otrostva?: pedo medo Very Happy .
49. Kolikokrat si delal(a) vozniski izpit?: Upam da nikol Very Happy .
51. Zadnji mail, ki si ga dobil(a): kaka pornografija
52. Si ze bila kaznovan/a?:gotova je bla
55. Stavek ali beseda, ki jo najpogosteje izreces: kuk je Rus car Very Happy .
56. Ime prijatelja, ki zivi najdlje od tebe: jesus
57. Kaj te najbolj razjezi?: jst Very Happy .
58. Kaj je najlepsa stvar, ki obstaja?: jst, sam tega noče priznat
59. Ob kateri uri hodis spat?: k je konc risank za odrasle
60. SpiÄ… s plisastimi igracami? s pedotom medotom Razz .
61. Tobogani, vrtiljaki: grozno ali razburljivo?: grozno Twisted Evil
62. Ce bi lahko srecal kogarkoli (zivo ali mrtvo osebo)?: elvisa presleya
63. Nalivnik ali svincnik?: svinčnik, ker rada riše
64. Je kozarec napol prazen ali napol poln?: zanč je rekla, da napol poln, sam ji nevrejamm Very Happy .
65. Kaj je najpomembnejse v zivljenju?: Uf pomoje mnogo stvari

Osebnost: Uf o Sandrini osebnosti bi se dal razpravlati. Večino časa je dobre volje in kadar sem jst slabe volje, me ona sprav v dobro, kadar je pa ona slabe volje, pa me sprav v slabo, a to se na srečo ne dogaja velikokrat. Z njo se res ni težko pogovarjat in vedno najdeš z njo kakšno temo za pogovor.
Kakor je tudi povedala, se tudi dostkrat skregava, ker sva obe trmi, a je ona ponavad tista ta pametna in popusti, kar je zame dobro Very Happy . Dostkrat grem jst čez tisto mejo, ki meji na hecnem in resnostjo, ampak me takrat ponavad opomni in čez cajt se umirim, odvisn kuk sm tečen in kok mi je dolgčas Very Happy .
Posluša vse živo, kar mi pa ni všeč, zato jo poskušam preusmert metal, kar mi invalidsko uspeva, ampak nekoč mi bo uspelo Very Happy . Da sm optimist. Pol ma tud čudne fetiše in to so moške roke. Ja čudno, ampak važn, da mam jst lepe roke lol Very Happy .
No z njo sm bl frend kot marsikom iz RL, lepo se razumem in komi čakam, da se zares spoznava, čeprav sva se enkrat že vidla, pa nisva bla takrt prepričana v to.
še zaključk:ne nism vijolčen, ampak sm rumen muahahaha
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Predstavitev novih članov   Predstavitev novih članov Icon_minitimeTor Okt 23 2007, 15:51

1. Koliko je ura?: 17:59
2. Ime v tvoji osebni izkaznici: cc
3. Vzdevek: cc
4. Starost: cc
5. Rojstni dan imas: 10. 2.
6. Domace zivali: Imel sem tropske ribice, ampak so vse umrle.
7. Nebesno znamenje/horoskop: Vodnar.
8. Barva oci: Temno modra.
10. Kaj je na tvoji podlagi za misko? Nimam je.
11. Piercing?: Ne še, načrtujem nad zapestji.
12. Tatoo: Je znak nizke intelgence.
13 Koliko ti je vsec tvoje delo, faks?: V redu je, lahko sem doma, zase pa tudi zaslužim dovolj.
14. Kraj rojstva: Ljubljana.
15. Trenutno bivalisce: Ljubljana
17. Si bil(a) ze pijan(a)? : Da.
18. Si bil(a) ze zaljubljen (a)?: Večkrat, eh.
19. Si se že jokal(a) zaradi ljubljene osebe?: Zakaj pa ne.
20. Si ze imel(a) avtomobilsko nesrečo: Ne.
23. Kava brez ali s smetano?: Z mlekom in Davidoff gold.
24. Volnena ali puhasta odeja?: Puhasta.
25. Zapustiti ali biti zapuscen (a)? : Zapuščen. Enkrat za spremembo.
26. Prva stvar, ki ti pade na pamet : Zunaj se že temni...
27. Najljubse stevilo?: 8.
28. Zakaj? Tako uravnoteženo mi deluje.
29. Cone, kjer si rad(a) poljubljen(a): Na drugih ljudeh?
30. Najljubsa jed: Meso. Meso.
31. Najljubsi dan tedna?: Ponedeljek.
32. Trenutno najljubsa skladba: Sopor Aeternus: Time stand still (but stops for no one)
34 . Televizijski program: Ne gledam.
35. Dajati ali prejemati?: Oboje.
36. Si ze plaval(a) gol (a)?: Verjetno.
37. Najljubsa restavracija: Ne hodim.
38. Najljubse cvetje: Tulipani.
39. Najmanj zanimiva tema: Seks, kaj pa.
40. Najljubsa alkoholna pijaca: Še vedno pivo.
43. Najljubsa zival: Kobilice.
44. Restavracija/ fast-food / restavracija: cc
45. NajlepÄ…i kraj na svetu: Kranj, spodaj ob reki. In Medvode ob sotočju.
46. Kdaj si bil ( a) zadnjic v bolnici?: Ne vem.
47.Zakaj?: Niso ugotovili.
48. Kako se je imenovala tvoja najljubsa igraca iz otrostva?: Ne vem.
49. Kolikokrat si delal(a) vozniski izpit?: Nisem.
51. Zadnji mail, ki si ga dobil(a): cc
52. Si ze bila kaznovan/a?: Ne.
55. Stavek ali beseda, ki jo najpogosteje izreces: Najpogosteje sem tiho.
56. Ime prijatelja, ki zivi najdlje od tebe: Prijatelji?
57. Kaj te najbolj razjezi?: Neumni ljudje.
58. Kaj je najlepsa stvar, ki obstaja?: Ona.
59. Ob kateri uri hodis spat?: Zjutraj, ponavadi.
60. SpiÄ… s plisastimi igracami? Ne.
61. Tobogani, vrtiljaki: grozno ali razburljivo?: Grozno.
62. Ce bi lahko srecal kogarkoli (zivo ali mrtvo osebo)?: Brain Warner...
63. Nalivnik ali svincnik?: Ne pišem več na roko, hehe.
64. Je kozarec napol prazen ali napol poln?: Poln.
65. Kaj je najpomembnejse v zivljenju?: Redna ejakulacija.
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Predstavitev novih članov   Predstavitev novih članov Icon_minitimeČet Nov 15 2007, 18:24

ola
kak ste kj jst sm Simon
sem iz Žirov!
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Predstavitev novih članov   Predstavitev novih članov Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

Predstavitev novih članov
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 2Pojdi na stran : 1, 2  Next
 Similar topics
-