Rojstvo zla!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rojstvo zla!

Dogajanje na Bradavičarki je postavljeno v čas, ko je mladi Mark Neelstin postajal lord Mrlakenstein in si je izbiral Jedce smrti.

KazaloGalleryPortálIščiLatest imagesPrijavaRegistriraj se
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Avtomatična prijava ob vsakem obisku (priporočamo): 
:: Pozabil/a sem geslo
Latest topics
» Klepet
Pohvale in pritožbe Icon_minitimeSob Avg 06 2011, 17:54 by Amon Amarth

» Prijave za Gryfondom
Pohvale in pritožbe Icon_minitimePon Jul 11 2011, 19:02 by Amber O’Neill

» Metal Art Corner
Pohvale in pritožbe Icon_minitimePon Jul 11 2011, 14:10 by Hermione Potter

» Prijave za Drznvraan
Pohvale in pritožbe Icon_minitimePet Jun 24 2011, 19:06 by tempel weasley

» Prijave za Pihpuff
Pohvale in pritožbe Icon_minitimeSre Feb 16 2011, 16:12 by Melissa Morgan

» Stopnišče
Pohvale in pritožbe Icon_minitimePon Jan 24 2011, 23:22 by Amon Amarth

» RPG iskalnik
Pohvale in pritožbe Icon_minitimeTor Jan 04 2011, 15:18 by Zara McGrady

» Trenutno poslušam...
Pohvale in pritožbe Icon_minitimeNed Jan 02 2011, 20:43 by Amon Amarth

» Oglaševanje
Pohvale in pritožbe Icon_minitimeNed Dec 12 2010, 15:27 by Jasper E. Smith

Pohvale in pritožbe

Go down 
+7
Victoria McGinnley
Alucard Hellsing
Karon
Lily Evans (nekdanja)
Alexandra Leroy
Jack Abott
Albus Dumbledore
11 posters
AvtorSporočilo
Albus Dumbledore
Ravnatelj
Ravnatelj
Albus Dumbledore

Število prispevkov : 813
Registration date : 02/08/2007

Pohvale in pritožbe Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Pohvale in pritožbe   Pohvale in pritožbe Icon_minitimeSob Avg 04 2007, 13:51

Tukaj lahko naš forum pohvalite ali pa se pritožite zoper kakšno stvar.
Nazaj na vrh Go down
http://hogwarts.goodbb.net
Jack Abott

Jack Abott

Število prispevkov : 78
Registration date : 12/08/2007

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pohvale in pritožbe   Pohvale in pritožbe Icon_minitimePet Avg 17 2007, 11:06

FULL dober forum. Odlično narejen, izdelovalec je lahko ponosen nanj. Saj je zelo dober!
Nazaj na vrh Go down
Albus Dumbledore
Ravnatelj
Ravnatelj
Albus Dumbledore

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pohvale in pritožbe   Pohvale in pritožbe Icon_minitimePet Avg 17 2007, 11:16

Res hvala za pohvalo, ker nam je to prijetno slišati. Upam, da ti bo še vnaprej tako všeč in boš rad igral na njem.
Nazaj na vrh Go down
Alexandra Leroy

Alexandra Leroy

Število prispevkov : 109
Registration date : 16/08/2007

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pohvale in pritožbe   Pohvale in pritožbe Icon_minitimePet Avg 17 2007, 11:22

Ideja mi je legendarna, forum za nekaj let postavljen v preteklost in vse to.
Skin je carski, svaka čast ustvarjalcem Wink

Najbrž se bodo kdaj našle tudi pritožbe, ampak trenutno jih nimam.
Administratorstvo - carji ste Pohvale in pritožbe 7441
Nazaj na vrh Go down
Lily Evans (nekdanja)

Lily Evans (nekdanja)

Število prispevkov : 126
Registration date : 05/08/2007

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pohvale in pritožbe   Pohvale in pritožbe Icon_minitimePon Avg 20 2007, 21:38

