Narcissa je kot vihar prihrumela v dekliško spalnico. Le bežno je opazila obris osebe, ki je ležala v postelji. Ni pozdravila, bila je izjemno slabe volje. Postavila se je pred ogledalo. Sem grda?
Ni ji bilo mar, če jo Jenny iz postelje čudno gleda, saj je stala pred ogledalom in se dodobra ogledala, kot da se nikoli ne bi videla v odsevu. Kar naenkrat se je zasukala na petah in odprla omaro, v kateri je imela svoja oblačila.
Odločila se je, da bo šla na ples. Pa naj stane kolikor hoče. Omara je bila polna lepih plaščev. Za ples je imela poseben plašč, ki ji ga je po meri naredila teta Lucretia.
Kar nekaj časa je rabila, da se je dokončno pripravila. Plašč tete Lucretie je bil do tal segajoč, srebrnkast in obrobljen z zelenimi smaragdi. V prsih jo je stiskal, vendar se je Narcissi za lepoto splačalo potrpeti. S palico se je nalahno dotaknila vek. Te so bile v trenutku prekrite z drobci belega prahu, ki so jo za leto postarali. Še en dotik s palico in ustnice so postale nežno rdeče barve. Tega trika jo je naučila Andromeda, vendar že več kot dve leti nazaj. Vsaj ena uporabna stvar, ki sem se jo naučila od moje ničvredne sestre.
Dolgi svileni lasje so ji prosto padali po hrbtu. Ni ji bilo mar, če bodo lasje izdali njejo krinko. Hotela je, da bi vsi vedeli, da je to ona. Na konec si je nadela masko, ki ji je prekrila oči. Bila je obrobljena z mnogo različnimi kristali, ki so se lesketali v srebru.
Bila je pripravljena. Zapustila je spalnico, ne da bi se samo ozrla.