| Pohvale in pritožbe | |
|
+7Victoria McGinnley Alucard Hellsing Karon Lily Evans (nekdanja) Alexandra Leroy Jack Abott Albus Dumbledore 11 posters |
Avtor | Sporočilo |
---|
Albus Dumbledore Ravnatelj
Število prispevkov : 813 Registration date : 02/08/2007
| Naslov sporočila: Pohvale in pritožbe Sob Avg 04 2007, 13:51 | |
| Tukaj lahko naš forum pohvalite ali pa se pritožite zoper kakšno stvar. | |
|
| |
Jack Abott
Število prispevkov : 78 Age : 29 Location : Graščina družine Abott Registration date : 12/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Pohvale in pritožbe Pet Avg 17 2007, 11:06 | |
| FULL dober forum. Odlično narejen, izdelovalec je lahko ponosen nanj. Saj je zelo dober! | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Pohvale in pritožbe Pet Avg 17 2007, 11:16 | |
| Res hvala za pohvalo, ker nam je to prijetno slišati. Upam, da ti bo še vnaprej tako všeč in boš rad igral na njem. | |
|
| |
Alexandra Leroy
Število prispevkov : 109 Age : 31 Registration date : 16/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Pohvale in pritožbe Pet Avg 17 2007, 11:22 | |
| Ideja mi je legendarna, forum za nekaj let postavljen v preteklost in vse to. Skin je carski, svaka čast ustvarjalcem Najbrž se bodo kdaj našle tudi pritožbe, ampak trenutno jih nimam. Administratorstvo - carji ste | |
|
| |
Lily Evans (nekdanja)
Število prispevkov : 126 Registration date : 05/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Pohvale in pritožbe Pon Avg 20 2007, 21:38 | |
| Oh ja, kako je lepo brati pohvale igralcev. Ideja je, vsaj tako se mi zdi, Albusova, ostali pa smo le malce pomagali, čeprav sem bila sama bolj lena | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Pohvale in pritožbe Tor Avg 21 2007, 07:41 | |
| Ja, idejo sem res sam zasnoval in se odločil zanjo, ampak ostali administratorji so mi tudi pridno pomagali, tako da si vsi zaslužimo enako pohvalo in nobeden posameznik ne izstopa. Ni čudno Lilith, da si bila bolj lena, če pa si bila zdaj dlje odsotna, ampak prepričan sem, da boš imela tudi ti v prihodnosti več dela tukaj. | |
|
| |
Karon
Število prispevkov : 269 Age : 30 Registration date : 06/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Pohvale in pritožbe Čet Avg 23 2007, 15:59 | |
| Ok folk. Rahlo me že jezi, da ne morš jit v noben pogovor v katerem bi bil popolnoma sam z človekom. Že dvakrat sem se zmenila z Markom ,da se bova srečala in dvakrat ste nama zasrali. Najprej je bilo v šolskem parku, dobro pač ste se vmešavalai. Zdaj še v ječah. Z Allcuadom (sry.. ne znam napisati tvojega imena) smo s ezmenili, da se nam pridruži ampak z Seanom pa ne. In to me jezi, da se nikjer ne morš jiti 'zasebnosti' in se z nekom pogovarjati, brez da bi se nekdo vmešaval. Tako, da bi s emogoče dalo zmenit, da se ne vmešavate nepovabljeni v pogovore? Vsaj ne v moje! | |
|
| |
Alucard Hellsing
Število prispevkov : 79 Registration date : 13/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Pohvale in pritožbe Čet Avg 23 2007, 16:07 | |
| Sej se bom uredil s seanom v nasljednjem postu... | |
|
| |
Victoria McGinnley Profesorica
Število prispevkov : 217 Age : 31 Registration date : 16/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Pohvale in pritožbe Čet Avg 23 2007, 16:42 | |
| se strinjam z vsemi pohvalami.. to, da je postavljen še preden je harry sploh obstajal mi je originalno.. ker potem pri opisih moramo malo bolj misliti, ne pa da za zgodovino staršev enostavno napišemo, da jih je ubil Mrlakenstein. kar mi je pa najbolj všeč je pa to, da to ni forum, kjer smo vsi dobričine in lezemo drug drugemu v.. no ja pa saj veste.. torej končno en forum, kjer se lahko skregam z 'dobrim' ne da bi me pri tem sovražila cela šola! in dejansko sem lahko zlobna.. i love it! | |
|
| |
Elysse Ide Profesorica
Število prispevkov : 44 Registration date : 22/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Pohvale in pritožbe Čet Avg 23 2007, 16:57 | |
| - Karon je napisal/a:
- Ok folk. Rahlo me že jezi, da ne morš jit v noben pogovor v katerem bi bil popolnoma sam z človekom. Že dvakrat sem se zmenila z Markom ,da se bova srečala in dvakrat ste nama zasrali. Najprej je bilo v šolskem parku, dobro pač ste se vmešavalai. Zdaj še v ječah. Z Allcuadom (sry.. ne znam napisati tvojega imena) smo s ezmenili, da se nam pridruži ampak z Seanom pa ne. In to me jezi, da se nikjer ne morš jiti 'zasebnosti' in se z nekom pogovarjati, brez da bi se nekdo vmešaval.
