|
|
+3Avis F. Quaglio Severus Snape Niccolette Parkinson 7 posters | Avtor | Sporočilo |
---|
Niccolette Parkinson Spolzgad
Število prispevkov : 622 Age : 30 Location : California Registration date : 02/09/2007
| Naslov sporočila: Avatarji, slikice.. Ned Sep 02 2007, 13:25 | |
| Če maybe kdo kje najde kkšno slikco, pa bi ustrezala kermu liku lahko prlepi sm... | |
| | | Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Avatarji, slikice.. Ned Sep 02 2007, 13:32 | |
|
Nazadnje urejal/a Ned Sep 02 2007, 13:32; skupaj popravljeno 1 krat |
| | | Niccolette Parkinson Spolzgad
Število prispevkov : 622 Age : 30 Location : California Registration date : 02/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Avatarji, slikice.. Ned Sep 02 2007, 13:32 | |
| | |
| | | Severus Snape
Število prispevkov : 424 Registration date : 25/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Avatarji, slikice.. Ned Sep 02 2007, 13:40 | |
| Mnja, mi je moj čist vredu k ga mam zdej... | |
| | | Avis F. Quaglio
Število prispevkov : 884 Registration date : 02/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Avatarji, slikice.. Pon Sep 03 2007, 12:54 | |
| Snape, jst mam na kompu eno glih tako k je tvoja, sam da je v barvni izvedbi. Če jo rabš povej. | |
| | | Severus Snape
| Naslov sporočila: Re: Avatarji, slikice.. Pon Sep 03 2007, 19:03 | |
| Je že v redu. Vsen hvala. | |
| | | Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Avatarji, slikice.. Pon Sep 03 2007, 19:14 | |
| jz jo hočm vidt, dej jo prpopej kle |
| | | Avis F. Quaglio
| Naslov sporočila: Re: Avatarji, slikice.. Pon Sep 03 2007, 19:23 | |
| uuufff.....sam da najdem.... wait... ... Evo jo: | |
| | | Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Avatarji, slikice.. Pon Sep 03 2007, 19:29 | |
| uau huda je hvala |
| | | Avis F. Quaglio
| Naslov sporočila: Re: Avatarji, slikice.. Pon Sep 03 2007, 19:47 | |
| no problem Tole je pa moj avič povečan. k na tok mejhnemu se ne vid, da mam različne oke. Ene 3 ure sm rabla, da jo nardila (in jo še ceu dan pooravlam ) mi je pa dobr rata zadet "jebesemizavse" izraz. | |
| | | Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Avatarji, slikice.. Pon Sep 03 2007, 19:48 | |
| men deluje bl žalostna sam uča sta zakon |
| | | Severus Snape
| Naslov sporočila: Re: Avatarji, slikice.. Pon Sep 03 2007, 20:28 | |
| Kukr pr Lichu, ne . | |
| | | Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Avatarji, slikice.. Pon Sep 03 2007, 20:37 | |
| lol ne Lich ma lepš |
| | | Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Avatarji, slikice.. Ned Okt 07 2007, 10:15 | |
| ob brskanju po netu, sm naletela na ene par zanimivih postov, na enm drugm forumu, kterga ne obiskujem drgač zanimivo filozofiranje, pa o Snapyu govorijo, verjetno ga morm že zdej začet nadzorovat z Markom seveda
Po drugi strani, pa je možno tudi, da bi Raws slišal celotno prerokbo in jo Mojstru povedal samo pol. Saj nam je v bistvu v šestem delu Raws praktično sam povedal, da igra svojo igro. In on vedno igra svojo igro, ki je drugim težko razumljiva. Raws ni upogljive narave, on ne služi zradi strahu, ampak zaradi koristi. Sicer ga ne zabava, da ljudi ubija in muči, jim pa vseeno rad greni življenje. Ima neko svojo filozofijo, ki nam bo do konca jasna šele v sedmi knjigi.
Od vseh jedcev smrti bi bil samo Raws sposoben mojstra goljufati tudi takrat, ko je bil na vrhuncu svoje moči.
