Rojstvo zla!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rojstvo zla!

Dogajanje na Bradavičarki je postavljeno v čas, ko je mladi Mark Neelstin postajal lord Mrlakenstein in si je izbiral Jedce smrti.

KazaloGalleryPortálIščiLatest imagesPrijavaRegistriraj se
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Avtomatična prijava ob vsakem obisku (priporočamo): 
:: Pozabil/a sem geslo
Latest topics
» Klepet
Literarni kotiček - Page 3 Icon_minitimeSob Avg 06 2011, 17:54 by Amon Amarth

» Prijave za Gryfondom
Literarni kotiček - Page 3 Icon_minitimePon Jul 11 2011, 19:02 by Amber O’Neill

» Metal Art Corner
Literarni kotiček - Page 3 Icon_minitimePon Jul 11 2011, 14:10 by Hermione Potter

» Prijave za Drznvraan
Literarni kotiček - Page 3 Icon_minitimePet Jun 24 2011, 19:06 by tempel weasley

» Prijave za Pihpuff
Literarni kotiček - Page 3 Icon_minitimeSre Feb 16 2011, 16:12 by Melissa Morgan

» Stopnišče
Literarni kotiček - Page 3 Icon_minitimePon Jan 24 2011, 23:22 by Amon Amarth

» RPG iskalnik
Literarni kotiček - Page 3 Icon_minitimeTor Jan 04 2011, 15:18 by Zara McGrady

» Trenutno poslušam...
Literarni kotiček - Page 3 Icon_minitimeNed Jan 02 2011, 20:43 by Amon Amarth

» Oglaševanje
Literarni kotiček - Page 3 Icon_minitimeNed Dec 12 2010, 15:27 by Jasper E. Smith

Literarni kotiček

Go down 
+15
Diggle Dedalus
Josh Vincerns
Jane Smart
Lia Maccitelli
Tara Shade
Lily Evans (nekdanja)
Caley Sanders
Karon
Niccolette Parkinson
Ray Shadow
Avis F. Quaglio
Lucius Malfoy (nekdanji)
Victoria McGinnley
Lucianne Finnigan
Hannah Brown
19 posters
Pojdi na stran : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
AvtorSporočilo
Lily Evans (nekdanja)

Lily Evans (nekdanja)

Število prispevkov : 126
Registration date : 05/08/2007

Literarni kotiček - Page 3 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Literarni kotiček   Literarni kotiček - Page 3 Icon_minitimeČet Sep 13 2007, 13:42

Diamants are Forever tudi meni ni bila najbolj všeč. Kakšno stran sem preskočila. Sem pa prebrala knjigo v katerem je Bond mlajši, hodil je v internat. Ne spominjam se naslova, a mi je bila zgodba kar všeč. Je pa res, da obsajajo boljše knjige od Bonda.
Nazaj na vrh Go down
Lucius Malfoy (nekdanji)

Lucius Malfoy (nekdanji)

Število prispevkov : 439
Registration date : 28/08/2007

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Literarni kotiček   Literarni kotiček - Page 3 Icon_minitimeČet Sep 13 2007, 17:26

joy zj sm se spomnla eno.. mesto mask.. pomojm.. ejte ne me za besedo držat uglavnm jutr grem u knižnco pogledat če je tko, pol pa napišem točn naslou, če ta ni.. uglavnm na platnici je vijolčna maska zkoz katero gledajo vijolčne oči.. fuul dobra.. skače pa iz fantazijskega okolja v nefantazijsko.. stare benetke.. pa nwem kero mesto že.. en tamau ma raka in ga zdravjo. oče mu je kupu knigo o benetkah k jo je z veseljem prebrou. in je sanjou da bo šu tja.. in ta zvezek je biu povezava med resničnim svetom in starih benetkah. uglavnem mu dogaja..
Nazaj na vrh Go down
Tara Shade

