Rojstvo zla!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rojstvo zla!

Dogajanje na Bradavičarki je postavljeno v čas, ko je mladi Mark Neelstin postajal lord Mrlakenstein in si je izbiral Jedce smrti.

KazaloGalleryPortálIščiLatest imagesPrijavaRegistriraj se
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Avtomatična prijava ob vsakem obisku (priporočamo): 
:: Pozabil/a sem geslo
Latest topics
» Klepet
Fantovska Spalnica Icon_minitimeSob Avg 06 2011, 17:54 by Amon Amarth

» Prijave za Gryfondom
Fantovska Spalnica Icon_minitimePon Jul 11 2011, 19:02 by Amber O’Neill

» Metal Art Corner
Fantovska Spalnica Icon_minitimePon Jul 11 2011, 14:10 by Hermione Potter

» Prijave za Drznvraan
Fantovska Spalnica Icon_minitimePet Jun 24 2011, 19:06 by tempel weasley

» Prijave za Pihpuff
Fantovska Spalnica Icon_minitimeSre Feb 16 2011, 16:12 by Melissa Morgan

» Stopnišče
Fantovska Spalnica Icon_minitimePon Jan 24 2011, 23:22 by Amon Amarth

» RPG iskalnik
Fantovska Spalnica Icon_minitimeTor Jan 04 2011, 15:18 by Zara McGrady

» Trenutno poslušam...
Fantovska Spalnica Icon_minitimeNed Jan 02 2011, 20:43 by Amon Amarth

» Oglaševanje
Fantovska Spalnica Icon_minitimeNed Dec 12 2010, 15:27 by Jasper E. Smith

Fantovska Spalnica

Go down 
3 posters
AvtorSporočilo
Sindaroth Anthirien

Sindaroth Anthirien

Število prispevkov : 91
Registration date : 05/08/2007

Fantovska Spalnica Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Fantovska Spalnica   Fantovska Spalnica Icon_minitimeTor Avg 07 2007, 12:26

Soba, ki jo z dnevno povezuje zavito stopnišče. V njo imajo vstop samo Fantje. V njej imajo svoje obleke in postelje. V prostoru se odpirajo štiri okna, pod katerimi sloni marmornata polička, na katerih je po ena sveča.
Nad pravokotno posteljo se razprostira razkošen baldahin, poslikan z zaščitnim znakom Gryfondoma, ponosnim levom, ki stoji na zadnji tacah. Ta simbol predstavlja pogum in plemenitost učencev, ki v bivaju v tem domu
Nazaj na vrh Go down
Sindaroth Anthirien

Sindaroth Anthirien

Število prispevkov : 91
Registration date : 05/08/2007

Fantovska Spalnica Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Fantovska Spalnica   Fantovska Spalnica Icon_minitimeSre Avg 08 2007, 16:34

Zopet je tekel, a tokrat ni tekel, ker bi zamudil, tekel je, da ne bo Hannah pustil predolgo čakati.. Poganjal se je prek stopnic in preskakoval kar po dve hkrati.. Ko je končno prispel do portreta je olajšano ugotovil, da je Debela gospa tam in mu ni bilo potrebno še dodatno čakati. Hitro je zdrdral geslo in se pognal po stopnicah fantovske spalnice navzgor. Hitro je skočil skozi vrata in se pognal proti zaboju..
Prebrskal je celega in na dnu našel svoj Gryfondomski plašč, hitro si ga je nadel, nato pa je pod posteljo začel iskati metlo.. Roko je stegoval gor in dol, a vedno je zagrabil le v prah.. Saj sem jo prinesel.. nisem je pustil doma.. ali pač.. ne nisem.. To si je vseskozi prigovarjal v misli, ko je nazadnje le popustil.. "Prekleto..", takrat se je v njem nabraa takšna jeza, da najraje zbežal po metlo in se nato vrnil.. A vedel je, da je to presprosto nemogoče.. "Moral si bom izposoditi šolsko metlo", se je nazadnje vdal, ter se hitro podal skozi vrata in portret nazaj na hodnik in nato je hitro stekel po metlo nato pa na igrišče..
Nazaj na vrh Go down
James Potter (nekdanji)

James Potter (nekdanji)

Število prispevkov : 35
Registration date : 25/10/2007

Fantovska Spalnica Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Fantovska Spalnica   Fantovska Spalnica Icon_minitimePet Mar 14 2008, 15:41

James se je z opotekajočimi koraki privlekel v deško spalnico v Gryfondomskem stolpu.
Tekel je vso pot od prepovedanega gozda in se ustavil komaj tukaj, v spalnici. Odšel je do svoje postelje, kajti bližala se je že polnoč in se vrgel nanjo.
Toda tu je nastal problem-na postelji je že nekdo sedel. Oseba, ki je do sedaj sedela na njegovi postelji, se je vstala in ga pogledala. James je vrnil pogled in zmedeno šepetaje vprašal: "Kdo za vra..."ko je ugotovil, da je na njegovi postelji sedel ravno eden od njegovih najboljših prijateljev.
"Remus! Kaj pa ti delaš na moji postelji? Ne moraš spati?"je nadaljeval. Sedaj je vstal tudi sam.