Oh ja, kako je lepo brati pohvale igralcev. Ideja je, vsaj tako se mi zdi, Albusova, ostali pa smo le malce pomagali, čeprav sem bila sama bolj lena Pohvale in pritožbe 7441
Nazaj na vrh Go down
Albus Dumbledore
Ravnatelj
Ravnatelj
Albus Dumbledore

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pohvale in pritožbe   Pohvale in pritožbe Icon_minitimeTor Avg 21 2007, 07:41

Ja, idejo sem res sam zasnoval in se odločil zanjo, ampak ostali administratorji so mi tudi pridno pomagali, tako da si vsi zaslužimo enako pohvalo in nobeden posameznik ne izstopa.
Ni čudno Lilith, da si bila bolj lena, če pa si bila zdaj dlje odsotna, ampak prepričan sem, da boš imela tudi ti v prihodnosti več dela tukaj. Wink
Nazaj na vrh Go down
Karon

Karon

Število prispevkov : 269
Registration date : 06/08/2007

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pohvale in pritožbe   Pohvale in pritožbe Icon_minitimeČet Avg 23 2007, 15:59

Ok folk. Rahlo me že jezi, da ne morš jit v noben pogovor v katerem bi bil popolnoma sam z človekom. Že dvakrat sem se zmenila z Markom ,da se bova srečala in dvakrat ste nama zasrali. Najprej je bilo v šolskem parku, dobro pač ste se vmešavalai. Zdaj še v ječah. Z Allcuadom (sry.. ne znam napisati tvojega imena) smo s ezmenili, da se nam pridruži ampak z Seanom pa ne. In to me jezi, da se nikjer ne morš jiti 'zasebnosti' in se z nekom pogovarjati, brez da bi se nekdo vmešaval.
Tako, da bi s emogoče dalo zmenit, da se ne vmešavate nepovabljeni v pogovore? Vsaj ne v moje!
Nazaj na vrh Go down
Alucard Hellsing

Alucard Hellsing

Število prispevkov : 79
Registration date : 13/08/2007

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pohvale in pritožbe   Pohvale in pritožbe Icon_minitimeČet Avg 23 2007, 16:07

Sej se bom uredil s seanom v nasljednjem postu...
Nazaj na vrh Go down
Victoria McGinnley
Profesorica
Profesorica
Victoria McGinnley

Število prispevkov : 217
Registration date : 16/08/2007

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pohvale in pritožbe   Pohvale in pritožbe Icon_minitimeČet Avg 23 2007, 16:42

se strinjam z vsemi pohvalami.. to, da je postavljen še preden je harry sploh obstajal mi je originalno.. ker potem pri opisih moramo malo bolj misliti, ne pa da za zgodovino staršev enostavno napišemo, da jih je ubil Mrlakenstein. kar mi je pa najbolj všeč je pa to, da to ni forum, kjer smo vsi dobričine in lezemo drug drugemu v.. no ja pa saj veste.. torej končno en forum, kjer se lahko skregam z 'dobrim' ne da bi me pri tem sovražila cela šola! in dejansko sem lahko zlobna.. i love it!
Nazaj na vrh Go down
Elysse Ide
Profesorica
Profesorica
Elysse Ide

Število prispevkov : 44
Registration date : 22/08/2007

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pohvale in pritožbe   Pohvale in pritožbe Icon_minitimeČet Avg 23 2007, 16:57

Karon je napisal/a:
Ok folk. Rahlo me že jezi, da ne morš jit v noben pogovor v katerem bi bil popolnoma sam z človekom. Že dvakrat sem se zmenila z Markom ,da se bova srečala in dvakrat ste nama zasrali. Najprej je bilo v šolskem parku, dobro pač ste se vmešavalai. Zdaj še v ječah. Z Allcuadom (sry.. ne znam napisati tvojega imena) smo s ezmenili, da se nam pridruži ampak z Seanom pa ne. In to me jezi, da se nikjer ne morš jiti 'zasebnosti' in se z nekom pogovarjati, brez da bi se nekdo vmešaval.
Tako, da bi s emogoče dalo zmenit, da se ne vmešavate nepovabljeni v pogovore? Vsaj ne v moje!

