|
| Predlogi | |
| | Avtor | Sporočilo |
---|
Albus Dumbledore Ravnatelj
Število prispevkov : 813 Registration date : 02/08/2007
| Naslov sporočila: Predlogi Sre Sep 12 2007, 09:17 | |
| Tukaj boste moderatorju dajali predloge za samo obliko foruma, pa tudi za zgodbo, ki bo zasnovana za šolsko leto. | |
| | | Victoria McGinnley Profesorica
Število prispevkov : 217 Age : 31 Registration date : 16/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Predlogi Sob Sep 15 2007, 09:57 | |
| ok to ni ne vem kakšen predlog.. ampak je na forumu časvona zapora ukloplena.. in se mi že neštetokrat stran ni hotla odpret. vem da sm napisala to že nek gor gor, pod nwem kero temo, ampak sm se hotla pod luciusa prjavt, pa se nism mogla, ker je bla spet ta zapora.. mark mi je reku, da se je njemu tud že parkrat zgodil to, tko da predlagam, da se to izklop. če se da in če se zna. | |
| | | Albus Dumbledore Ravnatelj
| Naslov sporočila: Re: Predlogi Sob Sep 15 2007, 11:36 | |
| To se je tudi že meni dogajalo v preteklosti večkrat. Ampak moraš mnogokrat poskušati priti na forum in nazadnje ti vendarle uspe priti. Proti temu ne vem nobene funkcije, tako da sam tukaj žal ne bom nič naredil. | |
| | | Victoria McGinnley Profesorica
Število prispevkov : 217 Age : 31 Registration date : 16/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Predlogi Sob Sep 15 2007, 15:36 | |
| ok ker u dveh dneh se mi je uspel prjavt dvakrat.. zdej u drugo sm skor zgubla živce! ampak bomo postrpel, sam učer me ceu dan zarad tega ni blo. tko da ne bo kdo jezn, če me nau | |
| | | Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Predlogi Čet Sep 20 2007, 20:16 | |
| ok, sm šele novonastala adminica, sam se mi zdi useen prou, da dam svoj predlog
razmišlala sm kako bi ta forum nekak nredil kvalitetnejši, sej mi ga je res škoda
torej, mislim, da nihče pravzaprav ne prebere vseh postov, ki so na forumu, pa sm misnla, čist tko, sam za predlog, da bi biu usak zadolžen za del foruma, da ga redno pregleduje torej, če so kakšne nepravilnosti v postih opozori igralca in mu svetuje, al pa če kdo preveč po nepotrebnem spamma (kdo se oglaša) v teme, kjer je to prepovedano
ok je res, da nas je mal teh, ki res sodelujemo, sam pomoje bi se nekak dal skombinirat, magar še kak mod postane pa verjetno bi blo kr velik dela
aja pa s tem mislm, da bi pod vsako temo, oz. večjo temno ne podteme tud pisal, kdo je zadolžen za to temo
pa še un glede domov, jz še vedno ne vem, kdo je za ker dom zadolžen kot mod., pa bi to nekje na velko napisal
bi blo fajn, da ma vsak dom svojga moda, pa to enega izmed igralcev, ki pripada temu domu
cjo kr en post, sam upam, da veste kaj sm hotla povedat z njim
aja še to, mislm, da bi mogl nrest mal čiščenja, ful ogromno igralcev je gor, k niso napisal nit enga posta še in to že ful doug
z veseljm to nrdim |
| | | Albus Dumbledore Ravnatelj
| Naslov sporočila: Re: Predlogi Pet Sep 21 2007, 06:16 | |
| Ta post bi sicer lahko napisala v ravnateljevo pisarno, kajti tam so bolj pogovori administratorjev, tukaj so moderatorjev, ampak tudi prav. Tvoji predlogi niso slabi in to glede moderatorjev posameznega doma bom jaz prav kmalu uredil, kajti ta ideja mi je že dolgo šla po glavi, še posebej pa zdaj, ko niso več igralci moderatorji svojih domov. Tebe pa bi res prosil Rachel, če bi lahko izbrisala tiste člane, ki nimajo niti enega samega posta, čeprav je po eni strani lepo videti toliko prijavljenih članov. | |
| | | Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Predlogi | |
| |
| | | | Predlogi | |
|
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| |