| Predlogi in ideje za naprej | |
|
+5Shannon Asali Sirius Black (nekdanji) Niccolette Parkinson Avis F. Quaglio Albus Dumbledore 9 posters |
Avtor | Sporočilo |
---|
Albus Dumbledore Ravnatelj
Število prispevkov : 813 Registration date : 02/08/2007
| Naslov sporočila: Predlogi in ideje za naprej Pet Jan 25 2008, 11:50 | |
| Vsi vemo, da je ta RPG zgodba prišla do konca in se je zaključila, zato bi bilo dobro razmišljati tudi o prihodnosti. A bi ostali še pri Harry Potterju in če bi, v katerem obdobju, ali pa bi šli na kakšnen drugi fantazijski svet? Kako bi sploh naj novi forum po vaše izgledal in kaj bi rabil, kar ta ni doslej ni imel? Tukaj lahko dajete vaše predloge in ideje o nadaljni usodi tega foruma.
Nazadnje urejal/a Albus Dumbledore Pet Jul 04 2008, 11:45; skupaj popravljeno 1 krat | |
|
| |
Avis F. Quaglio
Število prispevkov : 884 Registration date : 02/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Predlogi in ideje za naprej Tor Jan 29 2008, 15:45 | |
| Sem ti že napisala v pogovore ;D | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Predlogi in ideje za naprej Sre Jan 30 2008, 17:57 | |
| fajn bi blo da sm prepišeš, ker tuki se pogovarjamo vsi in admini in igralci pač fajn bi blo, da se usi skp zmenmo kako za naprej ne pa sam višje sile tega foruma, več glav več ve verjanta no pomoje vsaj bi mogl met tud ostali dovolenje za ogled teh pogovorov |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Predlogi in ideje za naprej Pon Mar 10 2008, 12:29 | |
| Torej forum bo obstajal naprej in prijave za učence, profesorje ter osebje so se znova odprle. Kakšnih večjih dogodkov v tem šolskem letu več ne bo, v novem letu, ki pa se bo začelo poleti, pa bo prišlo do številnih sprememb in novosti, tako da so plani za vnaprej že tudi dobrodošli, kljub temu, da administratorji že imamo nekaj načrtov, kako bo prihodnje šolsko leto potekalo. Ostali čarovniški kraji bodo ostali do konca tega šolskega leta zaklenjeni, saj dogajanje zaenkrat tam še ni bistveno in pomembno, tako da je mogoče pisanje le v temi za Bradavičarko in v Meryascoveeni. | |
|
| |
Niccolette Parkinson Spolzgad
Število prispevkov : 622 Age : 30 Location : California Registration date : 02/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Predlogi in ideje za naprej Tor Mar 11 2008, 17:11 | |
| No, če smem podati še svoje mnenje....
Po mojem bi bilo pametno izvesti popis uporabnikov, saj bi se tako najbrž odprlo marsikatero mesto za profesorje, prav tako pa bi se natančneje vedelo, kateri ogiginalni liki so še prosti. Obenem pa bi se forum očistil neaktivnih uporabnikov in bi tako najbrž lažje ponovno zaživel. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Predlogi in ideje za naprej Tor Mar 11 2008, 18:45 | |
| Dober predlog in to se bo v kratkem tudi zgodilo, saj se bodo tako poleg prostih mest za profesorje omogočila tudi nova mesta za učence v 4 domovih. Prav tako bo to narejeno tudi za originalne like. Obvestilo bo že kar zdaj objavljeno, neaktivni člani pa bodo počiščeni v roku enega do dveh tednov. | |
|
| |
Sirius Black (nekdanji)
Število prispevkov : 23 Registration date : 10/03/2008
| Naslov sporočila: Re: Predlogi in ideje za naprej Tor Mar 11 2008, 21:20 | |
| Glejte admini, modi in ostali člani. Sem že dolgoleten pisec RPG-jev in zdi se mi da je ta forum zamrl in da rabi preoobrazbo...dovolj je likov iz zgodovine in sedanjosti HP-ja... Kaj če bi naredili forum, ki bi bil 10 let po smrti HP-ja, vstajanje novega coprnika, mnogo novih tekmovanj, novi profesorji, nov ravnatelj, nov minister...vse bi se spremenilo...Kaj menite na to?? | |
|
| |
Shannon Asali Profesorica
Število prispevkov : 24 Registration date : 11/03/2008
| Naslov sporočila: Re: Predlogi in ideje za naprej Tor Mar 11 2008, 21:28 | |
| takih forumov kjer se dogaja 10 let po hpju je kar nekaj, takšnega kot pa je ta pa še nisem zasledila. po mojem bi sicer bilo dobro da bi uvedli kakšno spremembo, vendar je ta čas kar uredu. vsaj nekaj originalnega. | |
|
| |
Avis F. Quaglio
| Naslov sporočila: Re: Predlogi in ideje za naprej Tor Mar 11 2008, 23:03 | |
| delamo na tem, da bodo z novm letom prišle tudi spremembe.