Evo, to je res neprijetno. Lahko bi recimo naredili tako, kot imajo angleški/ameriški RPG-ji. Če imasta dva ali več uporabnikov namen, da lahko v določeni temi pišejo samo oni, potem zraven naslova teme v teh oklepajih [v tem] zapišejo svoje nickname, in potem notri pišejo samo oni Smile

Po moje je to ful fajn režim, sicer pa gre samo za predlog Wink
Nazaj na vrh Go down
http://www.rpgsunnydale.proboards53.com
Dior Andy Davidson
Profesor
Profesor

Število prispevkov : 161
Registration date : 08/08/2007

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pohvale in pritožbe   Pohvale in pritožbe Icon_minitimeČet Avg 23 2007, 18:44

Ful fajn režim ki seveda ni prepovedan in vam ne bo nihče nič rekel, če tako naredite Smile
Nazaj na vrh Go down
Alucard Hellsing

Alucard Hellsing

Število prispevkov : 79
Registration date : 13/08/2007

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pohvale in pritožbe   Pohvale in pritožbe Icon_minitimeČet Avg 23 2007, 18:46

Sadam bi vam zavidu, ker mate boljši režim, kot ga je mel on Very Happy .
Nazaj na vrh Go down
Nymphadora Tonks

Nymphadora Tonks

Število prispevkov : 26
Registration date : 26/08/2007

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pohvale in pritožbe   Pohvale in pritožbe Icon_minitimePon Avg 27 2007, 17:47

Pritožba Pohvale in pritožbe 7441 Na forumu so skoraj vsi metamorferji, magi ali pa celo kakšen luskust. Vendar je jasno povedano, da se metamorferji rodijo le vsakih nekaj desetletij, magov je nasploh v dvajsetem stoletju vseh skupaj bilo manj kot deset (če ravbarjev ne štejemo), luskusta sta pa samo Mrlakenstein in Harry. Halo?! Malo bolj realno prosim.
Nazaj na vrh Go down
Severus Snape

Severus Snape

Število prispevkov : 424
Registration date : 25/08/2007

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pohvale in pritožbe   Pohvale in pritožbe Icon_minitimePon Avg 27 2007, 18:16

Hja, pa en je celo že v tretjem letniku mag. Kje je tle realnost?
Pač vsi si žeijo bit posebni...
Nazaj na vrh Go down
Nymphadora Tonks

Nymphadora Tonks

Število prispevkov : 26
Registration date : 26/08/2007

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pohvale in pritožbe   Pohvale in pritožbe Icon_minitimePon Avg 27 2007, 18:19

Ampak sploh ni smisel v tem, no Very Happy Naj si tako osebo izoblikujejo. Ker toliko super-inteligentnih učencev je le še en dolgčas. Bolj boste zanimivi z nekaterimi slabostmi (kar je nam, ki igramo like iz knjig, prihranjeno. Imamo že narjene like Very Happy).
Nazaj na vrh Go down
Albus Dumbledore
Ravnatelj
Ravnatelj
Albus Dumbledore

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pohvale in pritožbe   Pohvale in pritožbe Icon_minitimeSre Sep 12 2007, 05:54

Res je nekaj posebnih primerkov, vendar pa je lepo povedano v pravilih, da lahko magi ali metamorfi učenci postanejo le tako, da se prej o tem domenijo z administratorji, tako da če se kdo od njih ne bo, jim pač ne bomo upoštevali tega, kar so.
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pohvale in pritožbe   Pohvale in pritožbe Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

Pohvale in pritožbe
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1