Jaz računam na to, da nam bo DD sam povedal. Saj to lahko stori preko svojega portreta.to da gresta Snapy pa Cisa skp na ples, mogoč le ni samo naklučje Zakaj je Dumbledore zaupal Rawsu in morda bi morala še dodati: zakaj menim, da je precej verjetnosti, da je Raws na 'naši' strani?
Kot smo videli v mislitu v petem delu, Raws ni imel srečnega otroštva. Možno je sklepati, da ga nikoli ni nihče resnično ljubil ali ga imel rad. Se mi zdi, da je v mladih letih rad malo pogledal za Narciso, ampak tam ga je premgal 'ugledni' in bogati Malfoy.
Naj bo Raws kakršenkoli, neumen ni. A če ga kdo ceni, ga ceni zaradi znanja, sposobnosti in uporabnosti. Med jedci smrti je imel pajdaše, vendar tam je bil zgolj 'uporaben' in tega se je še kako zavedal. Ko je iskal svoj prostor pod soncem, se je naučil da se lahko zanese samo nase, verjame samo sebi in najpametneje je, če deluje izključno v lastno korist. Ni prijeten karakter, a menim da ima v sebi nekaj ranljivega, nekaj kar skriva pred ostalimi, tudi s sovraštvom.
Dumbledore je bil edini, ki je Rawsa sprejel in ga imel tudi iskreno rad. in možno je, da Raws na to ni bil neobčutljiv. Prvič v življenju je izkusil prijateljstvo in iskreno spoštovanje. Izkušen je v čitljiviji in bramboviji. Mislim, da na tem področju krepko prekraša Mojstra, ne pa tudi Dumbledorja. Ker je vdan Dumbledorju, se vede kot popolen vohun. Pa če ga zasovražijo vsi po vrsti, on bo igral svojo vlogo tako, kot sta se dogovorila z Dumbledorjem.
Mislim, da je veliko možnosti, da je Dumbledore predvidel razplet, ki smo mu bili priča. Ne kot gotovost, ampak kot možnost. In je od Rawsa zahteval, da ga ubije, če bo treba. Dumbledore je vsekakor tak tip, ki bi se dal žrtvovati za mlado dušo, pa četudi Drecovo. Tako si je možno razlagati prepir, ki ga je slišal Hagrid in kasneje Dumbledorjevo prošnjo. Mislim, da se vsi strinjamo, da Dumbledore nikoli ne bi nikogar prosil za življenje. Ne nekdo, ki meni, da je smrt samo še ena pustolovščina. Rawsov sovražni obraz, ko je izrekel kletev smrti, pa si lahko razlagamo kot sovraštvo do dejanja, v katerega ga je Dumbledore prisilil. Vedel je, da mora to storiti, ampak pri tem se je sovražil bolj, kot ga lahko sovraži celotno čarovniško občestvo skupaj. Kajti Raws zna biti discipliniran. To je nekaj, kar se mora Harry še naučiti.
Tako dobi spopad med Rawsom in Harryjem svoj smisel. Še ko se Harry zaganja vanj, se Raws pravzaprav skuša vesti kot profesor, ko ga opominja, naj se vendar že skoncentrira in nauči držati jezik za zobmi in kontrolirati misli. In tisti boleči krik: NE BOŠ ME ZMERJAL S STRAHOPETCEM! Ob tem so Rawsu tudi popustili živcu in zapustila ga je razsodnost. Zato še dobro, da se je vmešal Žrebokljun. Kajti Raws je moral ubiti človeka, ki ga je najbolj cenil in spoštoval, od vseh na svetu. A moral je še naprej igrati svojo vlogo zvestega Mojstrovega služabnika in oditi stran med pristaše mračnih sil, kjer bo moral biti štiriindvajset ur na preži. Od Feniksovega reda si ne more obetati nobene pomoči, saj vsi mislijo, da je izdajalec. Ostal je popolnoma sam. Pa vendar je odločen, da izpelje nalogo, ki mu je zadal Dumbledore.
Zato se mi zdi precej verjetno, da je Dumbledore Harryju pustil Rawsa, da ga čuva. Pa naj to zveni še tako groteskno.
