|
| Predstavitev novih članov | |
|
+19Shannon Asali Avis F. Quaglio Trevor Dearborn Katharine Watson Maria Severus Snape Lara la Enirelo Bellatrix Black (nekdanja Jenny Caley Sanders Victoria McGinnley Narcissa Black (nekdanja) Serena Livleton Niccolette Parkinson Jane Smart Karon Hannah Brown Lucius Malfoy (nekdanji) Albus Dumbledore 23 posters | |
Avtor | Sporočilo |
---|
Albus Dumbledore Ravnatelj
Število prispevkov : 813 Registration date : 02/08/2007
| Naslov sporočila: Predstavitev novih članov Ned Sep 02 2007, 14:37 | |
| Vse nove člane, ki se prijavijo na forum vabim, da se v tej temi opišejo in nam zaupajo kaj o sebi. Ta tema je namenjena samo temu, zato bo vsakršno drugačno spammanje v tej temi izbrisano. | |
| | | Albus Dumbledore Ravnatelj
| Naslov sporočila: Re: Predstavitev novih članov Ned Sep 09 2007, 14:54 | |
| Torej zaradi izbrisa stare teme o predstavitvah vabim vse aktivne člane, da se ponovno tukaj opišejo in povedo čim več o sebi, da bomo vedeli, kdo vse igra na forumu. Spammanje bo drugače tukaj brisano in upoštevali se bodo le predstavitveni posti. | |
| | | Lucius Malfoy (nekdanji)
Število prispevkov : 439 Age : 31 Registration date : 28/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Predstavitev novih članov Ned Sep 09 2007, 16:04 | |
| [reve! noben ne gre prvi ha? no mene ni strah ] moje ime je anita. and i don't like it! am.. no komi na začetku, pa že nwem kaj napisat. no mogoče to, da trenutno zelo obožujem nightwish, čeprou se prištevam med rockerje in to zaprisežene. :peace: am.. zalublena sm skoz ampak res skoz.. :chucle: pa po možnosti usak tedn u drucga.. ne sj đouk. :chucle: moje dve najbolše frendice sta nexa pa neya [neža & neja], s katerima psihiram naokol po mestu. no dans je blo bl mal tega, smo se zdolgočaseno in pohabljeno bl vlekle po planini. drgač sm iz kranja in mi je dokaj ušeč. 4 največje mesto.. waw! carsko. :peace: no moje najljubše besede so: carsko, k***c uglavnm pa itak. najbljubše fraze: stari ejga, hudo k pajk, dragi moji- tak je lajf!, glej u prihodnost dobro uprašanje oz. odlično uprašanje no pol.. aha, stara sm 13, 14 bom, tko da sm mladič.. zeleno drevo.. js sm še na začetku. am.. sm tak psiho bl. mislm učasih se mi nč ne da, nasledn moment znorim, pa se derem pa pojem, pol me pa mal čudn pogledajo, pa se spet umirim pa rečem: pozab! trenutk šibkosti. in pol se usa zdolgočasena odvlečem u sobo al pa km drgam. učasih fobivam napade smeha sred najbl žalostnih oz. resnih stvari. muzka mi je življenje. js nwem kaj bi delala v tišini! umrla bi am.. zlo ne maram šole in se zelo rada kregam z razredničarko, kr pol zmeri zmagam. ne maram sošolca Begića, prouzaprou ga sovražm.. pojem u pevskem zboru in mi nekateri praujo da mam dobr glas in lep, js pa se s tem ne strinjam. na ush posnetkih k smo jih posnel na CD se mi zdi da je komad čudn. čeprou praujo, da se tko usm zdi, k poslušajo svoj glas. ej nwem. am. ne maram narodno zabavne muzke [a se to skp piše? ] me maram saše lendero, to morm poudart. ne maram slovenskih filmou, razn mogoče Tu pa tam. aha! js nism navadn člouk, ker NE MARAM šopinga. o fuj, to je pa neki najhujšga kar me lah doleti. js sam na hit probam pa je. mtka pa skoz prnaša cune. zto grem raj s fotrom, kr je njemu kul, če mal z mene visi, tko da se strinjava glede ush cun. am to bo pa to. mislm če vs kj zanima, kr prašte sj vs zih ne tko da.. moja slica: osebe s težavami s srcem, NE KLIKAJTE!stay cool! | |
| | | Hannah Brown
Število prispevkov : 281 Registration date : 05/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Predstavitev novih članov Ned Sep 09 2007, 18:07 | |
| nightwish ...to je blo prvo k sm opazla pr tvojmu opisu ...mja vem...čudna sm... drgač maš pa visoko oceno na simpatijah... EDIT: ker je albi napisu da ne smemo spammat se bom pa opisala... torej sm Nika...in mi je ta ime všeč in si ga ne bi nikol spremenla...priimk...hmm...sej bi ga povedala sam k ga folk zmeri narobe prebere...tko d nav nč...doma sm iz vasice bogu za grbtam kukr prav Karon ki je meine best friend(upam d ne zamerš Karon ker sm povedala)...sicer mam pa še brata (mlajš) pa sestro (starej)... stara sm 12 pa pou...ubistvu mam b-day 9.1. sepravi d sm že več k 12,5...ampak pustmo podrobnosti... rada mam Nightwishe ki RULAJO (!!!) da ne omenjam določenih čalnov (Karon tih o tistrem!!!)...pa Harrya Potterja kot knigo pa filme ...pa meine deer Horses pa velikat mi dogaja in mam rada tiste dneve k mi ker sm nasmejana...za razliko od dni k sm čist zamorjena...I hate school!! like večina folka...pa kkšne določene osebe v njej...sicer je pa moj 'moto' če se smem tko izrazt glede šole: Šola je edina ustanova kjer živali mučijo osebe/ljudi...in to je tut res... no pa pustmo zej school ker ni vredna tega da bi govorila o njej... ja igram flavto (3 leta kljunaste sm naredla pa zdej sm v četrtmu prečne...) in morm rečt da mi je to v vesele igrt...mot me sam to da včasih k mam na kip okn odprt usi sosedi slišjo ...aya pa letos začnem v zboru pet pomoje ja...pa jahat hodm...sploh tereni (določeni) rullajo... aia pa zaspane sm ...enkat sm spala od 21.00-11.00 pa še bi če me nebi zbudl...sicer eni še dl spijo...ampak zame je že to velik...pa spim zlo trdn tko d me včasih tut telefon k mi tul zravn ušesa ne zbudi...čudna sm...ampak bomo prežvel 1-EDIT: Karon...da ne boš rekla da ni nuben brau...ka si ti zvedla od mene??sploh nwm...sicer pa nism wedla d si spet v tako sovražnmu odnosu do HP-ja...mau pred koncam počitnc si še rekla d razmišlaš d ga boš šla brt če se ne motm... sicer pa ja...tut men mede ...zeloooo velikat...najbl zravn meine dear Karonči (mja vem za zdravlico pa podobne izpade na hodniku...pa All The Small Things od Blinkov...ipd... ) aiia...pa China je meine najlubša država...sicer je pa usaka ta druga stvar k jo u roke primš Made In China...pa ni meine najlubša zarad tega...da se razumemo ... pa očala mam...sicer bi jih rada dala stran...mislm da jih ne bi več mela...ampak Tak je Life (bi rekla You Know Who Karon...(to sm mogla napisat zato ker zmeri to rečm kdr rečm tak je Life...čudna wem ...))... ja no to je blo mal bl na krtko o men...če se pa še kej spomnm pa bom EDIT nardila... aiia...slikca bo pa mal kasnejš...
