Rojstvo zla!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rojstvo zla!

Dogajanje na Bradavičarki je postavljeno v čas, ko je mladi Mark Neelstin postajal lord Mrlakenstein in si je izbiral Jedce smrti.

KazaloGalleryPortálIščiLatest imagesPrijavaRegistriraj se
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Avtomatična prijava ob vsakem obisku (priporočamo): 
:: Pozabil/a sem geslo
Latest topics
» Klepet
Zamenjave administratorjev in moderatorjev Icon_minitimeSob Avg 06 2011, 17:54 by Amon Amarth

» Prijave za Gryfondom
Zamenjave administratorjev in moderatorjev Icon_minitimePon Jul 11 2011, 19:02 by Amber O’Neill

» Metal Art Corner
Zamenjave administratorjev in moderatorjev Icon_minitimePon Jul 11 2011, 14:10 by Hermione Potter

» Prijave za Drznvraan
Zamenjave administratorjev in moderatorjev Icon_minitimePet Jun 24 2011, 19:06 by tempel weasley

» Prijave za Pihpuff
Zamenjave administratorjev in moderatorjev Icon_minitimeSre Feb 16 2011, 16:12 by Melissa Morgan

» Stopnišče
Zamenjave administratorjev in moderatorjev Icon_minitimePon Jan 24 2011, 23:22 by Amon Amarth

» RPG iskalnik
Zamenjave administratorjev in moderatorjev Icon_minitimeTor Jan 04 2011, 15:18 by Zara McGrady

» Trenutno poslušam...
Zamenjave administratorjev in moderatorjev Icon_minitimeNed Jan 02 2011, 20:43 by Amon Amarth

» Oglaševanje
Zamenjave administratorjev in moderatorjev Icon_minitimeNed Dec 12 2010, 15:27 by Jasper E. Smith

Zamenjave administratorjev in moderatorjev

Go down 
3 posters
AvtorSporočilo
Albus Dumbledore
Ravnatelj
Ravnatelj
Albus Dumbledore

Število prispevkov : 813
Registration date : 02/08/2007

Zamenjave administratorjev in moderatorjev Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Zamenjave administratorjev in moderatorjev   Zamenjave administratorjev in moderatorjev Icon_minitimeNed Sep 30 2007, 06:13

Torej, administratorji so vodilna sila na tem forumu in moderatorji jim pomagajo pri delu.
Zaenkrat pa sva samo midva z Rachel med najbolj aktivnima administratorjema, saj Mark le občasno pride gor, Diorja pa sploh ni več na forumu in tako ne gre.
Imam predlog, da bi za začetek Diorja zamenjali z enim od aktivnih igralcev, ki bi postal nov admin, ali pa z enim od moderatorjev in bi se potem spet odprlo še eno moderatorsko mesto, ki bi ga nato zapolnili.
Nazaj na vrh Go down
http://hogwarts.goodbb.net
Gost
Gost

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Zamenjave administratorjev in moderatorjev   Zamenjave administratorjev in moderatorjev Icon_minitimeNed Sep 30 2007, 08:01

jz predlagam Remusa, sej ma ful idej, verjame v ta forum, ne namerava ga v kratkem zapustiti pa še redno ga obiskuje
je samo predlog
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Zamenjave administratorjev in moderatorjev   Zamenjave administratorjev in moderatorjev Icon_minitimeNed Sep 30 2007, 10:54

kaj če bi bla Avis moderator pa bi pisala za npc Filcha, pomoje bi ji ful dobr šlo
pa ker ma že tok preveč časa, bi nam lahko pomagala še pri kakšnih prireditvah
kar dobro piše, fajn bi blo, pa še bolj redn pisatelj je kakor ostala dva moderatorja
Nazaj na vrh Go down
Albus Dumbledore
Ravnatelj
Ravnatelj
Albus Dumbledore

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Zamenjave administratorjev in moderatorjev   Zamenjave administratorjev in moderatorjev Icon_minitimeNed Sep 30 2007, 11:25

Z Remusom se popolnoma strinjam in tudi sam sem imel njega v mislih za to mesto. On bo začasno nadomestil Diorja, tako kot si ti Lily in to bom tudi sporočil v obvestilih. Ima dobre ideje in bo verjetno prišel še zelo prav, kar se pa tiče Avis, pa je tudi dobra, a začasno še ne bo moderatorka, saj sta dva dovolj, če pa bo potreba, pa bomo še njo sprejeli na to mesto.
Nazaj na vrh Go down
Ray Shadow
Profesor
Profesor
Ray Shadow

Število prispevkov : 642
Registration date : 10/08/2007

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Zamenjave administratorjev in moderatorjev   Zamenjave administratorjev in moderatorjev Icon_minitimeNed Sep 30 2007, 17:20

Rachl hvala da si me predlagala, tebi Albus pa hvala da si me sprijel. Very Happy

Vem da je to mal spamma sam vama rajši tu napiem ko je mal bol osebno Very Happy Hvala res.
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Zamenjave administratorjev in moderatorjev   Zamenjave administratorjev in moderatorjev Icon_minitimeNed Sep 30 2007, 17:54

nzk mislm, da si še najbol zaslužiš

mene je Juan kontakteru in hotu, da zamenjamo njega za Joeya pri predstavniku Pihpuuffa, ker naj bi biu Joey premalo prisoten
men se ne zdi ravno najbolša ideja, s tem pomoje ne bo nič več pisal, tko da brez veze, da menjamo, sicer pa nima tako velike vloge predstavnik, da bi potrebovali prtirano rednega pisca, pa sploh dvomm d je Juan kej več gor kakor Joey
kaj pravta
Nazaj na vrh Go down
Ray Shadow
Profesor
Profesor
Ray Shadow

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Zamenjave administratorjev in moderatorjev   Zamenjave administratorjev in moderatorjev Icon_minitimeNed Sep 30 2007, 17:59

Ja js ne vem. Trenutno Juan res najbol piše pri Pihpuffovcih, Joeya pa je bol malo videt. Če mu tok pomeni da bi bil predstavnik naj bo. Pač tako je moje mnenje čeprav tut js ne vidim nekega smisla v tem da bo predstavnik.

