Rojstvo zla!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rojstvo zla!

Dogajanje na Bradavičarki je postavljeno v čas, ko je mladi Mark Neelstin postajal lord Mrlakenstein in si je izbiral Jedce smrti.

KazaloGalleryPortálIščiLatest imagesPrijavaRegistriraj se
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Avtomatična prijava ob vsakem obisku (priporočamo): 
:: Pozabil/a sem geslo
Latest topics
» Klepet
Literarni kotiček - Page 2 Icon_minitimeSob Avg 06 2011, 17:54 by Amon Amarth

» Prijave za Gryfondom
Literarni kotiček - Page 2 Icon_minitimePon Jul 11 2011, 19:02 by Amber O’Neill

» Metal Art Corner
Literarni kotiček - Page 2 Icon_minitimePon Jul 11 2011, 14:10 by Hermione Potter

» Prijave za Drznvraan
Literarni kotiček - Page 2 Icon_minitimePet Jun 24 2011, 19:06 by tempel weasley

» Prijave za Pihpuff
Literarni kotiček - Page 2 Icon_minitimeSre Feb 16 2011, 16:12 by Melissa Morgan

» Stopnišče
Literarni kotiček - Page 2 Icon_minitimePon Jan 24 2011, 23:22 by Amon Amarth

» RPG iskalnik
Literarni kotiček - Page 2 Icon_minitimeTor Jan 04 2011, 15:18 by Zara McGrady

» Trenutno poslušam...
Literarni kotiček - Page 2 Icon_minitimeNed Jan 02 2011, 20:43 by Amon Amarth

» Oglaševanje
Literarni kotiček - Page 2 Icon_minitimeNed Dec 12 2010, 15:27 by Jasper E. Smith

Literarni kotiček

Go down 
+15
Diggle Dedalus
Josh Vincerns
Jane Smart
Lia Maccitelli
Tara Shade
Lily Evans (nekdanja)
Caley Sanders
Karon
Niccolette Parkinson
Ray Shadow
Avis F. Quaglio
Lucius Malfoy (nekdanji)
Victoria McGinnley
Lucianne Finnigan
Hannah Brown
19 posters
Pojdi na stran : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
AvtorSporočilo
Karon

Karon

Število prispevkov : 269
Registration date : 06/08/2007

Literarni kotiček - Page 2 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Literarni kotiček   Literarni kotiček - Page 2 Icon_minitimeTor Sep 11 2007, 17:59

Omgg.. Ime rože.. o.O.. To je imel moj predragi bratec za domače branja. In potem seveda jaz, knjižni molj kakršen sem.. sm probala brati, pa sem oo prvih dveh straneh obupala.. No ja.. se zgodi.. Razz
Nazaj na vrh Go down
Lucius Malfoy (nekdanji)

Lucius Malfoy (nekdanji)

Število prispevkov : 439
Registration date : 28/08/2007

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Literarni kotiček   Literarni kotiček - Page 2 Icon_minitimeTor Sep 11 2007, 18:04

ja ime rože.. slišala sm že 1000x sam je še nism prevrala.. pa vrjetn tud nam.. k zmer sprot pozabm da obstaja..

amy.. ja replike, te so dobre.. sm prebrala use, sam zadne tri dele, k niso pštevilčene- te nism.
Nazaj na vrh Go down
tjasyka
Gost

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Literarni kotiček   Literarni kotiček - Page 2 Icon_minitimeTor Sep 11 2007, 18:05

Jaz sem jo pa že najmanj 5x prebrala.....

A replike si brala?! Super tudi jaz sem jih sam sem za razliko od tebe, prebrala tudi trilogijo.
Nazaj na vrh Go down
Karon

Karon

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Literarni kotiček   Literarni kotiček - Page 2 Icon_minitimeTor Sep 11 2007, 18:06

Waa.. jaa.. replika je tut zakon.. Literarni kotiček - Page 2 7441 Zadnjič sem prebarala jih 15.. a jih je samo toliko al so še kje kakšne? Literarni kotiček - Page 2 7441 Reci, da še obstajajo knjige o njej. Ker meni so bile res zakon. Prov uživala sem ob tem branju. Pa še tako lahkoten je bil, ne kot nekatere knjige ob katerih moraš razmišljati..
Nazaj na vrh Go down
Caley Sanders

