| Harry Potter and the Half-blood Prince | |
|
+7Bellatrix Black (nekdanja Lucius Malfoy (nekdanji) Narcissa Black (nekdanja) Avis F. Quaglio Victoria McGinnley Hannah Brown James Newstin 11 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Bellatrix Black (nekdanja
Število prispevkov : 422 Registration date : 12/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Harry Potter and the Half-blood Prince Sob Okt 20 2007, 21:23 | |
| Pa sej majo ja tako aerodinamično oblikovane metle, ga pa že ne bi smele žult!
Čakite mal, a je res naš mali Radcliffe delni krivec, da v filmu ni Quidditcha? | |
|
| |
Niccolette Parkinson Spolzgad
Število prispevkov : 622 Age : 30 Location : California Registration date : 02/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Harry Potter and the Half-blood Prince Sob Okt 20 2007, 21:29 | |
| mislim, da je skupi z režiserjem glavni krivec... | |
|
| |
Severus Snape
Število prispevkov : 424 Registration date : 25/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Harry Potter and the Half-blood Prince Sob Okt 20 2007, 21:46 | |
| | |
|
| |
Lucius Malfoy (nekdanji)
Število prispevkov : 439 Age : 31 Registration date : 28/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Harry Potter and the Half-blood Prince Ned Okt 21 2007, 09:32 | |
| ma kva js vem zkaj mu je težko.. ker ga premetavajo al kva.. sj nwem uglavnem js pravm da je radcliffe razvajen bogat kreten..
zkaj pa je težko rowlingowi pisat o quidditchu? domišlije ma dost! dobr piše.. sam ne.. baje sam zrd tega piše o quidditchu pa sam zto ga snemajo, k majo bralci in gledalci radi.. drgač ga sploh omenjal ne bi.. men jee biu 5. deu res nezanimiv.. k ni niker blo tistga da mu je una kretenska žaba prepovedala qudditch igrt.. | |
|
| |
Niccolette Parkinson Spolzgad
Število prispevkov : 622 Age : 30 Location : California Registration date : 02/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Harry Potter and the Half-blood Prince Ned Okt 21 2007, 09:40 | |
| ja, to sm js tut pogrešala... sam mene ta žaba ful spominja na eno učitlco iz osnovne... Tut ona je tko plastične pa umetna kot ta, pa še v onem prizoru, ko pišejo maturo in se tam neki boža al kaj js vem kaj.... čist kot učitlac... ta se pa vedno po stegnih neki boža, pa po joškah in tko...mislim, stara bi naj bla že ene 10 let v penuiji, tko da je tečna kt en hudič... lih zadnjič k sm bla nekje sm jo vdla... Mama mia!... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Harry Potter and the Half-blood Prince Ned Okt 21 2007, 09:44 | |
| Jap Daniel ma čudn penis ne resno zato tud ne more doug na metli sedet pa ker ni hotu povedat režiserju se zgovarja pač trpi za čudntičijo pravjo da je ozdravljiva pomaga če se sleče pred snežno belim konjem sam stranski učinki so da vsi vidjo kakšn je dejansko njegov prijeteljček |
|
| |
Avis F. Quaglio
Število prispevkov : 884 Registration date : 02/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Harry Potter and the Half-blood Prince Pon Okt 22 2007, 10:18 | |
| zanimivo... Pa se bo sleku al ne? | |
|
| |
Narcissa Black (nekdanja)
Število prispevkov : 164 Registration date : 27/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Harry Potter and the Half-blood Prince Pon Okt 22 2007, 13:43 | |
| | |
|
| |
Avis F. Quaglio
| Naslov sporočila: Re: Harry Potter and the Half-blood Prince Pon Okt 22 2007, 16:24 | |
| če sm prebrala zadnjo knigo v angleščini,bom pa tut to zmogla :p luštno tole za brat | |
|
| |
Lucius Malfoy (nekdanji)
| Naslov sporočila: Re: Harry Potter and the Half-blood Prince Tor Okt 23 2007, 09:20 | |
| interesting.. najbolši uprašanje.. ali je valdy kdaj ljubil dekle?