Tako, da bi s emogoče dalo zmenit, da se ne vmešavate nepovabljeni v pogovore? Vsaj ne v moje! Evo, to je res neprijetno. Lahko bi recimo naredili tako, kot imajo angleški/ameriški RPG-ji. Če imasta dva ali več uporabnikov namen, da lahko v določeni temi pišejo samo oni, potem zraven naslova teme v teh oklepajih [v tem] zapišejo svoje nickname, in potem notri pišejo samo oni Po moje je to ful fajn režim, sicer pa gre samo za predlog | |
|
| |
Dior Andy Davidson Profesor
Število prispevkov : 161 Registration date : 08/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Pohvale in pritožbe Čet Avg 23 2007, 18:44 | |
| Ful fajn režim ki seveda ni prepovedan in vam ne bo nihče nič rekel, če tako naredite | |
|
| |
Alucard Hellsing
Število prispevkov : 79 Registration date : 13/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Pohvale in pritožbe Čet Avg 23 2007, 18:46 | |
| Sadam bi vam zavidu, ker mate boljši režim, kot ga je mel on . | |
|
| |
Nymphadora Tonks
Število prispevkov : 26 Registration date : 26/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Pohvale in pritožbe Pon Avg 27 2007, 17:47 | |
| Pritožba Na forumu so skoraj vsi metamorferji, magi ali pa celo kakšen luskust. Vendar je jasno povedano, da se metamorferji rodijo le vsakih nekaj desetletij, magov je nasploh v dvajsetem stoletju vseh skupaj bilo manj kot deset (če ravbarjev ne štejemo), luskusta sta pa samo Mrlakenstein in Harry. Halo?! Malo bolj realno prosim. | |
|
| |
Severus Snape
Število prispevkov : 424 Registration date : 25/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Pohvale in pritožbe Pon Avg 27 2007, 18:16 | |
| Hja, pa en je celo že v tretjem letniku mag. Kje je tle realnost? Pač vsi si žeijo bit posebni... | |
|
| |
Nymphadora Tonks
Število prispevkov : 26 Registration date : 26/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Pohvale in pritožbe Pon Avg 27 2007, 18:19 | |
| Ampak sploh ni smisel v tem, no Naj si tako osebo izoblikujejo. Ker toliko super-inteligentnih učencev je le še en dolgčas. Bolj boste zanimivi z nekaterimi slabostmi (kar je nam, ki igramo like iz knjig, prihranjeno. Imamo že narjene like ). | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Pohvale in pritožbe Sre Sep 12 2007, 05:54 | |
| Res je nekaj posebnih primerkov, vendar pa je lepo povedano v pravilih, da lahko magi ali metamorfi učenci postanejo le tako, da se prej o tem domenijo z administratorji, tako da če se kdo od njih ne bo, jim pač ne bomo upoštevali tega, kar so. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Pohvale in pritožbe | |
| |
|
| |
| Pohvale in pritožbe | |
|