| Literarni kotiček | |
|
+15Diggle Dedalus Josh Vincerns Jane Smart Lia Maccitelli Tara Shade Lily Evans (nekdanja) Caley Sanders Karon Niccolette Parkinson Ray Shadow Avis F. Quaglio Lucius Malfoy (nekdanji) Victoria McGinnley Lucianne Finnigan Hannah Brown 19 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Lily Evans (nekdanja)
Število prispevkov : 126 Registration date : 05/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Literarni kotiček Čet Sep 13 2007, 13:42 | |
| Diamants are Forever tudi meni ni bila najbolj všeč. Kakšno stran sem preskočila. Sem pa prebrala knjigo v katerem je Bond mlajši, hodil je v internat. Ne spominjam se naslova, a mi je bila zgodba kar všeč. Je pa res, da obsajajo boljše knjige od Bonda. | |
|
| |
Lucius Malfoy (nekdanji)
Število prispevkov : 439 Age : 31 Registration date : 28/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Literarni kotiček Čet Sep 13 2007, 17:26 | |
| joy zj sm se spomnla eno.. mesto mask.. pomojm.. ejte ne me za besedo držat uglavnm jutr grem u knižnco pogledat če je tko, pol pa napišem točn naslou, če ta ni.. uglavnm na platnici je vijolčna maska zkoz katero gledajo vijolčne oči.. fuul dobra.. skače pa iz fantazijskega okolja v nefantazijsko.. stare benetke.. pa nwem kero mesto že.. en tamau ma raka in ga zdravjo. oče mu je kupu knigo o benetkah k jo je z veseljem prebrou. in je sanjou da bo šu tja.. in ta zvezek je biu povezava med resničnim svetom in starih benetkah. uglavnem mu dogaja.. | |
|
| |
Tara Shade
Število prispevkov : 226 Location : Povsod in nikjer Registration date : 06/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Literarni kotiček Čet Sep 13 2007, 17:29 | |
| to sm pa že brala..sej je tak naslov...men se je zdela dobra..neki tacga bolj lahkega..pa tud zanimiv...sicer pa sta še dva dela pol..edn vem da je mesto zvezd, za tretjo se pa zj ne spomnm... | |
|
| |
Lucius Malfoy (nekdanji)
| Naslov sporočila: Re: Literarni kotiček Čet Sep 13 2007, 18:02 | |
| u čak to morm pa prebrat.. | |
|
| |
Niccolette Parkinson Spolzgad
Število prispevkov : 622 Age : 30 Location : California Registration date : 02/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Literarni kotiček Čet Sep 13 2007, 18:24 | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Literarni kotiček Pet Sep 14 2007, 14:41 | |
| jz se vam pa morm pohvalt, da sem učer ko sem stopila iz knjižnice, v rokah držala prelepo knjigo z naslovom Kri iz črnila
k sm vidla, da jo majo sm kr začela plesat victory dance pred knjižničarjem |
|
| |
Lia Maccitelli Profesorica
Število prispevkov : 49 Registration date : 17/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Literarni kotiček Pet Sep 14 2007, 15:15 | |
| Js sm jo že prebrala, pa srce iz črnila tut, pa bobre tut, pa velik drugih knjig | |
|
| |
Avis F. Quaglio
Število prispevkov : 884 Registration date : 02/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Literarni kotiček Pet Sep 14 2007, 18:00 | |
| bobri... mene niso tolk pritegnil... ni lih moja tematika. knjiga je drugače tko-tko. | |
|
| |
Število prispevkov : 622 Age : 30 Location : California Registration date : 02/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Literarni kotiček Pet Sep 14 2007, 19:32 | |
| Bobrov še nism brala... to ni moj stil. Drgač pa, še mal pa grem obiskat bratranca, k dela v knjižnici.... Kakšna ideja, kaj nej prnesem domov? | |
|
| |
Jane Smart
Število prispevkov : 108 Age : 31 Location : My world Registration date : 16/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Literarni kotiček Sob Sep 15 2007, 12:32 | |
| Moja daleč najljubša knjiga je pa Dnevnik Anne Frank. Sicer je precej žalostna ampak super napisana. Tale Anna je bla res carka! | |
|
| |
Victoria McGinnley Profesorica
Število prispevkov : 217 Age : 31 Registration date : 16/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Literarni kotiček Sob Sep 15 2007, 15:46 | |
| o jane.. tebe pa kr doug nism vidla na forumu..
ja anna je men.. kind of moreča kniga, tko da je ne maram preveč, čeprou sm jo prebrala za domače branje..
u niccole pa ti si genij!.. grm brat..
drgač pa sm se spomnla še eno knjigo.. živalski vrt iz škatlice..