Tara Shade

Število prispevkov : 226
Registration date : 06/08/2007

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Literarni kotiček   Literarni kotiček - Page 3 Icon_minitimeČet Sep 13 2007, 17:29

to sm pa že brala..sej je tak naslov...men se je zdela dobra..neki tacga bolj lahkega..pa tud zanimiv...sicer pa sta še dva dela pol..edn vem da je mesto zvezd, za tretjo se pa zj ne spomnm...
Nazaj na vrh Go down
Lucius Malfoy (nekdanji)

Lucius Malfoy (nekdanji)

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Literarni kotiček   Literarni kotiček - Page 3 Icon_minitimeČet Sep 13 2007, 18:02

u čak to morm pa prebrat..
Nazaj na vrh Go down
Niccolette Parkinson
Spolzgad
Spolzgad
Niccolette Parkinson

Število prispevkov : 622
Registration date : 02/09/2007

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Literarni kotiček   Literarni kotiček - Page 3 Icon_minitimeČet Sep 13 2007, 18:24

ja, dgaja se v Talii.
1. knjiga, Mesto mask:
Bellezza
2. knjiga, Mesto zvezd:
Remora
3. knjiga, Mesto cvetja:
vzporedno mesto naših Firenc

Ful zanimivo, priporočam, da preberete.
Tle je link, kjer lahko na netu berete knjigo, sam mislm, da se morte najprej registirat:
http://www.cangura.com/knjigarna/otroska-literatura/najstniki-in-mladina/leposlovje-pustolovski/mesto-zvezd-stravaganza.php?referer=category&referer_page=&title=0&sortby=position&sortorder=DESC#pages
http://www.cangura.com/knjigarna/otroska-literatura/najstniki-in-mladina/leposlovje-druzba/zalozba-mis-mesto-mask-zbirka-stravaganza.php#pages
Nazaj na vrh Go down
http://www.bradavicarka.all-up.com
Gost
Gost

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Literarni kotiček   Literarni kotiček - Page 3 Icon_minitimePet Sep 14 2007, 14:41

jz se vam pa morm pohvalt, da sem učer ko sem stopila iz knjižnice, v rokah držala prelepo knjigo z naslovom Kri iz črnila

k sm vidla, da jo majo sm kr začela plesat victory dance pred knjižničarjem
Nazaj na vrh Go down
Lia Maccitelli
Profesorica
Profesorica
Lia Maccitelli

Število prispevkov : 49
Registration date : 17/08/2007

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Literarni kotiček   Literarni kotiček - Page 3 Icon_minitimePet Sep 14 2007, 15:15

Js sm jo že prebrala, pa srce iz črnila tut, pa bobre tut, pa velik drugih knjig
Nazaj na vrh Go down
Avis F. Quaglio

Avis F. Quaglio

Število prispevkov : 884

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Literarni kotiček   Literarni kotiček - Page 3 Icon_minitimePet Sep 14 2007, 18:00

bobri... mene niso tolk pritegnil... ni lih moja tematika. knjiga je drugače tko-tko.
Nazaj na vrh Go down
Niccolette Parkinson
Spolzgad
Spolzgad
Niccolette Parkinson

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Literarni kotiček   Literarni kotiček - Page 3 Icon_minitimePet Sep 14 2007, 19:32

Bobrov še nism brala... to ni moj stil. Drgač pa, še mal pa grem obiskat bratranca, k dela v knjižnici.... Kakšna ideja, kaj nej prnesem domov?
Nazaj na vrh Go down
Jane Smart

Jane Smart

Število prispevkov : 108
Registration date : 16/08/2007

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Literarni kotiček   Literarni kotiček - Page 3 Icon_minitimeSob Sep 15 2007, 12:32

Moja daleč najljubša knjiga je pa Dnevnik Anne Frank. Sicer je precej žalostna ampak super napisana. Tale Anna je bla res carka! Smile
Nazaj na vrh Go down
Victoria McGinnley
Profesorica
Profesorica
Victoria McGinnley