Caley Sanders

Število prispevkov : 254
Registration date : 08/09/2007

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Literarni kotiček   Literarni kotiček - Page 2 Icon_minitimeTor Sep 11 2007, 18:07

ime rože mi še ni prišlo pod roke, sem pa poskušala brat neki Fau... nihalo od istega avtorja. nja, nikamor nisem prišla Sad
Nazaj na vrh Go down
tjasyka
Gost

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Literarni kotiček   Literarni kotiček - Page 2 Icon_minitimeTor Sep 11 2007, 18:08

Ja, preber trilogijo, ki spada tudi pod repliko.... in ja res so lahkotne.... a je kdo prebral Gospodar prstanov?
Nazaj na vrh Go down
Karon

Karon

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Literarni kotiček   Literarni kotiček - Page 2 Icon_minitimeTor Sep 11 2007, 18:12

Jss! Literarni kotiček - Page 2 7441 In Hobita in Silmarilliona Literarni kotiček - Page 2 962130 Zadnjo knjigo celo dvakrat.. Zdej se bom počasi lotila še triologije še enkrat. Kar ne morem se odtrgati od njega. In ne.. nisem obsedena!
Nazaj na vrh Go down
tjasyka
Gost

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Literarni kotiček   Literarni kotiček - Page 2 Icon_minitimeTor Sep 11 2007, 18:14

Ja sej jst tut skos berem al Gospodar-ja prstanov al pa Hobita!
Nazaj na vrh Go down
Caley Sanders

Caley Sanders

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Literarni kotiček   Literarni kotiček - Page 2 Icon_minitimeTor Sep 11 2007, 18:16

Karon je napisal/a:
In ne.. nisem obsedena!

Sure you're not, keep telling yourself that Razz

No ja, sej js sm pa sam 17-krat prebrala knjigo Bobri Literarni kotiček - Page 2 228867
Nazaj na vrh Go down
Karon

Karon

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Literarni kotiček   Literarni kotiček - Page 2 Icon_minitimeTor Sep 11 2007, 18:18

17 krat? Literarni kotiček - Page 2 870455 Ne se norca z mene delat. A ti to resno? Literarni kotiček - Page 2 7441
Ma pa to že vse na pamet znaš skoraj. Kaj ti je tako všeč al kako?

Čaki.. o čem se knjiga sploh gre? scratch geek
Nazaj na vrh Go down
Caley Sanders

Caley Sanders

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Literarni kotiček   Literarni kotiček - Page 2 Icon_minitimeTor Sep 11 2007, 18:33

jaaaa blazno mi je bla všeč Very Happy skor na pamet ja.
dogajanje je v času koliščarjev na ljubljanskem barju. zgodba sama je o tipu k je bil sicer prvorojeni, ampak ga je fotrova druga mama zrinla pa njegovi družini, kako je šel z očetovga kolišča, si naredu svoje, ustvaru družino itd. ful dobr opisuje takratno življenje in kako so kej delal pa to. se z drevaki fural sm pa tja pa take Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Lucius Malfoy (nekdanji)

Lucius Malfoy (nekdanji)

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Literarni kotiček   Literarni kotiček - Page 2 Icon_minitimeTor Sep 11 2007, 19:02

wa.. bom prebrala.. kadarkol grem u knižnco, mi moja sošolka reče, nj preberem bobre, pa nikol u lajfu jih ni prebrala..
Nazaj na vrh Go down
Lily Evans (nekdanja)

Lily Evans (nekdanja)

Število prispevkov : 126
Registration date : 05/08/2007

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Literarni kotiček   Literarni kotiček - Page 2 Icon_minitimeTor Sep 11 2007, 19:02

Ostrorogi jelen ali kaj je že, kajne? Brala sem 5. razredu Literarni kotiček - Page 2 7441 Potem še enkrat. Ni slaba, ampak ostajam pri kriminalkah, zf-ju.
Nazaj na vrh Go down
Caley Sanders

Caley Sanders

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Literarni kotiček   Literarni kotiček - Page 2 Icon_minitimeTor Sep 11 2007, 19:05

ja Ostrorogi jelen Smile js sm tud v osnovni brala in takrat sm jo tokrat prebrala Very Happy

nazadnje je bla verjetno Digitalna trdnjava od Dana Browna. dobra knjiga, sam vmes enkrat se preveč vleče.
Nazaj na vrh Go down
Lucius Malfoy (nekdanji)

Lucius Malfoy (nekdanji)