nebi pa jaz časa spreminjala. mi je to kr ušeč, ker je po enis trani dost svobodno, po drugi strani pa so neki okviri, kis ej jih je treba držat. | |
|
| |
Trevor Dearborn Knjižničar
Število prispevkov : 496 Location : World Registration date : 17/11/2007
| Naslov sporočila: Re: Predlogi in ideje za naprej Sre Mar 12 2008, 12:41 | |
| Sam, če se bodo novi člani prijavljal, bi blo full boljše, da bi se prijavljal za resnične like.... Oziroma, vsaj večinoma učenci. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Predlogi in ideje za naprej Sre Mar 12 2008, 13:02 | |
| Saj izbira vsakega novega igralca je prosta, ali si izbere resničen lik, ali pa si zamisli svojega. Toda kdor si izbere resničen lik, je bolj vezan na zgodbo in mora kar dobro pisati, tako da nosi v resnici večjo odgovornost kakor izmišljeni. Čas zgodbe je dobra, saj sem tudi jaz že zasledil nekaj forumov, ki se dogajajo po hpju. Nekatere aktivnosti se bodo pojavile že letos, glavne spremembe in dogodki pa se bodo zgodilo, kot je rekla Avis prihodnje šolsko leto. | |
|
| |
Niccolette Parkinson Spolzgad
Število prispevkov : 622 Age : 30 Location : California Registration date : 02/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Predlogi in ideje za naprej Sre Mar 12 2008, 14:58 | |
| Lahko pa bi spisali tudi nekaj zgodb, v katerih bi bili opisani učenci iz različnih domov. V teh zgodbah bi lahko navedli marsikatero vez med učenci, ob enem pa bi se med seboj bolj poznali in bi vedeli drug o drugem že kar nekaj stvari. To bi lhko dajalo vtis, kot da se resnično skupaj šolajo že kar nekaj časa. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Predlogi in ideje za naprej Sre Mar 12 2008, 15:06 | |
| Ja tk kakor je tud na kakšnem forumu. Jest sm eno angleško stran od harry potterja gledal - isti čas (pred Harryem Potterjem), pol je bla pa zgodba 1., v kateri, je prišlo do spora Bellatrix in Emmeliane, pol sta pa obedve poklicali svoje prijatelje, pol so se pa v eni učilnici spopadali vsepovprek. | |
|
| |
Sirius Black (nekdanji)
Število prispevkov : 23 Registration date : 10/03/2008
| Naslov sporočila: Re: Predlogi in ideje za naprej Čet Mar 13 2008, 06:39 | |
| Sej mene ne moti, ampak vidi se da je nekaj malo ljudi... rabi vec populacije ta forum,... | |
|
| |
Avis F. Quaglio
| Naslov sporočila: Re: Predlogi in ideje za naprej Čet Mar 13 2008, 10:08 | |
| hm, ja...glede ljudi.
Zdele se je forum nanovo zagnou. v enem tednu smo napisa tolk postov, kolkr jih je blo prej v ene 3 mescih skupi, če ne več.
itak se pa boa za poletne počitnice forum "prenavljal" v narekovajih zato, ker, če bo skos dost folka gor bo se poleti sma nov šolski let začel, za katerga mamo načrte. že napol narjene. takrat bomo probal nanovo zaštartat tutu pouk, in ostale čarovniške kraje izven Bradavičarke pa mogoče še kakao stvar zraven. pa povablo se bo še več novih članov. | |
|
| |
Victoria Frances
Število prispevkov : 28 Registration date : 17/03/2008
| Naslov sporočila: Re: Predlogi in ideje za naprej Pon Mar 17 2008, 14:24 | |
| ja jz se strinjam glede tega, da je ta forum zelo orginalen, ker je kar nekaj forumov, ki se dogajajo od 10 do 40 let kasneje, ko začne vstajati nov temni lord. In večina takih forumov je že mlao zamrla. Ta se mi pa zdi glede na druge še kar živ in zelo zanimljiv, edino mi ni ušeč ker večina uporabnikov ni več dejavna in bi si lahko drugi razdelili njihova uporabniška imena mislim na tista orginalna iz knjig, tako da je tale čistilna akcija kar dobra ideja | |
|
| |
Ian McFertos
Število prispevkov : 15 Location : bradavičarka Registration date : 03/01/2008
| Naslov sporočila: Re: Predlogi in ideje za naprej Čet Mar 20 2008, 18:31 | |
| živjo !
Rad bi dal en predlog: lahko bi naredili Dumbledorjevo armado če lahko to je moja ideja sedaj se pa samo še odločite. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Predlogi in ideje za naprej Čet Mar 20 2008, 18:43 | |
| Dumbledorjeva armada ne bo obstaja še vsaj 20 let, kajti kolikor veš se ta forum dogaja veliko let pred rojstvom Harryija, takrat so še njegovi starši obiskovali Bradavičarko. To armado pa je ustanovil Harry osebno, zato ni potrebna, se bo pa kmalu res ustanovila ena skupina in sicer Feniksov red, a to boste videli drugo šolsko leto. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Predlogi in ideje za naprej Pet Mar 21 2008, 04:44 | |
| Jest pa predlagam da bi bil majhen seznam, petih učencev iz vsakega dom ki so nujno potrebni za zgodbo, da se bo dobro odvijala (Sirius,Mally, Tonks...). Da potem, vsak ki bi se registriral prebral ta seznam in se po možnosti prijavil za tisto osebo, ki jo nujno potrebujemo! | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Predlogi in ideje za naprej Pet Mar 21 2008, 11:56 | |
| Zelo dober predlog Rodolphus, kajti stari seznam je v temi, ki je vsi niti ne pogledajo, če pa bi tvoj predlog dodali med prijave bi ga več ljudi videlo in se lahko prijavilo za junake. Nekatere osebe so res nujne za zgodbo, tako da bomo o tem predlogu še dobro razmislili. | |
|
| |
Daniel Black Profesor
Število prispevkov : 23 Location : auroritat Registration date : 27/06/2008
| Naslov sporočila: Re: Predlogi in ideje za naprej Pet Jul 04 2008, 09:48 | |
| Men pa se zdi ful huda ideja, če bi ubstaju klub toasterjev, k tko al pa tko vemo da je ubstaju u tem času, sj sam mrka u njem. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Predlogi in ideje za naprej | |
| |
|
| |
| Predlogi in ideje za naprej | |
|