Raws je vsekakor izredno zanimiva in komplicirana osebnost. Zato je možen vsak scenarij. Ampak ker sem sentimentalne narave upam, da je imel Dumbledore prav.
Pričakujmo torej nepričakovano. Morda bo na koncu Raws še ravnatelj Bradavičarke.
mogoče bi vas pa mogla pri urah malce več o draculi poučiti Ne v Romuna, ampak v Transilvanijo. Very Happy
Resno. Nikoli se nisem kaj preveč ukvarjala z Romunijo. Bila je praktično za železno zaveso, pa Ceausescu in druge grozote. Da ne govorim, da je to dom grofa Dracule in vedno sem si predstavljala pusto, megleno pokrajino. Ko pa se je Romunija začela odpirati, je bilo na voljo več dokumentarcev. In v enem izmed teh sem zagledala Transilvanijo. Zdela se mi je absolutno čudovita in nekako sem takoj, ko sem zagledala deluxe naslovnice, 'začutila' Transilvanijo. Poleg tega seveda, da sem zmaja takoj imela za Norberta.
Tu je npr. hrib v Transilvaniji: http://www.csomadpanzio.ro/images/001.max.jpg
Kar precej podoben tistemu iz naslovnice. oh matr je doug post, sam majo prou fletne teorije, se splača prebrt, če koga zanimajo te zadeve |
| | | Caley Sanders
Število prispevkov : 254 Registration date : 08/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Avatarji, slikice.. Ned Okt 07 2007, 10:20 | |
| Zakaj si pa to nalimala v temo Avatarji in slikce??? | |
| | | Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Avatarji, slikice.. Ned Okt 07 2007, 10:23 | |
| a spet dvomiš v odločitve velikega cccc lol ne sej ne jah nism vedla kam bi in pol sm vidla da so kle večinoma slikce pa avatarji Harrya Pottera, pa že doug ni nben nč sm pisu sm se odločla, da sm propam k navsezadnje spada tud to pod Harrya, sam pač ni slika sej če te mot lahko še kako sliko prpopam gor |
| | | Lucius Malfoy (nekdanji)
Število prispevkov : 439 Age : 31 Registration date : 28/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Avatarji, slikice.. Ned Okt 07 2007, 17:04 | |
| - Citiram :
- Se mi zdi, da je v mladih letih rad malo pogledal za Narciso, ampak tam ga je premgal 'ugledni' in bogati Malfoy.
d00h.. | |
| | | Severus Snape
| Naslov sporočila: Re: Avatarji, slikice.. Ned Okt 07 2007, 17:47 | |
| Em ja zanimiv tist od Snapeu, mi bo prov pršlo v nadaljnem igranjem... | |
| | | Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Avatarji, slikice.. Ned Okt 07 2007, 17:53 | |
| zto sm pa napisala dej če kdo najde kej zanimivga o Mrlakensteinu nej prosm prpopa gor bi bla zlo hvaležna prou res |
| | | Avis F. Quaglio
| Naslov sporočila: Re: Avatarji, slikice.. Ned Okt 07 2007, 19:50 | |
| sej je v 7mi knjig ceu poglavje namenjen Snapovim spominom. ja, taka slavna oseba si ti, še Rowlingova ti nameni ceu poglavje v zadni knigi:) najbolš poglavje, če mene prašate | |
| | | Victoria McGinnley Profesorica
Število prispevkov : 217 Age : 31 Registration date : 16/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Avatarji, slikice.. Sre Okt 17 2007, 18:53 | |
| ej.. js bi tud poglavje.. seveda od luciusa. al pa usaj, če že od fotra ne, pa od tamauga- drekca.. draca, da ne bo kdo užaljen..
men je on reees hud ampak tega se sploh ne omenja, ker je res starc.. naparam men.. | |
| | | Ian McFertos
Število prispevkov : 15 Location : bradavičarka Registration date : 03/01/2008
| Naslov sporočila: Re: Avatarji, slikice.. Sob Mar 15 2008, 18:48 | |
| ali mi jo lahko kdo mene najde ker je ne morem dobit | |
| | | Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Avatarji, slikice.. | |
| |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |