| Naloge | |
|
+3Victoria McGinnley Ray Shadow Albus Dumbledore 7 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Albus Dumbledore Ravnatelj
Število prispevkov : 813 Registration date : 02/08/2007
| Naslov sporočila: Naloge Sre Sep 12 2007, 09:18 | |
| Tukaj boste moderatorji od administratorjev dobivali naloge za forum, ki jih boste izpolnjevali. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Naloge Sob Sep 15 2007, 17:44 | |
| Torej Severus in Victoria, dajem vama prvo pomembno nalogo, ki sicer ni kako zelo težka, je pa pomembna za forum. Kot moderatorja lahko sprejemata vse nove člane, ki se prijavljajo na forum in pri prijavi učencev vedno v post zraven prilepita, koliko prostih mest je še mogočih za posamezen dom. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Naloge Sre Okt 03 2007, 15:40 | |
| No po posvetovanju z Albyem, smo se s skupnimi močmi odločili, da bomo poskusili v tek spraviti pouk, ki je, kar ste verjetno opazili, zamrl Dokler se ne vrnejo učitelji, seveda če se bodo sploh vrnili, bi vsake toliko časa mi oz. vi prevzeli nalogo katerega izmed njih in sicer post bi spisali kot da smo tisti učitelji v oklepaju nad tem pa razložili, da smo prevzeli to nalogo, vse to pa bi pisali pod svojim nickom Če imata to neizmerno željo po pisanju in sta nam pripravljena pomagati ( upam če ne vaju uba našeškam po nagi riti ) se preden začnete pisat v katero izmed učilnic pofočkajte tukaj in seveda priložite namesto koga bi pisali s tem bi se izognili nesporazumom, naprimer če bi se kateri izmed nas odločil za isti predmet ( jz mam skrito željo pisat za Marka, sam k je rečen, da je samo začasno odsoten nemorem ) torej veselo na delo, ali pa tudi ne |
|
| |
Ray Shadow Profesor
Število prispevkov : 642 Location : Spinner's End Registration date : 10/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Naloge Sre Okt 03 2007, 15:54 | |
| Ja jaz bi piso tej za Diorja če že njega nadomeščam če vam je prav. Pač povejte. Pa trenutno tut profesorco za letenje samo tam tako ni kaj za pisat za njo ker se odvija Quiddtich tekma in razen če bo kak prekršek se bo profesorica pojavla. Povejte če se strinjate. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Naloge Sre Okt 03 2007, 16:00 | |
| Jah mene nč ne moti, ubistvu se mi zdi dobra ideja, Albya pa tud ne bo motil sem skoraj zazih, tako da ko boš imel čas kar začni s pisanjem pa velik užitkov ti pri tem želim |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Naloge Sre Okt 03 2007, 17:36 | |
| Ja, tudi mene to sploh ne moti, pač pa me veseli, da si pripravljen pomagati in nadaljevati z uro. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Naloge Pet Nov 02 2007, 10:48 | |
| Moram te pograjati Snape, da nič ne nadaljuješ najine zgodbe z Remusom v Prepovedanem gozdu in to že kar nekaj časa. Če nimaš časa, potem prav in bi prosil katerega drugega od modov, da jo dokonča, ker mi ni prijetno sam pisati za NPCja, kateri se bi pogovarjal z mojim likom. Navsezadnje je dogajanje tam pomembno tudi za samo odvijanje zgodbe. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Naloge Pet Nov 02 2007, 11:08 | |
| Dons ga zih ne bo, tako da dej mal počakej bo med vikendom kej napisal če ste že tok dolg čakal, lahko še kakšen dan pa tudi nevem kako boste nadaljevali če Remusa ni |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Naloge Pet Nov 02 2007, 11:38 | |
| Saj mi ni problema počakati še kakšen dan, ampak sem samo napisal, da bo Snape to videl in se spomnil na to, da mora odpisati. Remus pa zaenkrat ni niti tako pomemben, siguren pa sem tudi, da se bo vrnil še na forum, ko bo lahko. | |
|
| |
Victoria McGinnley Profesorica
Število prispevkov : 217 Age : 31 Registration date : 16/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Naloge Pet Nov 02 2007, 12:23 | |
| a si pod mesarico kj napisu.. da se grem pod NPCja upisat pol.. | |
|
| |
Severus Snape
Število prispevkov : 424 Registration date : 25/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Naloge Pet Nov 02 2007, 18:52 | |
| | |
|
| |
Avis F. Quaglio
Število prispevkov : 884 Registration date : 02/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Naloge Pon Nov 19 2007, 12:58 | |
| Hm, zdej naj bi biu na vrsti after party. kje? V treh metlah?