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Literarni kotiček   Literarni kotiček - Page 2 Icon_minitimeTor Sep 11 2007, 19:07

ja on velik velik podatkou našteva.. kar se mi učasih zdi dougcajt, učasih je pa zanimiu prebrt k nouga.
Nazaj na vrh Go down
Caley Sanders

Caley Sanders

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Literarni kotiček   Literarni kotiček - Page 2 Icon_minitimeTor Sep 11 2007, 19:08

tam k se una2 lovita notr po kriptu je predolgo... mislm k da rab tok strani, da vn pride! Laughing

angeli in demoni me je pa itak čist očarala in sm šla gledat fotke iz rima če se kje vid kej od tistgao o on prav da je Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Lucius Malfoy (nekdanji)

Lucius Malfoy (nekdanji)

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Literarni kotiček   Literarni kotiček - Page 2 Icon_minitimeTor Sep 11 2007, 19:20

nism še prebrala.. čaka na polici.. prednost sm dala potterju 7. pol grem pa še demončke brt..
Nazaj na vrh Go down
Avis F. Quaglio

Avis F. Quaglio

Število prispevkov : 884
Registration date : 02/09/2007

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Literarni kotiček   Literarni kotiček - Page 2 Icon_minitimeSre Sep 12 2007, 14:19

cerkev, ki so razpostavljene v obliki križa novš najdla Smile

najbolj bedn v tej knjigi m je pa uno k dol tm z unga helikopterja skoč z enp plahto in pol prleti direkt v uno reko in preživi in naprej lovi "zločince"... Sam čakaš, da bo še enkrat reku: Bond. James Bond. Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Karon

Karon

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Literarni kotiček   Literarni kotiček - Page 2 Icon_minitimeSre Sep 12 2007, 17:05

Mne pa Bond ni bil nikoli všeč.. o.O.
Ne v knjigi ne v filmu.. sploh se mi ne dopade..
Nazaj na vrh Go down
Victoria McGinnley
Profesorica
Profesorica
Victoria McGinnley

Število prispevkov : 217
Registration date : 16/08/2007

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Literarni kotiček   Literarni kotiček - Page 2 Icon_minitimeSre Sep 12 2007, 17:29

a ja bon tud kniga, karon? Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Karon

Karon

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Literarni kotiček   Literarni kotiček - Page 2 Icon_minitimeSre Sep 12 2007, 17:35

Mja.. neki sem brala, ko je biu tut on. Živi in pusti živeti al pusti umreti? scratch Neki na to foro.. ampak pol nisem nič prebrala ker mi sploh ni bilo všeč..
Nazaj na vrh Go down
Victoria McGinnley
Profesorica
Profesorica
Victoria McGinnley

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Literarni kotiček   Literarni kotiček - Page 2 Icon_minitimeSre Sep 12 2007, 17:36

ma dj bond je creep.. res je jerk! pa ful je boring. pa res je največ delou od bonda. pa res je na usake tri dele drug bond.. to mi je najbl se zafrkavat iz tega Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Hannah Brown

Hannah Brown

Število prispevkov : 281
Registration date : 05/08/2007

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Literarni kotiček   Literarni kotiček - Page 2 Icon_minitimeSre Sep 12 2007, 18:21

bond...mi še na misu ne pride da bi to knigo u roke uzela...sam ne prvlač me sploh... Rolling Eyes
Nazaj na vrh Go down
Victoria McGinnley
Profesorica
Profesorica
Victoria McGinnley

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Literarni kotiček   Literarni kotiček - Page 2 Icon_minitimeSre Sep 12 2007, 18:32

d00h.. sj je bv.. moj fotr pa mt sta pa navdušeno gledala use dele, k so p bli na TVju..
Nazaj na vrh Go down
Niccolette Parkinson
Spolzgad
Spolzgad
Niccolette Parkinson

Število prispevkov : 622
Registration date : 02/09/2007

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Literarni kotiček   Literarni kotiček - Page 2 Icon_minitimeSre Sep 12 2007, 19:09

jmen je mt iz knižnce prnesla Diamanti so večni... sploh se nemorm spravt zravn.. najbrž zato, kr mam tut Srce iz črnila... še na pol nism, pa mi je svetovna knjiga.
Nazaj na vrh Go down
http://www.bradavicarka.all-up.com
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Literarni kotiček   Literarni kotiček - Page 2 Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

Literarni kotiček
Nazaj na vrh 
Stran 2 od 5Pojdi na stran : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next