Nazadnje urejal/a Pon Sep 10 2007, 16:13; skupaj popravljeno 2 krat | |
| Naslov sporočila: Re: Predstavitev novih članov Ned Sep 09 2007, 18:17 | |
| (Nehajte prosim tukaj spammati! Lepo piše zgoraj, da je ta tema namenjena izključno predstavitvam novih članov, ker želim imeti vsaj eno temo nepospammano tukaj, zato se tukaj lahko samo predstavljate. Ostalih tem imate dovolj v klepetu.) | |
| | | Karon
Število prispevkov : 269 Age : 30 Registration date : 06/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Predstavitev novih članov Pon Sep 10 2007, 13:13 | |
| Boo.. Alby sei ti si tut z tadrugmi pa temu postam spammov. Uglavnm ja.. Lucius si ti na Oxfordu? Ker se mi je zdel, da sem nekje že videla ta opis, ne. No uglavnm.. da mi ne bo Alby spet pobrisal moj predragi post se bom pa še opisala. Moje ime.. hum.. Maruša? Mja. sej ime je še kar uredi, niti ni tako napačen, kot se mi je zdel nekaj let nazaj. Čeprov lih ugutavlam, da se nanj rima veliko stvari.. ampak pustimo to pri miru. No ja.. priimk je zdei na vrsti, ne? Ma ne povem ga, ker je tko.. hum.. smešn? In se mi zdi, da ga nihče, ki hodi v šolo ne mara.. Sej vem, da ne dujemate.. mogoče bi Lil pa Hannči in Mark ampak sej ni važn.. Mja.. žvim nekej bogu za ritjo V enih rovtah [kot bi rekla Lil ] kjer se nič, ampak res niič ne dogaja. Edina stvar je jezer [pa še ta je čist usran] pa gostilna, ki je poleg njega. Pumojem je to vrhunec dogajanja. Hm, potem.. starost.. Mja.. štejem ponosnih 13 pomladi.. brzdej mam na 1. aprila [toj res, se ne hecam! ] Čeprov sebe ne štejem pod male lažnive črve. Mmm.. mam pač starše pa brata. Ki se me je zadnje čase usmilu in ni več tako sovražen do mene.. ampak ne sovražen na tak način.. uhum.. kko bi s eizrazla? Pač nisem več njegov kužek, ki mu mora strešt od spredi in zadi in na ketrega se lahko spravlja. In mi tole trenutno prav paše. Pumojem je čas da mal zamnjeva vloge. Mja.. pa Lil je ko ena mlajša sestra, ki ji moram skos pridige dajat kako ga ne sme preveč pit in ga srat nakol.. sej vem, da ne pomagajo nč.. ampak useen.. Jaa.. potem trenutno sem obsedena z Blinki 182 In to že kar neki časa.. Pol takoj naslednja je Nightwish [toj Hanček kriv, da sm začela poslušat.. ] in so kr ql.. drgač sem pa bila obsedena z že vso živo musko. Od pač Nightwishov pa vse tja do Beatlov pa Queenov. Drgač pa ja.. moje bestke sta Lil & Hanči [Nezz & FiPP ] In usaka je na svoj način najboljša.. In ugutavlam, da sem v zadnjih dneh zvedal kar nekaj stvari o njiju, ki jih nisem vedla.. Ja, ja.. lovee. še nikol mi ni nobena nč povedala. Ampak zdei pa vem.. Hum. love? Mja.. sej sm pa tja mi je pa res kšn ušeč an.. ampak ni nč kej bolj resnga, oziroma kej tko.. Mjaa.. drgač pa ja.. vedno sem nasmejana.. skori vedno.. ampak kadar pa nisem in imam slabe dneve me pa za prenašat ni. Sej pravm.. iz ene skrajnosti hodim v drugo.. Mja.. sej pravm.. mau sm psihota.. ki mu večinoma ves čas mede [a ne Hanč? Zdravlica pa Nightwish pa to? ] Drgač pa ja.. od muske pa oblačenja. Poslušam vse, kar mi gre vsaj mal v ušesa. samo mogoče narodno zabavne ne pa kšnnga prov težkega, razbijaškega metala pa kšne močne čefurjade ne. Ostalo pa skori vse.. Glede oblek pa. Mja.. oblačm se normalno. se pravi nase dam vse, samo da mi paše, da mi je všeč pa da se dobr počutim v tem. Drgač pa ja.. še vedno prisegam na LotRa.. in ne.. nisem obsedena z njim! Drugače pa ja.. HP-ja naravnost sovražim [ne me zdej linčat zaradi tega ] Na ta forum sem se prijavila smao zato, ker je bila v času, ko se je odprl prava suša in ker v začetku ni kazalo da bo toliko HP forum.. No, toliko o meni.. če pa še koga kei zanima.. nej pa vpraša..
Waa.. dost mate.. Sej tko vem, da ne bo nihče bral.. je tudi boljše da ne.. Sliko dobite kasneje, oziroma takoj ko bom morala koga pokementirati pa da se to ne bo štelo kot spamm. | |
| | | Lucius Malfoy (nekdanji)
Število prispevkov : 439 Age : 31 Registration date : 28/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Predstavitev novih članov Pon Sep 10 2007, 18:00 | |
| ja sm na oxfordu.. bla nekoč. pa nism več, se mi ne da več tm pisat, k k sm js gor, nobenga ni
to ni spamm.. ker sm neki pozabila povedat..
sm tud zaspane. iz belvi nighta ta let sm pršla okol pounoči domou, pa sm nasledn dan spala do pol enih, pa še bi če bi lah. pa pozabla sm povedat, sa sm blond. usaj zdi se mi, da sm pozabla povedat. pa sovražm roza barvo, razn u kombinaciji s črno ampak to je bl malkrat. in love in frendi mi pomenjo use! to pa to.
sovražš HP? lool.. js na forume ki obravnavajo temo k jo sovražm še z miško neb šla.. kva šele da se registriram. | |
| | | Jane Smart
Število prispevkov : 108 Age : 31 Location : My world Registration date : 16/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Predstavitev novih članov Pet Sep 21 2007, 20:08 | |
| Ok se bom pa še js predstavla... Ime mi je Pia. Všeč mi je kr pač ni tko zlo pogosto pa gor pa dol pa levo pa desno. Pišm se tko kt se piše največ ljudi u Sloveniji . Stara sm 14, rojstnga mam 10. julija in to mi NI ušeč kr ni nikol nobenga doma, k bi js mela zabavo pa te fore... Pol naprej... Žvim na Logu pri Brezouci in kr ITAK ne veste kje je to nima veze . Hodm u 9. razred (oujeaoujea). Mam očala čeprou večino časa nosm leče. Obožujm branje, čeprou zdej ni več tok cajta ane . In ja zlo hitr berem še posebi če mi je knjiga ušeč. Recmo tazadnga HP - ja sm prebrala u DVEH dneh, kar je moj osebni rekord. Obsedena sm z Johnny-jem Deppom. Kr mi je pač luškan. Poslušam skor vse zvrsti muske, naj bendi so pa RHCP, Green Day, Beatli, Queeni pa še bi se našl. Rada mam tut milko z lešniki . Kaj še... Aja treniram atletko (zdej že drug let), prej sm pa 3 leta plesala balet. In ja, zato je Jane baletka. Ne maram če mi kdo teži in se neki dela ful carja. Al pa k kej delam in mi nekdo pride : Živjo, kaj delaš? (Ja kaj mislš da delam .) Najbl od usga pa sovražm petkov urnik. Um še neki. Tut na tabornike hodm . To bi blo to. Predstaulam vam... MENE . | |
| | | | Niccolette Parkinson Spolzgad
Število prispevkov : 622 Age : 30 Location : California Registration date : 02/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Predstavitev novih članov Ned Sep 30 2007, 18:34 | |
| Dumbo, js še o tebi nism nč zvedla... | |
| Naslov sporočila: Re: Predstavitev novih članov Pon Okt 01 2007, 06:15 | |
| (Tudi jaz nisem o tebi nič Niccol in me marsikaj zanima. ) Ampak dovolj spammanja tukaj, tukaj so samo predstavitve v glavnem in tako je tudi najbolje, ker hočem imeti eno neposmeteno temo tukaj. Sem pišite samo svoje predstavitve, vse ostalo pa si lahko povemo v klepetu. | |
| | | Serena Livleton
Število prispevkov : 14 Registration date : 30/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Predstavitev novih članov Pon Okt 01 2007, 13:55 | |