Število prispevkov : 217

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Literarni kotiček   Literarni kotiček - Page 3 Icon_minitimeSob Sep 15 2007, 15:46

o jane.. tebe pa kr doug nism vidla na forumu..

ja anna je men.. kind of moreča kniga, tko da je ne maram preveč, čeprou sm jo prebrala za domače branje..

u niccole pa ti si genij!.. grm brat..

drgač pa sm se spomnla še eno knjigo.. živalski vrt iz škatlice..

tamala neki na m, ma rojstn dan 11.11 stara bo 11 let in to pomojem ob 11.11 kul ha?
Nazaj na vrh Go down
Niccolette Parkinson
Spolzgad
Spolzgad
Niccolette Parkinson

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Literarni kotiček   Literarni kotiček - Page 3 Icon_minitimeSob Sep 15 2007, 15:53

Anno Frank sem tut že brala. Nč kaj nism navdušena nad tem.. bedna knjiga (men).. Še kakšen predlog?
Nazaj na vrh Go down
Jane Smart

Jane Smart

Število prispevkov : 108

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Literarni kotiček   Literarni kotiček - Page 3 Icon_minitimePon Sep 17 2007, 16:32

ja vem. nism glih venmetajočse tip človeka. pišm (skor) sam tm k je treba. pr vedeževanju pa itak nism Very Happy. am... da vincijeva šifra je kul. sam to si najbrž že brala... pa men je zbirka Udarci ušeč. napisu jo je pa david belbin.
Nazaj na vrh Go down
Avis F. Quaglio

Avis F. Quaglio

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Literarni kotiček   Literarni kotiček - Page 3 Icon_minitimePon Sep 17 2007, 18:31

Mi, otroci s postaje ZOO

to je tut ena od klasik Smile
Nazaj na vrh Go down
Niccolette Parkinson
Spolzgad
Spolzgad
Niccolette Parkinson

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Literarni kotiček   Literarni kotiček - Page 3 Icon_minitimePon Sep 17 2007, 18:47

thanx, bom pogledal... sicer pa mi negre u glavo, da nikjer ne dobim Vse svet II....
Nazaj na vrh Go down
Victoria McGinnley
Profesorica
Profesorica
Victoria McGinnley

Število prispevkov : 217

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Literarni kotiček   Literarni kotiček - Page 3 Icon_minitimeTor Sep 18 2007, 04:47

ja ja mi otroci.. je pa najhujša knjiga ush časou.. mislm da sm se enkrat zjokala zravn.. boga reva.. ampak js sm tko ustrajno trdila da se mi solzijo oči, ker dž pada in ležim, da sm še sama sebe prepričala da ne jokam, tko da nwem a sm al ne..

vse svet? kaj je že to? familliar..
Nazaj na vrh Go down
Niccolette Parkinson
Spolzgad
Spolzgad
Niccolette Parkinson

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Literarni kotiček   Literarni kotiček - Page 3 Icon_minitimeTor Sep 18 2007, 20:28

men so the best knjige... kr pač lovam fantastiko....Smile
Nazaj na vrh Go down
Avis F. Quaglio

Avis F. Quaglio

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Literarni kotiček   Literarni kotiček - Page 3 Icon_minitimeTor Sep 18 2007, 23:03

Priporočam nekaj filmov (bom kr sm pisala, k nevem kam nej bi)
ooo,ja, filmi so pa moj področje Very Happy

Like a Star @ heaven V for Vendetta (V kot Vroče maščevanje) Igrata Hugo Wawing in Natalie Portman, režija bratov Wachowski(Matrica), akcija trailer

Like a Star @ heaven Equilibrium igra Christian Bale (batman), spominja na Matrico. Super prizori pretepov in streljanja. Tut vsebina dobra. trailer

Like a Star @ heaven Butterfly Effect (Učinek metulja) Igra Aston kutcher in ni romantična komedija. Baje je srhljivka, sam ni preveč grozna (ni krvi,...)trailer