Pa razmišlala sm, da bi mel spolzgadovci spet en sestank, da bi šlo tole priključevane Voldiyu mal hitrej. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Naloge Pon Nov 19 2007, 18:56 | |
| pa za voldya itak nameravam da bo kmalu odšel s šole ker se mi zanj ne da več pisati se bo pa vsake toliko oglasil da vas mal preveri ja dej zorganiziri če se ti da tale after party will ya |
|
| |
Avis F. Quaglio
| Naslov sporočila: Re: Naloge Pon Nov 19 2007, 21:37 | |
| uf, bom, sam ne vem, kdo pride kej... rach tut tebe pričakujemo
pa snape bo DJ
bom. sam da idejo dobim pa sda ti ples zaključiš.
A je albus še kej tle? | |
|
| |
Avis F. Quaglio
| Naslov sporočila: Re: Naloge Pon Nov 19 2007, 21:43 | |
| ah, ja trenuten preblisk: za afterja bom na oglasne deske po domovih nalimala listke pa ju3 bom spisala vse potrebno, k morm zgodi vstat. Pa upam, da bo kdo prišel! rach,rada bi te vidla plesat po mizi skupi z bello | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Naloge Pon Nov 19 2007, 21:43 | |
| bol ne kt ja no ti kr jz bom pa enkrat do nslednga tedna zaklučla ples in ok Rach pride hehe |
|
| |
Avis F. Quaglio
| Naslov sporočila: Re: Naloge Pon Nov 19 2007, 21:56 | |
| ah ja...pa dons sem dala na hpslo forum obvestilo, da rabmo nove čane, pa sta se že 2 rdeče upisale bomo vidl kko se bojo obnesle. | |
|
| |
Severus Snape
Število prispevkov : 424 Registration date : 25/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Naloge Pon Nov 19 2007, 22:49 | |
| Snape bo bil partybreaker ^^. | |
|
| |
Avis F. Quaglio
| Naslov sporočila: Re: Naloge Tor Nov 20 2007, 09:39 | |
| ko bo to zgledal? bo pršu umes notr našeljen v telebajska pol bojo pa usi pomrl od smeha | |
|
| |
Karon
Število prispevkov : 269 Age : 30 Registration date : 06/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Naloge Tor Nov 20 2007, 17:05 | |
| Aaa še en party bo? Toj pa neumn.. sej je bil zdej ta ples v maskah.. a se splača še eno zabavo delat? | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Naloge Tor Nov 20 2007, 17:45 | |
| mah tist je blo tko uradno svečano itd tukej bo pa žur dijakov brez foksov važn neki za mularijo pomoje bodo prou carski posti ratal |
|
| |
Karon
Število prispevkov : 269 Age : 30 Registration date : 06/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Naloge Tor Nov 20 2007, 19:08 | |
| Blah.. men je še kr neumn.. ampak sej.. bom rajš tih.. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Naloge Tor Nov 20 2007, 19:20 | |
| ja lej tale forum itk propada tko da se mormo sprot zmišlevat, kaj bi pritegnl igralce k igri zkaj mislš d je bil takoj za krožkom ples pa zdej takoj za plesom tale žur drgač pa tale žur ne bo nič kot je bil tisti ples če ti pa ni ušeč, jah pa pač ne pridt upoštevamo to da so za žur ostali predlagal, torej so pripravljeni pisat ne vidm problema tukej |
|
| |
Avis F. Quaglio
| Naslov sporočila: Re: Naloge Tor Nov 20 2007, 21:38 | |
| calm down, rach evo, ene par jih je že pršlo. kar je kr dobr glede na to, da se je tema šele odprla. drgač pa, karon, kkšnaideja, želja, kajbi mela? vsaka ideja je dobrodošla. Težko si je sam zmišlvat use. | |
|
| |
Avis F. Quaglio
| Naslov sporočila: Re: Naloge Tor Mar 18 2008, 22:17 | |
| Kolk vs je sploh še aktivnih moderatorjev? | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Naloge | |
| |
|