| Okej, hellou najprej vsem skupaj. Jaz sem pa Apolonija, ampak v uradnih listinah sem zapisana kar kot Polona. (Kličete me pa lahko tudi Lona ali Loni). Mja, štejem štirinajst poletij, rojena sem v znaku raka – 17.julija. Prihajam iz Kamnika pri Ljubljani (res samo okoli 20 minut vožnje iz LJ v Kamnik). Obiskujem zadnji razred osnovke na Duplici, in se lahk pohvalim da mi gre zaenkrat kar precej fino. Brez glasbe mi živeti ni. Sicer sem za teorijo pa to naravni antitalent, ampak brez mp4 oziroma katergakoli predvajalnika glasbe pa ne morem živet. Poslušam kar mi paše, povsem odvisno od razpoloženja, ampak nikoli in ever pa ne bom poslušala tehnaže in podobnega tuc tuca, ter pa narodne glasbe (vsaj ne namerno xD) Recimo moje naj skupine tkole na hitro… AC/DC, Dashboard confessional, Our lady peace, 30 seconds to Mars, Maroon5, se pa najde še veliiiiik več v moji zbirki. Okej, naprej… sem filmofil. Uživam v dobrih filmih dan na dan, še najrajš mam kake fantazijske filme. napete trilerje (ne pretirano krvavega klanja, ker to je za bruhat, ne za uživat v napetosti), in pa parodije, komedije, pa kako kriminalko tut rada pogledam. Na moji listi naj filmov se znajdejo Pulse, Eragon, The breakfast club, not another teen movie, in pa HP ofkors Tut serijam se ne morm upret, spremljam npr. LOST, Prison break, veronico Mars, Gossip Girl, pa tut One tree hill občasno xD Knjige, knjige…. kaj bi svet brez knjig. Najraj mam Cornelio Funke in njeno trilogijo Srce iz črnila, ter pa Paolinijevo Dedoščino aka Eragona.. Knjige so zakon! Osebno sovražim pospravljanje, še posebi sesanje in likanje, morm priznat sem ena lena duša xD Ne prenesem prasic kot so Lindsay Lohan in Parih Hilton… brezmožganske koze.Ljubim pa nutello in ostale evrokreme =) To bi blo neki o men… | |
| | | Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Predstavitev novih članov Pon Okt 01 2007, 14:50 | |
| Evo če nimate idej, kaj napisat o seb vam bo Rach priskočila na pomoč če koga zanima lahko reš tole pa se s tem čist zadost predstav:) 1. Koliko je ura?: 2. Ime v tvoji osebni izkaznici: 3. Vzdevek: 4. Starost: 5. Rojstni dan imas: 6. Domace zivali: 7. Nebesno znamenje/horoskop: 8. Barva oci: 10. Kaj je na tvoji podlagi za misko? 11. Piercing?: 12. Tatoo: 13 Koliko ti je vsec tvoje delo, faks? 14. Kraj rojstva: 15. Trenutno bivalisce: 17. Si bil(a) ze pijan(a)? : 18. Si bil(a) ze zaljubljen (a)?: 19. Si se že jokal(a) zaradi ljubljene osebe?: 20. Si ze imel(a) avtomobilsko 23. Kava brez ali s smetano?: 24. Volnena ali puhasta odeja?: 25. Zapustiti ali biti zapuscen (a)? : 26. Prva stvar, ki ti pade na pamet : 27. Najljubse stevilo?: 28. Zakaj? 29. Cone, kjer si rad(a) poljubljen(a): 30. Najljubsa jed: 31. Najljubsi dan tedna?: 32. Trenutno najljubsa skladba: 34 . Televizijski program: 35. Dajati ali prejemati?: 36. Si ze plaval(a) gol (a)?: 37. Najljubsa restavracija: 38. Najljubse cvetje: 39. Najmanj zanimiva tema: 40. Najljubsa alkoholna pijaca: 43. Najljubsa zival: 44. Restavracija/ fast-food / restavracija: 45. NajlepÄ…i kraj na svetu: 46. Kdaj si bil ( a) zadnjic v bolnici?: 47.Zakaj?: 48. Kako se je imenovala tvoja najljubsa igraca iz otrostva?: 49. Kolikokrat si delal(a) vozniski izpit?: 51. Zadnji mail, ki si ga dobil(a): 52. Si ze bila kaznovan/a?: 55. Stavek ali beseda, ki jo najpogosteje izreces: 56. Ime prijatelja, ki zivi najdlje od tebe: 57. Kaj te najbolj razjezi?: 58. Kaj je najlepsa stvar, ki obstaja?: 59. Ob kateri uri hodis spat?: 60. SpiÄ… s plisastimi igracami? 61. Tobogani, vrtiljaki: grozno ali razburljivo?: 62. Ce bi lahko srecal kogarkoli (zivo ali mrtvo osebo)?: 63. Nalivnik ali svincnik?: 64. Je kozarec napol prazen ali napol poln?: 65. Kaj je najpomembnejse v zivljenju?: |
| | | Narcissa Black (nekdanja)
Število prispevkov : 164 Registration date : 27/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Predstavitev novih članov Tor Okt 02 2007, 06:13 | |
| rach, nardila si mi velko uslugo. bom kr izpolnla 1. Koliko je ura?: 7:59 2. Ime v tvoji osebni izkaznici: None of your bussiness 3. Vzdevek: Huhm... jih mam velik... transformer, vilinka, ork, ekstaza 4. Starost: 16 5. Rojstni dan imas: 28.julij 6. Domace zivali: 2 mačka - Bela - je bela, Kali - je črn. obožujm ju 7. Nebesno znamenje/horoskop: LEV be afraid 8. Barva oci: huhm... učasih rjava, učasih zelena. odvisn od vremena, javne razsvetljave in barve oblek 15. Trenutno bivalisce: big city radovljica 17. Si bil(a) ze pijan(a)? : huhm... no ja mal sm pa bla ane 18. Si bil(a) ze zaljubljen (a)?: dooh. 19. Si se že jokal(a) zaradi ljubljene osebe?: na žalost ja 23. Kava brez ali s smetano?: don't like coffee at all. smetana pa ja 24. Volnena ali puhasta odeja?: volnena 27. Najljubse stevilo?: 13 28. Zakaj? ker je za ene ljudi nesrečno 29. Cone, kjer si rad(a) poljubljen(a): none of your bussines 30. Najljubsa jed: piZZa. 31. Najljubsi dan tedna?: sobota 32. Trenutno najljubsa skladba: Can you feel the love tonight - elton john 36. Si ze plaval(a) gol (a)?: ne spomnm se 40. Najljubsa alkoholna pijaca: teqila 43. Najljubsa zival: mačka 52. Si ze bila kaznovan/a?: v kakšnm smislu 58. Kaj je najlepsa stvar, ki obstaja?: sobote 59. Ob kateri uri hodis spat?: običajn ob pol 1h 60. SpiÄ… s plisastimi igracami? ne. 61. Tobogani, vrtiljaki: grozno ali razburljivo?: grozno razburljivo 64. Je kozarec napol prazen ali napol poln?: zakaj ne dojamem uprašanja? 65. Kaj je najpomembnejse v zivljenju?: da žviš. vse ostalo so pomanklivosti pou uprašanj sm spustila, res jih je ogromn za dodatne informacije me kontaktirejte po ZSju fotko dobite če bom dobre volje. | |
| | | Victoria McGinnley Profesorica
Število prispevkov : 217 Age : 31 Registration date : 16/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Predstavitev novih članov Sre Okt 03 2007, 11:47 | |
| vem da sm se že opisala, sam useen.. ta uprašanja.. bom spustla tist, k sm že povedala.. Koliko je ura?: 12.26
Vzdevek: nitta, titi..
Starost: 14 [skoraj]
Rojstni dan imas: 8.11.
Domace zivali: zajc
Nebesno znamenje/horoskop: škorpijon [& im rpoud of it!]
Barva oci: zelena
Kaj je na tvoji podlagi za misko? cela je črna [dark person i am..]
Piercing?: like to.. in da obrvi..
Tatoo: thinkin' about it!
Kraj rojstva: kranj
Trenutno bivalisce: kranj
Si bil(a) ze pijan(a)?: not yet.. don't like to drink
Si bil(a) ze zaljubljen (a)?: iiaa.. zj en let že.
Si se že jokal(a) zaradi ljubljene osebe?: kokr se spomnem je, pa zj dojamem, da je to brezveze.. Si ze imel(a) avtomobilsko? njet!
Kava brez ali s smetano?: don't drink coffee.. če pa že brez smetane
Volnena ali puhasta odeja?: volnena
Zapustiti ali biti zapuscen (a)?: zapustiti
Prva stvar, ki ti pade na pamet: muzka
Najljubse stevilo?: 13
Zakaj? ker zame ni nesrečno in zato, ker je trietrt sveta sovraž [rada kljubujem večini]
Cone, kjer si rad(a) poljubljen(a): don't think about it.. kiss is kiss..