To so 3 je k so mi trenutno najbolj pr srcu. pol so pa hudi še :
Constantine, (Keanu Reeves)
The village (Vas ob Gozdu) (Adrien Brody)
Pianist (Adrien Brody)
Oceans 13 (Oceanovih 13).. .pa tut 11ka pa 12ka sta fajn
King arthur (kralj Artur)
Cronicles of Narnia (zgodbe iz Narnije)

tko, nekaj naslovov. Domnevam, ap da ste Potterja pa GP ja pa Matrix že vsi že zdavni gledal, zato tega ni na seznamu Smile
Nazaj na vrh Go down
Lucius Malfoy (nekdanji)

Lucius Malfoy (nekdanji)

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Literarni kotiček   Literarni kotiček - Page 3 Icon_minitimeSre Sep 19 2007, 14:59

use to grem js šuntat frendico da mi lowda.. huala za predloge Wink
Nazaj na vrh Go down
Avis F. Quaglio

Avis F. Quaglio

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Literarni kotiček   Literarni kotiček - Page 3 Icon_minitimeSob Nov 03 2007, 21:18

sem dobla ene fajn e-book-ov.
mam 5 delov Artemisa Fowla, Njegovo temno tvar, Zaporednje nesrečnih dogodkov, Drakulo, velo serijo o mojem idolu - Hanibalu lecterju, pa knjigo od Coelha - čarovnica iz Portbella

če kdo rab, mu jih lahka pošlem.

aja, so v angleščini.
Nazaj na vrh Go down
Hannah Brown

Hannah Brown

Število prispevkov : 281
Registration date : 05/08/2007

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Literarni kotiček   Literarni kotiček - Page 3 Icon_minitimePon Nov 05 2007, 16:48

Avis F. Quaglio je napisal/a:
Mi, otroci s postaje ZOO

woo...ta je baje zakon kniga...mi gremo s šolo mislm tisti k gremo gremo na to postajo...saj pomoje...neki postajo ZOO gremo gledat...me prow zanima kašna je u živo...k jest sm jo vidla sam en del v filmu....
Nazaj na vrh Go down
Josh Vincerns

Josh Vincerns

Število prispevkov : 14
Registration date : 06/11/2007

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Literarni kotiček   Literarni kotiček - Page 3 Icon_minitimeSre Nov 07 2007, 17:11

Hannah Brown je napisal/a:
Avis F. Quaglio je napisal/a:
Mi, otroci s postaje ZOO

woo...ta je baje zakon kniga...mi gremo s šolo mislm tisti k gremo gremo na to postajo...saj pomoje...neki postajo ZOO gremo gledat...me prow zanima kašna je u živo...k jest sm jo vidla sam en del v filmu....
Ja knjiga je full huda!!
Moja najljubša, sam na konc so slike objavlene, kak ena mrtva na stranišču leži, mal scery
Nazaj na vrh Go down
Tara Shade

Tara Shade

Število prispevkov : 226
Registration date : 06/08/2007

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Literarni kotiček   Literarni kotiček - Page 3 Icon_minitimeSre Nov 07 2007, 17:21

čaki 5 delov Artemisa Fowla? a 5 jih je! Shocked zakaj pa jst to ne vem? sm mislla, da so sam štirje...uu..to morm pa jst počekirat Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Josh Vincerns

Josh Vincerns

Število prispevkov : 14
Registration date : 06/11/2007

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Literarni kotiček   Literarni kotiček - Page 3 Icon_minitimeSre Nov 07 2007, 17:23

Artemis Fowl je še kr zanimiv, sm tri dele prebral
Nazaj na vrh Go down
Avis F. Quaglio

Avis F. Quaglio

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Literarni kotiček   Literarni kotiček - Page 3 Icon_minitimeSre Nov 07 2007, 17:39

sej več kot 3 knjige mislm da sploh ni preveden
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Literarni kotiček   Literarni kotiček - Page 3 Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

Literarni kotiček
Nazaj na vrh 
Stran 3 od 5Pojdi na stran : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next