Rojstvo zla! Dogajanje na Bradavičarki je postavljeno v čas, ko je mladi Mark Neelstin postajal lord Mrlakenstein in si je izbiral Jedce smrti. |
|
| Literarni kotiček | |
|
+15Diggle Dedalus Josh Vincerns Jane Smart Lia Maccitelli Tara Shade Lily Evans (nekdanja) Caley Sanders Karon Niccolette Parkinson Ray Shadow Avis F. Quaglio Lucius Malfoy (nekdanji) Victoria McGinnley Lucianne Finnigan Hannah Brown 19 posters | |
Avtor | Sporočilo |
---|
Trevor Dearborn Knjižničar
Število prispevkov : 496 Location : World Registration date : 17/11/2007
| Naslov sporočila: Re: Literarni kotiček Čet Mar 20 2008, 05:08 | |
| ja, bl tak konc je. Soba nočne more - (kao srhljivke) jest sm se pr nekaterih knjigah zraven smejel | |
| | | Avis F. Quaglio
Število prispevkov : 884 Registration date : 02/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Literarni kotiček Čet Mar 20 2008, 09:41 | |
| most v trabitijo ...al neki tazga.
tut lušna knjiga, sicer bol stara že. | |
| | | Niccolette Parkinson Spolzgad
Število prispevkov : 622 Age : 30 Location : California Registration date : 02/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Literarni kotiček Čet Mar 20 2008, 15:43 | |
| Avis, kdo je to napisu? Mi dobr zveni naslov.... | |
| | | Avis F. Quaglio
Število prispevkov : 884 Registration date : 02/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Literarni kotiček Čet Mar 20 2008, 18:18 | |
| pojma nimam.
vem da nima prov veselga konca, ampak je ful lepa knjiga o dveh puncah... ap pa punca pa fant, k postaneta prijatla, pa ustvarta en svoj sanjski svet... | |
| | | Niccolette Parkinson Spolzgad
Število prispevkov : 622 Age : 30 Location : California Registration date : 02/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Literarni kotiček Sob Mar 22 2008, 12:22 | |
| Zdej me pa res začeu firbc matrat. Bom 100% prebrala. | |
| | | Bellatrix Black (nekdanja
Število prispevkov : 422 Registration date : 12/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Literarni kotiček Sob Mar 22 2008, 14:21 | |
| Terry Pratchett- THUD!Mene je nasmejala. Vimes thought that was a bit pat, but nature can be like that. Sometimes you got sunsets so pink that they had no style at all.Better dead drunk than just dead..... | |
| | | Dior Andy Davidson Profesor
Število prispevkov : 161 Registration date : 08/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Literarni kotiček Ned Apr 06 2008, 14:07 | |
| Fjodor Mihajlovič Dostojevski - Zločin in kazen Kot vsako obvezno branje, me je vedenje, da ga MORAM prebrati navdalo z grozo... A ko sem ga začel brati, me je posrkal vase in NAVDUŠIl s psihološkim orisovanjem glavnih junakov. Čeprav je bil konec očiten in znan v naprej že iz naslova, je predstavil neprestavljive širine človekove osebnosti. Pa bodi to vse Se opravičujem za take izpade kot je ta zgoraj; se pozna, da sm napisal že 2 eseja na to temo :P | |
| | | Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Literarni kotiček | |
| |
| | | | Literarni kotiček | |
|
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| |
|