Najljubsa jed: ee.. bl mal jem zadne čase.. ni cajta.. če pa že- sendvič!
Najljubsi dan tedna?: četrtek and sobota
Trenutno najljubsa skladba: bye bye beautiful
Televizijski program: use kar je na pop TVju zvečer.. s tem ne mislm zmagota, preverjeno, ali trenje.
Dajati ali prejemati?: both.. odvisno kaj je treba dt in kaj uzet..
Si ze plaval(a) gol (a)?:
Najljubsa restavracija: nism bla u tok restavracijah, da bi lah rekla, kera je najljubša.. vsekakor je najbolša restavracija mtkina!
Najljubse cvetje: črni tulipani & bele narcise
Najmanj zanimiva tema: šola.. to je pa že tok izrabljeno
Najljubsa alkoholna pijaca: pir.. kratko jedrnato
Najljubsa zival: a za jest? psa še nism jedla.. ne sj joke.. želve.. ninđa želve.. paa psi so lepi. sploh kšn rotvajler..
Restavracija/ fast-food / restavracija: ??
Najlepši kraj na svetu: london
Kdaj si bil ( a) zadnjic v bolnici?: oktober 2004
Zakaj?: k so mi mandlne ukradl.. pa ne me prašat če mi novi zrastejo
Kako se je imenovala tvoja najljubsa igraca iz otrostva?: jo mam še zdej, pa nima imena
Kolikokrat si delal(a) vozniski izpit?: ga še nisem.. sam še.. 4 leta
Zadnji mail, ki si ga dobil(a): napaka [edina napaka žensk]
Si ze bila kaznovan/a?: fiiiuuu.. iaa..
Stavek ali beseda, ki jo najpogosteje izreces: beseda- kurac, stavek- tak je lajf
Ime prijatelja, ki zivi najdlje od tebe: matt
Kaj te najbolj razjezi?: skor use. ne sj joke. če me kdo jebe u glavo
Kaj je najlepsa stvar, ki obstaja?: friendship, love, muzka & london
Ob kateri uri hodis spat?: spat ob 10h sam kdaj zaspim je druga zgodba
Spiš s plisastimi igracami? so na postli, sam da se pa prou matram da jih use objamem pa ne. mam jih bl za obujanje spominov, če ne morem spat
Tobogani, vrtiljaki: grozno ali razburljivo?: razburljivo.. like it!
Ce bi lahko srecal kogarkoli (zivo ali mrtvo osebo)?: mrtvo.. beethovna, mozarta and bacha, da jih lah še enkrat fentam. živo.. tom felton!
Nalivnik ali svincnik?: svinčnik
Je kozarec napol prazen ali napol poln?: napol prazen [zame je v krofu luknja in proga na 60 je zame neskončna ne samo 60m douga.. triglav je zame neskončen ne samo 2864 visok.. šola je zame zabijanje časa, ne hram učenosti..]
Kaj je najpomembnejse v zivljenju?: frendi, love, music | |
| | | Caley Sanders
Število prispevkov : 254 Registration date : 08/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Predstavitev novih članov Čet Okt 04 2007, 08:26 | |
| No bom pa še jst, sej vem, da vas ful matra 1. Koliko je ura?: 10:12 zjutri 2. Ime v tvoji osebni izkaznici: no tega pa ne povem, ker mi ni všeč 3. Vzdevek: hm... polno jih je. brika, lenč, peach itd. 4. Starost: 20 5. Rojstni dan imas: vsako leto joke, 1.12. 6. Domace zivali: 3 mačkice 7. Nebesno znamenje/horoskop: strelec 8. Barva oci: zeleno plava 10. Kaj je na tvoji podlagi za misko? drevo pa strela k je vanj udarla 11. Piercing?: en, v obrvi. tist v jeziku je vn letu 12. Tatoo: 2, the eye of raa mal nad trtico pa mačkica na bl khm, privat mestu pride pozim še 3. tattoo 13 Koliko ti je vsec tvoje delo, faks? pa zaenkrat še kr, ker so šele 3 dni predavanja 14. Kraj rojstva: ljubljana 15. Trenutno bivalisce: doma 17. Si bil(a) ze pijan(a)? : jap 18. Si bil(a) ze zaljubljen (a)?: sem še 19. Si se že jokal(a) zaradi ljubljene osebe?: ne 20. Si ze imel(a) avtomobilsko? nism je js povzročla, ampak ja 23. Kava brez ali s smetano?: z mrzlim mlekom 24. Volnena ali puhasta odeja?: puhasta 25. Zapustiti ali biti zapuscen (a)? : zapustiti 26. Prva stvar, ki ti pade na pamet : coffee 27. Najljubse stevilo?: 25 28. Zakaj? pojma nimam, honestly 29. Cone, kjer si rad(a) poljubljen(a): povsod, kjer me ne žgečka 30. Najljubsa jed: uf... ej pojma nimam 31. Najljubsi dan tedna?: petek (ker nimam predavanj ) 32. Trenutno najljubsa skladba: Terry Jacks - seasons in the sun 34 . Televizijski program: kadar gledam a kanal al pa hallmark 35. Dajati ali prejemati?: oboje 36. Si ze plaval(a) gol (a)?: um celo otroštvo, pa mladost, pa ja še zdej v morju plavam gola 37. Najljubsa restavracija: kaval se mi zdi 38. Najljubse cvetje: oranžne lilije 39. Najmanj zanimiva tema: politika 40. Najljubsa alkoholna pijaca: malibu, tequila, absinth 43. Najljubsa zival: mačke pa kaće 44. Restavracija/ fast-food / restavracija: kva? 45. NajlepÄ…i kraj na svetu: Brijoni 46. Kdaj si bil ( a) zadnjic v bolnici?: am... letos enkrat, ne vem točno kdaj 47.Zakaj?: očeta sm morala tja pelat 48. Kako se je imenovala tvoja najljubsa igraca iz otrostva?: ni mela imena 49. Kolikokrat si delal(a) vozniski izpit?: 1 krat (dooh) 51. Zadnji mail, ki si ga dobil(a): neka reklama glupa 52. Si ze bila kaznovan/a?: seveda 55. Stavek ali beseda, ki jo najpogosteje izreces: "Kva?" al pa "ja, veš da" z zelo sarkastičnim tonom 56. Ime prijatelja, ki zivi najdlje od tebe: pojma nimam kdo je najdlje stran 57. Kaj te najbolj razjezi?: čvekave babe k motjo moje spanje med predavanjem! 58. Kaj je najlepsa stvar, ki obstaja?: coffee... joke 59. Ob kateri uri hodis spat?: kakor kdaj 60. SpiÄ… s plisastimi igracami? ne 61. Tobogani, vrtiljaki: grozno ali razburljivo?: kakor keri 62. Ce bi lahko srecal kogarkoli (zivo ali mrtvo osebo)?: tega pa ne povem 63. Nalivnik ali svincnik?: svinčnik 64. Je kozarec napol prazen ali napol poln?: trenutno še čist poln ampak sem pa optimist ja 65. Kaj je najpomembnejse v zivljenju?: živeti še besede za konec: vi ste zdele v šoli, js pa pijem kapučin, sm sama doma in uživam na polno | |
| | | Jane Smart
Število prispevkov : 108 Age : 31 Location : My world Registration date : 16/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Predstavitev novih članov Ned Okt 07 2007, 10:23 | |
| Še enkrat, tokrat po uprašanjih (in tut js bom spustila tist k sm že) 1. Koliko je ura?: 12. o6 2. Ime v tvoji osebni izkaznici: Pia 3. Domace zivali: Morskiv prašiček Kuki 4. Nebesno znamenje/horoskop: Rak 5. Barva oci: Rjavo - zelena 6. Kaj je na tvoji podlagi za misko? : Mišnica, na kateri je sir 7. Piercing?: Ne 8. Tatoo: Ne 9. Koliko ti je vsec tvoje delo, faks? : Upam d mi bo čim bolj 10. Kraj rojstva: Ljubljana 11. Trenutno bivalisce: Log pri Brezouci 12. Si bil(a) ze pijan(a)? : Naa 13. Si bil(a) ze zaljubljen (a)?: Jou 14. Si se že jokal(a) zaradi ljubljene osebe?: Nee 15. Si ze imel(a) avtomobilsko : Ja (bla udeležena da ne bo pomote) 16. Kava brez ali s smetano?: S smetano 17. Volnena ali puhasta odeja?: Puhasta 18. Zapustiti ali biti zapuscen (a)? : Zapustiti 19. Prva stvar, ki ti pade na pamet : Au 20. Najljubse stevilo?: 10 21. Zakaj? : Nevem 22. Cone, kjer si rad(a) poljubljen(a): ... 23. Najljubsa jed: Čokolada 24. Najljubsi dan tedna?: Petek 25. Trenutno najljubsa skladba: Boney M - Ma Baker 26 . Televizijski program: Vh1 27. Dajati ali prejemati?: Dajati 28. Si ze plaval(a) gol (a)?: Kt otrok ja 29. Najljubsa restavracija: Ljubljanski Dvor 30. Najljubse cvetje: Marjetice 31. Najmanj zanimiva tema: Letošnja Valeta 32. Najljubsa alkoholna pijaca: Ne pijem 33. Najljubsa zival: Mačka 34. Restavracija/ fast-food / restavracija: Wtf??? 35. NajlepÄ…i kraj na svetu: Piran 36. Kdaj si bil ( a) zadnjic v bolnici?: lani 37.Zakaj?: Operacija oči 38. Kako se je imenovala tvoja najljubsa igraca iz otrostva?: Alfi 39. Kolikokrat si delal(a) vozniski izpit?: nism še delala 40. Zadnji mail, ki si ga dobil(a): Potrditev, da sm sprejeta na Oxrofd (forum) 41. Si ze bila kaznovan/a?: Uff 42. Stavek ali beseda, ki jo najpogosteje izreces: Bed ti je u lajfu 43. Ime prijatelja, ki zivi najdlje od tebe: Nik 44. Kaj te najbolj razjezi?: Če neki delam in me nekdo upraša "Kaj delaš?" 45. Kaj je najlepsa stvar, ki obstaja?: Cel svet 46. Ob kateri uri hodis spat?: okoli 11 47. SpiÄ… s plisastimi igracami? : Dooh 48. Tobogani, vrtiljaki: grozno ali razburljivo?: Razburljivo 49. Ce bi lahko srecal kogarkoli (zivo ali mrtvo osebo)?: nima veze 50. Nalivnik ali svincnik?: Svinčnik 51. Je kozarec napol prazen ali napol poln?: Odvisno od dneva 52. Kaj je najpomembnejse v zivljenju?: Biti | |