to me je od nekdaj zanimal.. nwem zkaj sm si predstavlala, da sta bla on pa javkajoča jane al kuko je po slovensk- skp.. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Harry Potter and the Half-blood Prince Tor Okt 23 2007, 09:29 | |
| lol pomoje je zanj ljubezen neki brezvrednega sam za šibke verjetn si tud misl da so prfukneni ker zaupajo sebe nekomu drugmu po vrh še nasprotnemu spolu ej mogoč je biu pa pedr pa je biu tok razočaran v ljubezni da je začel pobijat okol sam zato ker so bli tko srečni čeprou kao ni zloben sam če mu kdo stoji na poti do njegovih ciljev ga brez slabe vesti ubije muahahahah
Nazadnje urejal/a Tor Okt 23 2007, 09:30; skupaj popravljeno 3 krat |
|
| |
Avis F. Quaglio
| Naslov sporočila: Re: Harry Potter and the Half-blood Prince Tor Okt 23 2007, 09:30 | |
| hm, mal nelogično da bi mel ikoga rad, če sploh ni razumel kaj je to ljubezen bogi mark | |
|
| |
Lucius Malfoy (nekdanji)
| Naslov sporočila: Re: Harry Potter and the Half-blood Prince Sre Okt 24 2007, 13:24 | |
| malkec je biu zapostavlen in ko je dobiu palcko se je zavedu, da mu je to use! edini pljatu! edini zaveznik [čeprou je palica ženskega spola]. in s to palico je poceu dejansko use! in ne lect da malkec NI vedu kaj je ljubezn!
odštejte to, da palce ni več maru, k je dojeu da mu prot potterju ne pomaga.. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Harry Potter and the Half-blood Prince Sre Okt 24 2007, 13:36 | |
| |
|
| |
Avis F. Quaglio
| Naslov sporočila: Re: Harry Potter and the Half-blood Prince Sre Okt 24 2007, 14:49 | |
| o fak če luc reče čist use, pol je blo pa čist use | |
|
| |
Lucius Malfoy (nekdanji)
| Naslov sporočila: Re: Harry Potter and the Half-blood Prince Sre Okt 24 2007, 18:10 | |
| ma luc ma zmeli plou! ne dvomite v velikega malfoya!
palica je bila voldyu vse! zto pa nikol ni labu punce.. kaj mu ena blondinka k je usak mesc en tedn tecna, ce ma pa palcko!
govlil sem! | |
|
| |
Avis F. Quaglio
| Naslov sporočila: Re: Harry Potter and the Half-blood Prince Sre Okt 24 2007, 21:20 | |
| mogoce je bil pa voldy tut gey. in sta bla y albusom par, pol sta se pa skregala. pa je voldy ratu ylobn k se je hotu albusu mascevat!
Mogoce je od harija sin tut gey ((zarad inmena)
tole z gayi je pa ratal ze prov zanimiv... | |
|
| |
Josh Vincerns
Število prispevkov : 14 Registration date : 06/11/2007
| Naslov sporočila: Re: Harry Potter and the Half-blood Prince Sre Nov 07 2007, 17:18 | |
| A ni bil albus gej z tistim zlobnim čarovnikom, ka ga je premagal? | |
|
| |
Narcissa Black (nekdanja)
Število prispevkov : 164 Registration date : 27/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Harry Potter and the Half-blood Prince Pet Nov 09 2007, 14:27 | |
| rowlingova se ni spuščala v podrobnosti | |
|
| |
Diggle Dedalus
Število prispevkov : 79 Age : 45 Registration date : 27/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Harry Potter and the Half-blood Prince Ned Nov 11 2007, 16:18 | |
| Albus Robaus- kar koli že je! Mogoče bo pa on z fantom, pa še punco bo imel! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Harry Potter and the Half-blood Prince | |
| |
|
| |
| Harry Potter and the Half-blood Prince | |
|