Rojstvo zla!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rojstvo zla!

Dogajanje na Bradavičarki je postavljeno v čas, ko je mladi Mark Neelstin postajal lord Mrlakenstein in si je izbiral Jedce smrti.

KazaloGalleryPortálIščiLatest imagesPrijavaRegistriraj se
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Avtomatična prijava ob vsakem obisku (priporočamo): 
:: Pozabil/a sem geslo
Latest topics
» Klepet
Predlogi Icon_minitimeSob Avg 06 2011, 17:54 by Amon Amarth

» Prijave za Gryfondom
Predlogi Icon_minitimePon Jul 11 2011, 19:02 by Amber O’Neill

» Metal Art Corner
Predlogi Icon_minitimePon Jul 11 2011, 14:10 by Hermione Potter

» Prijave za Drznvraan
Predlogi Icon_minitimePet Jun 24 2011, 19:06 by tempel weasley

» Prijave za Pihpuff
Predlogi Icon_minitimeSre Feb 16 2011, 16:12 by Melissa Morgan

» Stopnišče
Predlogi Icon_minitimePon Jan 24 2011, 23:22 by Amon Amarth

» RPG iskalnik
Predlogi Icon_minitimeTor Jan 04 2011, 15:18 by Zara McGrady

» Trenutno poslušam...
Predlogi Icon_minitimeNed Jan 02 2011, 20:43 by Amon Amarth

» Oglaševanje
Predlogi Icon_minitimeNed Dec 12 2010, 15:27 by Jasper E. Smith

Predlogi

Go down 
2 posters
AvtorSporočilo
Albus Dumbledore
Ravnatelj
Ravnatelj
Albus Dumbledore

Število prispevkov : 813
Registration date : 02/08/2007

Predlogi Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Predlogi   Predlogi Icon_minitimeSre Sep 12 2007, 09:17

Tukaj boste moderatorju dajali predloge za samo obliko foruma, pa tudi za zgodbo, ki bo zasnovana za šolsko leto.
Nazaj na vrh Go down
http://hogwarts.goodbb.net
Victoria McGinnley
Profesorica
Profesorica
Victoria McGinnley

Število prispevkov : 217
Registration date : 16/08/2007

Predlogi Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Predlogi   Predlogi Icon_minitimeSob Sep 15 2007, 09:57

ok to ni ne vem kakšen predlog.. ampak je na forumu časvona zapora ukloplena.. in se mi že neštetokrat stran ni hotla odpret. vem da sm napisala to že nek gor gor, pod nwem kero temo, ampak sm se hotla pod luciusa prjavt, pa se nism mogla, ker je bla spet ta zapora.. mark mi je reku, da se je njemu tud že parkrat zgodil to, tko da predlagam, da se to izklop. če se da in če se zna.
Nazaj na vrh Go down
Albus Dumbledore
Ravnatelj
Ravnatelj
Albus Dumbledore

Predlogi Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Predlogi   Predlogi Icon_minitimeSob Sep 15 2007, 11:36

To se je tudi že meni dogajalo v preteklosti večkrat. Ampak moraš mnogokrat poskušati priti na forum in nazadnje ti vendarle uspe priti.
Proti temu ne vem nobene funkcije, tako da sam tukaj žal ne bom nič naredil.
Nazaj na vrh Go down
Victoria McGinnley
Profesorica
Profesorica
Victoria McGinnley

Število prispevkov : 217
Registration date : 16/08/2007

Predlogi Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Predlogi   Predlogi Icon_minitimeSob Sep 15 2007, 15:36

ok ker u dveh dneh se mi je uspel prjavt dvakrat.. zdej u drugo sm skor zgubla živce! ampak bomo postrpel, sam učer me ceu dan zarad tega ni blo. tko da ne bo kdo jezn, če me nau Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost

Predlogi Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Predlogi   Predlogi Icon_minitimeČet Sep 20 2007, 20:16

ok, sm šele novonastala adminica, sam se mi zdi useen prou, da dam svoj predlog

razmišlala sm kako bi ta forum nekak nredil kvalitetnejši, sej mi ga je res škoda

torej, mislim, da nihče pravzaprav ne prebere vseh postov, ki so na forumu, pa sm misnla, čist tko, sam za predlog, da bi biu usak zadolžen za del foruma, da ga redno pregleduje
torej, če so kakšne nepravilnosti v postih opozori igralca in mu svetuje, al pa če kdo preveč po nepotrebnem spamma (kdo se oglaša) v teme, kjer je to prepovedano

ok je res, da nas je mal teh, ki res sodelujemo, sam pomoje bi se nekak dal skombinirat, magar še kak mod postane
pa verjetno bi blo kr velik dela

aja pa s tem mislm, da bi pod vsako temo, oz. večjo temno ne podteme
tud pisal, kdo je zadolžen za to temo

pa še un glede domov, jz še vedno ne vem, kdo je za ker dom zadolžen kot mod., pa bi to nekje na velko napisal

bi blo fajn, da ma vsak dom svojga moda, pa to enega izmed igralcev, ki pripada temu domu

cjo kr en post, sam upam, da veste kaj sm hotla povedat z njim

aja še to, mislm, da bi mogl nrest mal čiščenja, ful ogromno igralcev je gor, k niso napisal nit enga posta še in to že ful doug

z veseljm to nrdim
Nazaj na vrh Go down
Albus Dumbledore
Ravnatelj
Ravnatelj
Albus Dumbledore

Predlogi Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Predlogi   Predlogi Icon_minitimePet Sep 21 2007, 06:16

Ta post bi sicer lahko napisala v ravnateljevo pisarno, kajti tam so bolj pogovori administratorjev, tukaj so moderatorjev, ampak tudi prav.

Tvoji predlogi niso slabi in to glede moderatorjev posameznega doma bom jaz prav kmalu uredil, kajti ta ideja mi je že dolgo šla po glavi, še posebej pa zdaj, ko niso več igralci moderatorji svojih domov.

Tebe pa bi res prosil Rachel, če bi lahko izbrisala tiste člane, ki nimajo niti enega samega posta, čeprav je po eni strani lepo videti toliko prijavljenih članov. Wink
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

Predlogi Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Predlogi   Predlogi Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

Predlogi
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1