| | | Jenny
Število prispevkov : 46 Registration date : 06/10/2007
| Naslov sporočila: Re: Predstavitev novih članov Ned Okt 07 2007, 11:32 | |
| 1. Koliko je ura?: 13.20 2. Ime v tvoji osebni izkaznici: Teja 3. Vzdevek: Nimam 4. Starost: 14 5. Rojstni dan imas: 18.12. 1992 ( drgač pa vsako leto) 6. Domace zivali: Morski prašiček Čuška 7. Nebesno znamenje/horoskop: Strelec 8. Barva oci: Zelena 10. Kaj je na tvoji podlagi za misko? Nč, siva podlaga je 11. Piercing?: Nimam, sam bi ga ful rada mela 12. Tatoo: Ni 13 Koliko ti je vsec tvoje delo, faks? Ne delam, nism študentka, sm dijakinja xD 14. Kraj rojstva: Ljubljana 15. Trenutno bivalisce: Kočevje 17. Si bil(a) ze pijan(a)? : Jap :S 18. Si bil(a) ze zaljubljen (a)?: Ja 19. Si se že jokal(a) zaradi ljubljene osebe?: Prevečkrat 20. Si ze imel(a) avtomobilsko: ja 23. Kava brez ali s smetano?: ne pijem kave 24. Volnena ali puhasta odeja?: Ne maram odej xD 25. Zapustiti ali biti zapuscen (a)? : Nič od tega, drugače pa Biti zapuščena 26. Prva stvar, ki ti pade na pamet : Nighwish 27. Najljubse stevilo?: 13 28. Zakaj? Srečo mi prinaša 29. Cone, kjer si rad(a) poljubljen(a): sej je vseen,..sam da je kiss 30. Najljubsa jed: palačinke s nuttelo 31. Najljubsi dan tedna?: Petek xD 32. Trenutno najljubsa skladba: Welcome to my life, Simple Plan 34 . Televizijski program: Cartoon Network, Boomerang, Viva, Mtv 35. Dajati ali prejemati?: Dajati 36. Si ze plaval(a) gol (a)?: Ja, v kadi ^^ Drgač pa ne, nimam namena 37. Najljubsa restavracija: ne maram jest v restavracijah 38. Najljubse cvetje: Vrtnica 39. Najmanj zanimiva tema: risanke 40. Najljubsa alkoholna pijaca: sej ni važn, sam da je alkohol ^^ 43. Najljubsa zival: Tigr 44. Restavracija/ fast-food / restavracija: WTF ?? 45. NajlepÄ…i kraj na svetu: stadion pr šoli xD 46. Kdaj si bil ( a) zadnjic v bolnici?: Amm v četrtk prejšni 47.Zakaj?: Kr sm dala gips dol 48. Kako se je imenovala tvoja najljubsa igraca iz otrostva? Čuri-Muri 49. Kolikokrat si delal(a) vozniski izpit?: nism še delala 51. Zadnji mail, ki si ga dobil(a): Od frenda neki o ljubezni 52. Si ze bila kaznovan/a?: Od tastarih al policajev? 55. Stavek ali beseda, ki jo najpogosteje izreces: Wtf? 56. Ime prijatelja, ki zivi najdlje od tebe: Anže 57. Kaj te najbolj razjezi?: Moja sestra pa moji starši 58. Kaj je najlepsa stvar, ki obstaja?: pr meni ni najlepše stvari 59. Ob kateri uri hodis spat?: odvisno od dneva 60. SpiÄ… s plisastimi igracami? amm ja včasih 61. Tobogani, vrtiljaki: grozno ali razburljivo?: grozno xD 62. Ce bi lahko srecal kogarkoli (zivo ali mrtvo osebo)?: vseeno 63. Nalivnik ali svincnik?: Svinčnik 64. Je kozarec napol prazen ali napol poln?: napol prazen 65. Kaj je najpomembnejse v zivljenju?: GLASBA (brez nje ni lajfa), frendi | |
| | | Bellatrix Black (nekdanja
Število prispevkov : 422 Registration date : 12/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Predstavitev novih članov Ned Okt 07 2007, 12:46 | |
| OOOooooOOO luštno! 1. Koliko je ura?: 14.31 2. Ime v tvoji osebni izkaznici: Urška Kačar 3. Vzdevek: Serpent (iz priimka) 4. Starost: 18 5. Rojstni dan imas: 19.9. 6. Domace zivali: sir Ronald Kacharjefski(pes), Nero'la Noir, Lord Felixion in sir Totoslav (mački) ter nekaj ribic 7. Nebesno znamenje/horoskop: Devica. 8. Barva oci: Z-E-L-E-N-A 10. Kaj je na tvoji podlagi za misko? drevo, v katerega je ravnokar udarila strela 11. Piercing?: ustnica, jezik dvakrat preluknjan, nekaj v ušesih in.... skozi nos- kot imajo biki 12. Tatoo: še pride. 13 Koliko ti je vsec tvoje delo, faks?: razen tega, da se je treba učit, je super. 14. Kraj rojstva: Kranj 15. Trenutno bivalisce: Sorica & Ljubljana 17. Si bil(a) ze pijan(a)? : A to danes a tako na splošno? 18. Si bil(a) ze zaljubljen (a)?: Ja, samo bolj tako na površno. 19. Si se že jokal(a) zaradi ljubljene osebe?: Pa sj nimam kamna namesto srca! 20. Si ze imel(a) avtomobilsko nesrečo: Ja, s sestro sva se v hrošču zaletele v traktor. 23. Kava brez ali s smetano?: Črni čaj English Breakfast z mlekom in cimetom. 24. Volnena ali puhasta odeja?: Naj bo volnena. 25. Zapustiti ali biti zapuscen (a)? : zapustiti 26. Prva stvar, ki ti pade na pamet : kako že igleda graf korenske funkcije? (pišem jutri matematiko) 27. Najljubse stevilo?: 9 28. Zakaj? zaradi mojega rojstnega datuma 29. Cone, kjer si rad(a) poljubljen(a): Ustnice na prvem mestu. 30. Najljubsa jed: čokoladni puding 31. Najljubsi dan tedna?: sreda 32. Trenutno najljubsa skladba: Opheliac- Emilie Autumn 34 . Televizijski program: National Geographic 35. Dajati ali prejemati?: prejemati! 36. Si ze plaval(a) gol (a)?: seveda da sem. 37. Najljubsa restavracija: poceni kitajska za študente 38. Najljubse cvetje: spominčice 39. Najmanj zanimiva tema: kje, kdaj, kako in kakšne znamke oblačil kupovati 40. Najljubsa alkoholna pijaca: absinth, vodka, vino 43. Najljubsa zival: mačka, kača 44. Restavracija/ fast-food / restavracija: I hate fast food. 45. NajlepÄ…i kraj na svetu: moja vasica 46. Kdaj si bil ( a) zadnjic v bolnici?: 15 let nazaj 47.Zakaj?: razlitje slepiča. 48. Kako se je imenovala tvoja najljubsa igraca iz otrostva?: Ovčka. 49. Kolikokrat si delal(a) vozniski izpit?: Še nikoli. 51. Zadnji mail, ki si ga dobil(a): Undelivered mail returned to sender. 52. Si ze bila kaznovan/a?: Ja. 55. Stavek ali beseda, ki jo najpogosteje izreces: Ma fakof dej pa kva je to? 56. Ime prijatelja, ki zivi najdlje od tebe: Brandon. 57. Kaj te najbolj razjezi?: Neumni ljudje. 58. Kaj je najlepsa stvar, ki obstaja?: trenutno bi bila to moja postelja. 59. Ob kateri uri hodis spat?: Ponavadi enkrat od polnoči naprej. 60. SpiÄ… s plisastimi igracami? Ja, s 'predelanim' slončkom- sama sem mu našila nekaj flik, vzorcev in mu odstrigla roko. Dobil je še ime- Edmond Luigi Vercotti. 61. Tobogani, vrtiljaki: grozno ali razburljivo?: Adrenalinsko! 62. Ce bi lahko srecal kogarkoli (zivo ali mrtvo osebo)?: Emilie Autumn. 63. Nalivnik ali svincnik?: Svinčnik. 64. Je kozarec napol prazen ali napol poln?: pol prazen 65. Kaj je najpomembnejse v zivljenju?: živeti svoje življenje kot ga sam hočeš.