EDIT: Dobro sta zmagala sem samo hotel biti prijazen Very Happy TEj pa Rachel ga lepo zavrni da ne bo preveč ožaljen Very Happy

Nazadnje urejal/a Ned Sep 30 2007, 18:07; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh Go down
Albus Dumbledore
Ravnatelj
Ravnatelj
Albus Dumbledore

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Zamenjave administratorjev in moderatorjev   Zamenjave administratorjev in moderatorjev Icon_minitimeNed Sep 30 2007, 18:01

Jaz pa se ne strinjam s tem, da bi bil Juan predstavnik. Sigurno mu to tako veliko ne pomeni, ampak to želi biti samo zato, da bi dosegel višjo funkcijo, prepričan pa sem tudi, da bo enkrat tako kot Joey prenehal tukaj pisati, zato mu še ne dajmo tega mesta.
Če pa bi se izkazal in res dolgo ter pridno pisal, pa bo lahko to postal.
Nazaj na vrh Go down
Albus Dumbledore
Ravnatelj
Ravnatelj
Albus Dumbledore

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Zamenjave administratorjev in moderatorjev   Zamenjave administratorjev in moderatorjev Icon_minitimePon Mar 10 2008, 15:54

Predlagal bi, da bi Bellatrix povzdignili v moderatorko, ker so drugi moderatorji trenutno precej neaktivni, ona pa razmeroma kar pogosto prihaja sem in dobro piše, poleg tega pa bi nam tudi lahko kdaj pomagala pri nalogah ter podobno.
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Zamenjave administratorjev in moderatorjev   Zamenjave administratorjev in moderatorjev Icon_minitimePon Mar 10 2008, 18:14

ne bom ugovarjala pri temu da pogosto prihaja in zelo dobro piše ampak se mi zdi, da niti ne potrebujemo moderatorjev, navsezadnje forum še vedno stoji na šibkih nogah pa se mi zdi brezvezno zdej neki poviševat, ker nalog tak in tak sedaj še ne bo, vsaj kakih večjih pomembnejših in podobno
pomoje bi blo pametneje počakati, da forum pride k sebi, nato ko bomo vedeli točno kako in kaj naprej, bi pa povišali in nasploh uredili kotiček z moderatorji pa prav tako admini
Nazaj na vrh Go down
Albus Dumbledore
Ravnatelj
Ravnatelj
Albus Dumbledore

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Zamenjave administratorjev in moderatorjev   Zamenjave administratorjev in moderatorjev Icon_minitimePon Mar 10 2008, 18:19

Ja, saj je itak nisem nameraval poviševati takoj zdaj, pač pa sem mislil povedati, da bi jo povzdignili med prvimi, ko bi poviševali nove mode in admine, sem se slabo izrazil. Smile
Drugače pa res še počakajmo z tem kakor si rekla, dokler ne bo forum spet bolje stal.
Nazaj na vrh Go down
Avis F. Quaglio

Avis F. Quaglio

Število prispevkov : 884
Registration date : 02/09/2007

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Zamenjave administratorjev in moderatorjev   Zamenjave administratorjev in moderatorjev Icon_minitimePon Mar 10 2008, 19:31

sm za

tut ideje ma zlo dobre
Nazaj na vrh Go down
Albus Dumbledore
Ravnatelj
Ravnatelj
Albus Dumbledore

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Zamenjave administratorjev in moderatorjev   Zamenjave administratorjev in moderatorjev Icon_minitimeTor Mar 11 2008, 16:04

Torej, ker Rachel zdaj ni več administratorka, se moramo zmeniti, ali bomo zaenkrat dalje 3 admini, ali pa sprejmemo medse še koga novega?
Sam bi raje počakal, da vidimo, kako se bo še kdo izkazal in z začetki prenove nato določimo novega admina ter mogoče celo moderatorja, toda odločiti se moramo skupaj.
Nazaj na vrh Go down
Ray Shadow
Profesor
Profesor
Ray Shadow

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Zamenjave administratorjev in moderatorjev   Zamenjave administratorjev in moderatorjev Icon_minitimeTor Mar 11 2008, 16:16

Ja tudi meni je prav da smo za enkrat sami: Edino predlagam Taro za moderatorko ali admina (mogoče še ne takoj), ker menim da je preden je odšla pisala super in tudi zelo redno. Seveda se moramo najprej prepričat če bo sedaj tudi redno pisala samo jaz sem prepričan da bo. Pač če že bomo koga dali za moderatoraj predalgam njo ker je ena izmed starih članic, ki dobro piše in za njo vemo da je zanesljiva. Pač to je samo moje mnenje.
Nazaj na vrh Go down
Avis F. Quaglio

Avis F. Quaglio

Število prispevkov : 884
Registration date : 02/09/2007

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Zamenjave administratorjev in moderatorjev   Zamenjave administratorjev in moderatorjev Icon_minitimeTor Mar 11 2008, 17:14

sej, a ni tara že moderator? men se zd da je.
Pomoje bomo trije zaenkrat zmogl. pol bomo pa kkšnga starga al pa novga člana poklical v našo družbo.
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Zamenjave administratorjev in moderatorjev   Zamenjave administratorjev in moderatorjev Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

Zamenjave administratorjev in moderatorjev
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1