tamala neki na m, ma rojstn dan 11.11 stara bo 11 let in to pomojem ob 11.11 kul ha? | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Literarni kotiček Sob Sep 15 2007, 15:53 | |
| Anno Frank sem tut že brala. Nč kaj nism navdušena nad tem.. bedna knjiga (men).. Še kakšen predlog? | |
|
| |
Jane Smart
Število prispevkov : 108 Age : 31 Location : My world Registration date : 16/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Literarni kotiček Pon Sep 17 2007, 16:32 | |
| ja vem. nism glih venmetajočse tip človeka. pišm (skor) sam tm k je treba. pr vedeževanju pa itak nism . am... da vincijeva šifra je kul. sam to si najbrž že brala... pa men je zbirka Udarci ušeč. napisu jo je pa david belbin. | |
|
| |
Avis F. Quaglio
| Naslov sporočila: Re: Literarni kotiček Pon Sep 17 2007, 18:31 | |
| Mi, otroci s postaje ZOO to je tut ena od klasik | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Literarni kotiček Pon Sep 17 2007, 18:47 | |
| thanx, bom pogledal... sicer pa mi negre u glavo, da nikjer ne dobim Vse svet II.... | |
|
| |
Victoria McGinnley Profesorica
Število prispevkov : 217 Age : 31 Registration date : 16/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Literarni kotiček Tor Sep 18 2007, 04:47 | |
| ja ja mi otroci.. je pa najhujša knjiga ush časou.. mislm da sm se enkrat zjokala zravn.. boga reva.. ampak js sm tko ustrajno trdila da se mi solzijo oči, ker dž pada in ležim, da sm še sama sebe prepričala da ne jokam, tko da nwem a sm al ne..
vse svet? kaj je že to? familliar.. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Literarni kotiček Tor Sep 18 2007, 20:28 | |
| men so the best knjige... kr pač lovam fantastiko.... | |
|
| |
Avis F. Quaglio
| Naslov sporočila: Re: Literarni kotiček Tor Sep 18 2007, 23:03 | |
| Priporočam nekaj filmov (bom kr sm pisala, k nevem kam nej bi) ooo,ja, filmi so pa moj področje V for Vendetta (V kot Vroče maščevanje) Igrata Hugo Wawing in Natalie Portman, režija bratov Wachowski(Matrica), akcija trailer Equilibrium igra Christian Bale (batman), spominja na Matrico. Super prizori pretepov in streljanja. Tut vsebina dobra. trailer Butterfly Effect (Učinek metulja) Igra Aston kutcher in ni romantična komedija. Baje je srhljivka, sam ni preveč grozna (ni krvi,...) trailerTo so 3 je k so mi trenutno najbolj pr srcu. pol so pa hudi še : Constantine, (Keanu Reeves) The village (Vas ob Gozdu) (Adrien Brody) Pianist (Adrien Brody) Oceans 13 (Oceanovih 13).. .pa tut 11ka pa 12ka sta fajn King arthur (kralj Artur) Cronicles of Narnia (zgodbe iz Narnije) tko, nekaj naslovov. Domnevam, ap da ste Potterja pa GP ja pa Matrix že vsi že zdavni gledal, zato tega ni na seznamu | |
|
| |
Lucius Malfoy (nekdanji)
| Naslov sporočila: Re: Literarni kotiček Sre Sep 19 2007, 14:59 | |
| use to grem js šuntat frendico da mi lowda.. huala za predloge | |
|
| |
Avis F. Quaglio
| Naslov sporočila: Re: Literarni kotiček Sob Nov 03 2007, 21:18 | |
| sem dobla ene fajn e-book-ov. mam 5 delov Artemisa Fowla, Njegovo temno tvar, Zaporednje nesrečnih dogodkov, Drakulo, velo serijo o mojem idolu - Hanibalu lecterju, pa knjigo od Coelha - čarovnica iz Portbella
če kdo rab, mu jih lahka pošlem.
aja, so v angleščini. | |
|
| |
Hannah Brown
Število prispevkov : 281 Registration date : 05/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Literarni kotiček Pon Nov 05 2007, 16:48 | |
| - Avis F. Quaglio je napisal/a:
- Mi, otroci s postaje ZOO
to je tut ena od klasik woo...ta je baje zakon kniga...mi gremo s šolo mislm tisti k gremo gremo na to postajo...saj pomoje...neki postajo ZOO gremo gledat...me prow zanima kašna je u živo...k jest sm jo vidla sam en del v filmu.... | |
|
| |
Josh Vincerns
Število prispevkov : 14 Registration date : 06/11/2007
| Naslov sporočila: Re: Literarni kotiček Sre Nov 07 2007, 17:11 | |
| - Hannah Brown je napisal/a:
- Avis F. Quaglio je napisal/a:
- Mi, otroci s postaje ZOO
to je tut ena od klasik woo...ta je baje zakon kniga...mi gremo s šolo mislm tisti k gremo gremo na to postajo...saj pomoje...neki postajo ZOO gremo gledat...me prow zanima kašna je u živo...k jest sm jo vidla sam en del v filmu.... Ja knjiga je full huda!! Moja najljubša, sam na konc so slike objavlene, kak ena mrtva na stranišču leži, mal scery | |
|
| |
Tara Shade
Število prispevkov : 226 Location : Povsod in nikjer Registration date : 06/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Literarni kotiček Sre Nov 07 2007, 17:21 | |
| čaki 5 delov Artemisa Fowla? a 5 jih je! zakaj pa jst to ne vem? sm mislla, da so sam štirje...uu..to morm pa jst počekirat | |
|
| |
Josh Vincerns
Število prispevkov : 14 Registration date : 06/11/2007
| Naslov sporočila: Re: Literarni kotiček Sre Nov 07 2007, 17:23 | |
| Artemis Fowl je še kr zanimiv, sm tri dele prebral | |
|
| |
Avis F. Quaglio
| Naslov sporočila: Re: Literarni kotiček Sre Nov 07 2007, 17:39 | |
| sej več kot 3 knjige mislm da sploh ni preveden | |