[Remus?]
Nazaj na vrh Go down
Ray Shadow
Profesor
Profesor
Ray Shadow

Število prispevkov : 642
Registration date : 10/08/2007

Fantovska Spalnica Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Fantovska Spalnica   Fantovska Spalnica Icon_minitimePet Mar 14 2008, 17:11

"Živjo James." je rekel Remus vstal iz postelje in se resno zazrl v svojega prijatelja.
"Pravzaprav res ne morem spati. Nekaj me muči." že je mislil nadaljevati a je za nekaj trenutkov utihnil, saj ni vedel kako naj začne.
Vrgel se je na svojo posteljo, ki je bila zraven Jamesove in speet spregovoril "Kar nekaj časa je že minilo odkar sva se zadnjič pogovarjala." je začel in hitro nadaljeval "Saj ne rečem da si ti kriv. oba sva imela veliko stvari in sedaj imam jaz še Taro in vse a kljub temu se mi zdi da nisva več takšna priajtelja kot sva bila. Ne vem mogoče pretiravam." je rekel inn vtihnil ter se zazrl v strop.
"In sta s Siriusum že raziskala tisti predor v tretjem nadstropju?" je sedaj že z bolj veselim glasom rekel Remus. "Sem slišal da vama je profesor Neelsten dal prav zverinsko kazen. Profesor je res slika. Prava zloba. mogoče mu bi morali pripraviti kakšno presenečenje?" je navihano rekel Remus. Ponavadai ni bil on tisti, ki je bil pobudnik za kakšno zafrkancijo a profesorja Neelstina res ni maral.
Nazaj na vrh Go down
James Potter (nekdanji)

James Potter (nekdanji)

Število prispevkov : 35
Registration date : 25/10/2007

Fantovska Spalnica Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Fantovska Spalnica   Fantovska Spalnica Icon_minitimePet Mar 14 2008, 19:32

James se je zamislil. "Ne, mislim, da pravzaprav ne pretiravaš... Res sma se oddaljila."
Ob naslednjem vprašanju je za začetek zavil z očmi. "Ja, poskusila sma, ampak naju je prekleti Neelstin dobil..."je pojasnil. "Bila sma tako zatopljena v delo, da nisma slišala stopinj... V glavnem, že od takrat naprej kujem maščevanje. Če imaš kakšno zamisel, bi je bil vesel."se je še zlobno zahehetal.
"Lahko bi poskusila danes raziskati tisti predor... Če si pri volji, seveda."je še predlagal in spet vstal ter se napotil proti zaboju in od tam povlekel plašč nevidnosti.

[Se opravičujem, da moj post ni ravno najboljši, ampak sem rahlo na tesnem s časom.]
Nazaj na vrh Go down
Ray Shadow
Profesor
Profesor
Ray Shadow

Število prispevkov : 642
Registration date : 10/08/2007

Fantovska Spalnica Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Fantovska Spalnica   Fantovska Spalnica Icon_minitimePet Mar 14 2008, 20:44

"Tale Neelstin je res pravi..." še pravi čas se je ugriznil v jezik. "Trenutno nimam ideje ampak bo že še prišel čas ko mu jo bova zagodla. Mogoče bi ga šla kdaj zasledovati in mu kaj ušpičiva." je predlagal Remus.
Remus je nato rahlo pomislil o Jamesovem predlogu "Z veseljem bi šel a danes resnično ne morem. Če boš za lahko poiskusiva jutri. Danes sem zmenjen z Taro. Upam da nisi jezen, ker bi resnično rad šel s tabo." je rekel Remus.
Upal je da James ne bo preveč jezen, ampak saj se je s Taro zmenil že pred dnevi in James mora razumeti.
"Obljubim da greva jutri vleja?"

[Moj post je tut kratek se opravičujem. Aja pa glede tega raziskovanja, bi res šel ampak trenutno imam ful dela s tem krožkom, tako da če si pripravljen par dni počakati grem z veseljem na raziskovanje:D Se opravičujem samo imam kr dela s tem, pa še na dveh krajih že pišem in tako nimam veliko časa za vse. če si pripravljen počakati mi sporoči pa bova čez nekaj dni začela.]
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

Fantovska Spalnica Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Fantovska Spalnica   Fantovska Spalnica Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

Fantovska Spalnica
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1