Nazadnje urejal/a Sob Okt 27 2007, 16:34; skupaj popravljeno 1 krat | |
| | | Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Predstavitev novih članov Ned Okt 07 2007, 18:50 | |
| No tko s Snapyem sva se odločlla da bova probala drug za druzga spisat pač kokr se poznava no saj hudo je spadl
2. Ime v tvoji osebni izkaznici: Maxim 3. Vzdevek: Rus 4. Starost: 17 5. Rojstni dan imas: emm enkrat polet med počitncami zčetk avgusta al pa konc julija 6. Domace zivali: enkrat si se zafrkavu d jih maš ful nvm če je res 7. Nebesno znamenje/horoskop: nevem 8. Barva oci: zelene? Al modre? Neki umes? 10. Kaj je na tvoji podlagi za misko? Pomoje kaka naga baba 11. Piercing? nimaš 12. Tatoo: bi imel al boš imel 13 Koliko ti je vsec tvoje delo, faks? Ne maraš šole 14. Kraj rojstva: zasavje 15. Trenutno bivalisce: zasavje 17. Si bil(a) ze pijan(a)? lol še prevečkrat si biu 18. Si bil(a) ze zaljubljen (a)?: pomoje da 19. Si se že jokal(a) zaradi ljubljene osebe? Pomoje ne 20. Si ze imel(a) avtomobilsko nesreco? Upam da ne 23. Kava brez ali s smetano? Nč kave? Volnena ali puhasta odeja? Puhasta? 25. Zapustiti ali biti zapuscen (a)? zapustiti 26. Prva stvar, ki ti pade na pamet zjutraj, ko se zbudis? Kok bi še spau ? 27. Najljubse stevilo? 69 lol 28. Zakaj? razmisl 29. Cone, kjer si rad(a) poljubljen(a): meča lol 30. Najljubsa jed: nvm 31. Najljubsi dan tedna? Petek k greš na meto 32. Trenutno najljubsa skladba: kkšn metal 34 . Televizijski program: ne gledaš tok tvja 35. Dajati ali prejemati? prejemati 36. Si ze plaval(a) gol (a)? v kadi pomoje 37. Najljubsa restavracija: nevem 38. Najljubse cvetje: lol dvomm 39. Najmanj zanimiva tema: šola lol 40. Najljubsa alkoholna pijaca: pir? 43. Najljubsa zival: kača pajk? nevem 44. Restavracija/ fast-food / restavracija: nevem 45. NajlepÄ…i kraj na svetu: meta 46. Kdaj si bil ( a) zadnjic v bolnici? nevem 47.Zakaj? nevem 48. Kako se je imenovala tvoja najljubsa igraca iz otrostva? Slonček benjamin lol 49. Kolikokrat si delal(a) vozniski izpit? Nisi še 51. Zadnji mail, ki si ga dobil(a): nebi vedla 52. Si ze bila kaznovan/a? zih 55. Stavek ali beseda, ki jo najpogosteje izreces: llllloooollll 56. Ime prijatelja, ki zivi najdlje od tebe: nevem 57. Kaj te najbolj razjezi? Čefurji emoti fokse? 58. Kaj je najlepsa stvar, ki obstaja? Ti? lol 59. Ob kateri uri hodis spat? Okol pounoči? 60. SpiÄ… s plisastimi igracami? Z napihljivo ančko 61. Tobogani, vrtiljaki: grozno ali razburljivo? Tobogani dobr za spat 62. Ce bi lahko srecal kogarkoli (zivo ali mrtvo osebo)? Pevca od led zepplin 63. Nalivnik ali svincnik? Svinčnik 64.Je kozarec napol prazen ali napol poln? Napou poun? 65. Kaj je najpomembnejse v zivljenju? muzkaaaaa
še mal o osebnosti: je trma, zato sva se že ene miljonkrat skregala, pa mudel ful hitr zamer in noče pol odmert tok hitr al pa sploh ne je sarkastičn, egoističn, zna bit taprav kreten ampak k ga neki cajta spoznavaš ugotoviš da je lohk tud kej druzga npr vbistvu zna bit ful uredu pa ful prjazn, zna razmišlat s svojo glavo, inteligenten je ful, ma smisu za humor, rd ma moje risbe kar je dobra lastnost hehe je metalc fizično psihično kakorkoli važn s srcem in dušo ful ma hude majce, visok je, to je ful ql ne maram kkšne njegove zajebancije k nism zih a misli resno al se zajebava zdj pa dost še zaklučk: Max vijolčn si muahaha |
| | | Lara la Enirelo Profesorica
Število prispevkov : 19 Registration date : 06/10/2007
| Naslov sporočila: Re: Predstavitev novih članov Pon Okt 08 2007, 14:51 | |
| 1. Koliko je ura?: 16:39 2. Ime v tvoji osebni izkaznici: Em mislim da je Klara Zala 3. Vzdevek: em... recimo naj bol pogost.... Žakl (nevem zakaj) 4. Starost: em...14 5. Rojstni dan imas: 18.10. 6. Domace zivali:pes Lory, muca Sti in kača Mara .. ja kačo mam 7. Nebesno znamenje/horoskop: Tehnica 8. Barva oci: zelena 10. Kaj je na tvoji podlagi za misko? nimam podlage 11. Piercing?: ja ja ga mam v popku. Kaj? skrivnost 12. Tatoo:nop 13 Koliko ti je vsec tvoje delo, faks? Šola,šola,šola .... 14. Kraj rojstva:Lj 15. Trenutno bivalisce: Lj (center) 17. Si bil(a) ze pijan(a)? :ja, enkrat pa res 18. Si bil(a) ze zaljubljen (a)?: Em... enkrat? ne ekrat... miljonkrat.. lol 19. Si se že jokal(a) zaradi ljubljene osebe?:em... po pravici?...ja... 20. Si ze imel(a) avtomobilsko :nop 23. Kava brez ali s smetano?:Mislim takrat ko sem hila kavo brez. sam blekkkk 24. Volnena ali puhasta odeja?: puhasta odeja 25. Zapustiti ali biti zapuscen (a)? :zapustite, kva boš zapuščen 26. Prva stvar, ki ti pade na pamet :em.. mogoč love 27. Najljubse stevilo?:13 28. Zakaj? Beacuse it's bed number for all. 29. Cone, kjer si rad(a) poljubljen(a): em... sam a ni spolnost prepovedana... ok no... kake prisi (kak se znam jst lepo izrašak) al pa muca... (em...) 30. Najljubsa jed:pizza 31. Najljubsi dan tedna?:petek 32. Trenutno najljubsa skladba:tole se bi pa težk odločla 34 . Televizijski program:poptv, Mtv 35. Dajati ali prejemati?: prejemati, če dajaš si reven. 36. Si ze plaval(a) gol (a)?: Em... mhm...ja... 37. Najljubsa restavracija: I don't now 38. Najljubse cvetje: vrtnica 39. Najmanj zanimiva tema: vreme 40. Najljubsa alkoholna pijaca: bandidos 43. Najljubsa zival:kača 44. Restavracija/ fast-food / restavracija: Mcdonalds 45. NajlepÄ…i kraj na svetu:Pariz 46. Kdaj si bil ( a) zadnjic v bolnici?:Prejšen tedn 47.Zakaj?: emm... ni za na forum.. 48. Kako se je imenovala tvoja najljubsa igraca iz otrostva?:nebi vedla.. 49. Kolikokrat si delal(a) vozniski izpit?: še nikol 51. Zadnji mail, ki si ga dobil(a): ''Zala zakaj si tko sitva, če te mam pa rad'' Andrej. 52. Si ze bila kaznovan/a?:ja 55. Stavek ali beseda, ki jo najpogosteje izreces:I love you/ I hate you 56. Ime prijatelja, ki zivi najdlje od tebe: Ali (S. Amerika) 57. Kaj te najbolj razjezi?: da kdo neki govori kar ni res. 58. Kaj je najlepsa stvar, ki obstaja?: em dnar pa love. 59. Ob kateri uri hodis spat?: 22:00 najbolj zgodi 60. SpiÄ… s plisastimi igracami?Em.. ja 61. Tobogani, vrtiljaki: grozno ali razburljivo?: RAZBURLJIVO, wiiiii 62. Ce bi lahko srecal kogarkoli (zivo ali mrtvo osebo)?:živo: nevem, mrtvo: em.. tole bi pa blo... nevem. 63. Nalivnik ali svincnik?: nalivnik 64. Je kozarec napol prazen ali napol poln?: napol praznopoln 65. Kaj je najpomembnejse v zivljenju?:Da se maš rad pa da velik.... | |
| | | Niccolette Parkinson Spolzgad
Število prispevkov : 622 Age : 30 Location : California Registration date : 02/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Predstavitev novih članov Pon Okt 08 2007, 18:06 | |
| 1. Koliko je ura?: 19.42 2. Ime v tvoji osebni izkaznici: Tamara.... pišm pa se s kulijem po paperju... 3. Vzdevek: Taja, Amy, Tama, Tam..... od vsakega drgač.. 4. Starost: še 15.. 5. Rojstni dan imas: 18.11. 6. Domace zivali: 5 mačk, psička Kala (name je zbirala sestra), ribica, želvica, papagaj, hišni zajc, hrček in 50 pajkov 7. Nebesno znamenje/horoskop: Škorpijon... 8. Barva oci: fučl temno rjave, k je dž črne 10. Kaj je na tvoji podlagi za misko? nimam je.. k pa je bla pa je bla čist popisana.. 11. Piercing?: obrv, nos 12. Tatoo: hudiček pod ključnico 13 Koliko ti je vsec tvoje delo, faks? Nč faksa še... 14. Kraj rojstva: Ptuj 15. Trenutno bivalisce: Zavrč 17. Si bil(a) ze pijan(a)? : Jah.... skori vedno... 18. Si bil(a) ze zaljubljen (a)?: Ma, tut to se je zgodilo... 19. Si se že jokal(a) zaradi ljubljene osebe?: Not... mam luck.. 20. Si ze imel(a) avtomobilsko: Ni se mi še posrečlo dobit volana pod roke... 23. Kava brez ali s smetano?: I don't like Coffee.... 24. Volnena ali puhasta odeja?: Vseen.... sam da je men toplo.. 25. Zapustiti ali biti zapuscen (a)? : Zapustit... itak 26. Prva stvar, ki ti pade na pamet : 1000 jih je... 27. Najljubse stevilo?: 0 & 9 28. Zakaj? nwm zakaj 29. Cone, kjer si rad(a) poljubljen(a): Ni za javnost... 30. Najljubsa jed: Ananas 31. Najljubsi dan tedna?: Peeetek 32. Trenutno najljubsa skladba: Težkooo.... 34 . Televizijski program: ne gledam neki TV-ja... 35. Dajati ali prejemati?: Ma, bl prejemat, sam če ne daješ tut tega ni.. 36. Si ze plaval(a) gol (a)?: Itak... 37. Najljubsa restavracija: Niam je... 38. Najljubse cvetje: Lovem rože... 39. Najmanj zanimiva tema: Šola & love 40. Najljubsa alkoholna pijaca: Sam da je alkohol.... 43. Najljubsa zival: Uff.... težko... pa naj bo Kača... k še vedno žalujem za mojo snakeico.... 44. Restavracija/ fast-food / restavracija: // 45. Najlepši kraj na svetu: Amazonski pragozd 46. Kdaj si bil ( a) zadnjic v bolnici?: Včeri... sicer pa sem reden pacient na kirurgiji.. 47.Zakaj?: presekana obrv... 48. Kako se je imenovala tvoja najljubsa igraca iz otrostva?: Nima imena... 49. Kolikokrat si delal(a) vozniski izpit?: Nobenkrat še... čakam, da mi fotr sponzorira 51. Zadnji mail, ki si ga dobil(a): Dobili ste novo zasebno sporocilo From: Harry Potter 52. Si ze bila kaznovan/a?: Jaaaa.... redno 55. Stavek ali beseda, ki jo najpogosteje izreces: WTF?! OMFG in podobno... 56. Ime prijatelja, ki zivi najdlje od tebe: Ashley... London 57. Kaj te najbolj razjezi?: Vse, kr mi gre na jetra...in kar me jezi 58. Kaj je najlepsa stvar, ki obstaja?: Jaz... ......joke, sej ne... Nimam pojma drgač... neki že 59. Ob kateri uri hodis spat?: Kakor kdaj, najprej ob 23.00 60. Spiš s plisastimi igracami? Spet kakor kdaj... so na postli, sam jih včasih na tla pomečem... 61. Tobogani, vrtiljaki: grozno ali razburljivo?: wiiiiiiii, itak da razburljivo... 62. Ce bi lahko srecal kogarkoli (zivo ali mrtvo osebo)?: Adolf Hitler od mrtvih.... da ga lohk js ubijem, pol pa še od živih.... si boom še nekoga zmisla 63. Nalivnik ali svincnik?: glavn da piše... 64. Je kozarec napol prazen ali napol poln?: Prazn k ga js dobim v roke.... 65. Kaj je najpomembnejse v zivljenju?: Alkohol... ...... joke
Nazadnje urejal/a Niccolette Parkinson Čet Mar 13 2008, 17:20; skupaj popravljeno 1 krat | |
| | | Severus Snape
Število prispevkov : 424 Registration date : 25/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Predstavitev novih članov Pon Okt 08 2007, 19:40 | |
| 1. Koliko je ura?: 21.14 2. Ime v tvoji osebni izkaznici: Sandra 3. Vzdevek: Sandry al kva pa vem 4. Starost: 16...froc 5. Rojstni dan imas: enkrat v jesen se mi zdi 6. Domace zivali: mene . 7. Nebesno znamenje/horoskop: devica? 8. Barva oci: hm rjava ugibam 10. Kaj je na tvoji podlagi za misko? pomoje kej z naravo...ja hippi je... 11. Piercing?: mogoče... 12. Tatoo: pentagram...odkar je z mano v stik sm jo spremenu v satanistko 13 Koliko ti je vsec tvoje delo, faks? verjtn uživa . 14. Kraj rojstva: lj? 15. Trenutno bivalisce: lj 17. Si bil(a) ze pijan(a)? : ah, skor vsak dan mi govori o svojih pijanskih podvigih 18. Si bil(a) ze zaljubljen (a)?: verjetno je 19. Si se že jokal(a) zaradi ljubljene osebe?: mogoče... 20. Si ze imel(a) avtomobilsko :Upam da ne 23. Kava brez ali s smetano?: s smetano? 24. Volnena ali puhasta odeja?: zadnjič je rekla, da jo časopis na klopci zelo dobro pogreje 25. Zapustiti ali biti zapuscen (a)? : niam pojma 26. Prva stvar, ki ti pade na pamet : satan 27. Najljubse stevilo?: 666 28. Zakaj? ker sm jst tko reku 29. Cone, kjer si rad(a) poljubljen(a): vrat? 30. Najljubsa jed: vampi 31. Najljubsi dan tedna?: petk, dan za zadetk 32. Trenutno najljubsa skladba: sih neki emo . 34 . Televizijski program: program za odrasle 35. Dajati ali prejemati?: oboje 36. Si ze plaval(a) gol (a)?: ne zna plavat . 37. Najljubsa restavracija: konkurenca . 38. Najljubse cvetje: vrtnice? 39. Najmanj zanimiva tema: jst že vem, sam ne povem 40. Najljubsa alkoholna pijaca: sei je vsen kakšna je, rezultat je vedno isti 43. Najljubsa zival: opice 44. Restavracija/ fast-food / restavracija: ... 45. NajlepÄ…i kraj na svetu: bermudski trikotnik 46. Kdaj si bil ( a) zadnjic v bolnici?: mene to sprašuješ 47.Zakaj?: zarad kač 48. Kako se je imenovala tvoja najljubsa igraca iz otrostva?: pedo medo . 49. Kolikokrat si delal(a) vozniski izpit?: Upam da nikol . 51. Zadnji mail, ki si ga dobil(a): kaka pornografija 52. Si ze bila kaznovan/a?:gotova je bla 55. Stavek ali beseda, ki jo najpogosteje izreces: kuk je Rus car . 56. Ime prijatelja, ki zivi najdlje od tebe: jesus 57. Kaj te najbolj razjezi?: jst . 58. Kaj je najlepsa stvar, ki obstaja?: jst, sam tega noče priznat 59. Ob kateri uri hodis spat?: k je konc risank za odrasle 60. SpiÄ… s plisastimi igracami? s pedotom medotom . 61. Tobogani, vrtiljaki: grozno ali razburljivo?: grozno 62. Ce bi lahko srecal kogarkoli (zivo ali mrtvo osebo)?: elvisa presleya 63. Nalivnik ali svincnik?: svinčnik, ker rada riše 64. Je kozarec napol prazen ali napol poln?: zanč je rekla, da napol poln, sam ji nevrejamm . 65. Kaj je najpomembnejse v zivljenju?: Uf pomoje mnogo stvari Osebnost: Uf o Sandrini osebnosti bi se dal razpravlati. Večino časa je dobre volje in kadar sem jst slabe volje, me ona sprav v dobro, kadar je pa ona slabe volje, pa me sprav v slabo, a to se na srečo ne dogaja velikokrat. Z njo se res ni težko pogovarjat in vedno najdeš z njo kakšno temo za pogovor. Kakor je tudi povedala, se tudi dostkrat skregava, ker sva obe trmi, a je ona ponavad tista ta pametna in popusti, kar je zame dobro . Dostkrat grem jst čez tisto mejo, ki meji na hecnem in resnostjo, ampak me takrat ponavad opomni in čez cajt se umirim, odvisn kuk sm tečen in kok mi je dolgčas . Posluša vse živo, kar mi pa ni všeč, zato jo poskušam preusmert metal, kar mi invalidsko uspeva, ampak nekoč mi bo uspelo . Da sm optimist. Pol ma tud čudne fetiše in to so moške roke. Ja čudno, ampak važn, da mam jst lepe roke lol . No z njo sm bl frend kot marsikom iz RL, lepo se razumem in komi čakam, da se zares spoznava, čeprav sva se enkrat že vidla, pa nisva bla takrt prepričana v to. še zaključk:ne nism vijolčen, ampak sm rumen muahahaha | |
| | | Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Predstavitev novih članov Tor Okt 23 2007, 15:51 | |
| 1. Koliko je ura?: 17:59 2. Ime v tvoji osebni izkaznici: cc 3. Vzdevek: cc 4. Starost: cc 5. Rojstni dan imas: 10. 2. 6. Domace zivali: Imel sem tropske ribice, ampak so vse umrle. 7. Nebesno znamenje/horoskop: Vodnar. 8. Barva oci: Temno modra. 10. Kaj je na tvoji podlagi za misko? Nimam je. 11. Piercing?: Ne še, načrtujem nad zapestji. 12. Tatoo: Je znak nizke intelgence. 13 Koliko ti je vsec tvoje delo, faks?: V redu je, lahko sem doma, zase pa tudi zaslužim dovolj. 14. Kraj rojstva: Ljubljana. 15. Trenutno bivalisce: Ljubljana 17. Si bil(a) ze pijan(a)? : Da. 18. Si bil(a) ze zaljubljen (a)?: Večkrat, eh. 19. Si se že jokal(a) zaradi ljubljene osebe?: Zakaj pa ne. 20. Si ze imel(a) avtomobilsko nesrečo: Ne. 23. Kava brez ali s smetano?: Z mlekom in Davidoff gold. 24. Volnena ali puhasta odeja?: Puhasta. 25. Zapustiti ali biti zapuscen (a)? : Zapuščen. Enkrat za spremembo. 26. Prva stvar, ki ti pade na pamet : Zunaj se že temni... 27. Najljubse stevilo?: 8. 28. Zakaj? Tako uravnoteženo mi deluje. 29. Cone, kjer si rad(a) poljubljen(a): Na drugih ljudeh? 30. Najljubsa jed: Meso. Meso. 31. Najljubsi dan tedna?: Ponedeljek. 32. Trenutno najljubsa skladba: Sopor Aeternus: Time stand still (but stops for no one) 34 . Televizijski program: Ne gledam. 35. Dajati ali prejemati?: Oboje. 36. Si ze plaval(a) gol (a)?: Verjetno. 37. Najljubsa restavracija: Ne hodim. 38. Najljubse cvetje: Tulipani. 39. Najmanj zanimiva tema: Seks, kaj pa. 40. Najljubsa alkoholna pijaca: Še vedno pivo. 43. Najljubsa zival: Kobilice. 44. Restavracija/ fast-food / restavracija: cc 45. NajlepÄ…i kraj na svetu: Kranj, spodaj ob reki. In Medvode ob sotočju. 46. Kdaj si bil ( a) zadnjic v bolnici?: Ne vem. 47.Zakaj?: Niso ugotovili. 48. Kako se je imenovala tvoja najljubsa igraca iz otrostva?: Ne vem. 49. Kolikokrat si delal(a) vozniski izpit?: Nisem. 51. Zadnji mail, ki si ga dobil(a): cc 52. Si ze bila kaznovan/a?: Ne. 55. Stavek ali beseda, ki jo najpogosteje izreces: Najpogosteje sem tiho. 56. Ime prijatelja, ki zivi najdlje od tebe: Prijatelji? 57. Kaj te najbolj razjezi?: Neumni ljudje. 58. Kaj je najlepsa stvar, ki obstaja?: Ona. 59. Ob kateri uri hodis spat?: Zjutraj, ponavadi. 60. SpiÄ… s plisastimi igracami? Ne. 61. Tobogani, vrtiljaki: grozno ali razburljivo?: Grozno. 62. Ce bi lahko srecal kogarkoli (zivo ali mrtvo osebo)?: Brain Warner... 63. Nalivnik ali svincnik?: Ne pišem več na roko, hehe. 64. Je kozarec napol prazen ali napol poln?: Poln. 65. Kaj je najpomembnejse v zivljenju?: Redna ejakulacija. |
| | | Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Predstavitev novih članov Čet Nov 15 2007, 18:24 | |
| ola kak ste kj jst sm Simon sem iz Žirov! |
| | | Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Predstavitev novih članov | |
| |
| | | | Predstavitev novih članov | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |