|
| Rad, ne rad | |
|
+10Lucius Malfoy (nekdanji) Niccolette Parkinson Avis F. Quaglio Severus Snape Lia Maccitelli Elysse Ide Hannah Brown Sindaroth Anthirien Lucianne Finnigan Mark Neelstin (nekdanji) 14 posters | |
Avtor | Sporočilo |
---|
Severus Snape
Število prispevkov : 424 Registration date : 25/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Rad, ne rad Sob Sep 08 2007, 14:52 | |
| Jst oblečem tist kar mi pride pod roko in je čisto. Drgač so pa moje cote večinoma črne, majce sploh ne vem če mam še kako druge barve k črne... | |
| | | Avis F. Quaglio
Število prispevkov : 884 Registration date : 02/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Rad, ne rad Sob Sep 08 2007, 15:05 | |
| sem na podobnem kot ti. mam še eno rdečo srajico, pa modro-zeleno majico z dost izreza (Že kr preveč za moj okus), pa eno uranžno kiklo do tal, pa mal krajšo zeleno. Pol so pa sam še črne stvari. mislm, sej mam tut drugo, sam cunj sploh ne nosm. mam za okras v omari. | |
| | | Niccolette Parkinson Spolzgad
Število prispevkov : 622 Age : 30 Location : California Registration date : 02/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Rad, ne rad Sob Sep 08 2007, 15:07 | |
| js tut neki podobnga. Nosm sam še črno, ostalo sam vsi v omari. | |
| | | Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Rad, ne rad Sob Sep 08 2007, 15:11 | |
| lihk učer me je mt nadrla, da zakaj se v svetlejše farbe ne oblačm pa zakaj si vedno ene in iste superge kupujem, pa še ene par komentarjev je mela rada mam skejtrski stil superg, al pa karkol temu podobn pa ponavad so vse črne s kombinacije še kkšne barve ene vanske so ble modre, sam sm jih tok doug nosila, da so nakonc že kr skor zelene ratale, enkrat ta tedn sm jih končno zabrisala v smeti |
| | | Avis F. Quaglio
| Naslov sporočila: Re: Rad, ne rad Sob Sep 08 2007, 15:28 | |
| hm, moja je že obupala... alpa seje že prvadla. | |
| | | Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Rad, ne rad Sob Sep 08 2007, 15:32 | |
| nah, sj moja tud, ubistvu mi prepušča vajeti pr mojm stilu, mislm če bi bla že lih kkšna uibr metalka al pa uibr emo, bi mi pomoje ful težila, zdj pa sam sem pa ke, usake par mescou kej pripomne, sam drgač se je pa navadla, pač nism finoča rada mam ful slane kokice |
| | | Severus Snape
| Naslov sporočila: Re: Rad, ne rad Sob Sep 08 2007, 15:40 | |
| A dej, dej Rachel. Itak, da si finoča, sam nočš se sprijazn s tem. Sej sm ti to že zanč povedu . Rad mam Metal... Ne maram emotov... | |
| | | Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Rad, ne rad Sob Sep 08 2007, 15:51 | |
| ne maraš emotov, ker so ti konkurenca, ni fajn če vidš ceu kp tipou, k so ti čist podobni po zgledu, to je res zajeban ja rada izzivam folk, ki ve, da se samo zajebavam ne maram Busha (BUllSHit), dejansko obstaja po tanovem beseda bušizem ne maram velkih zgodovinskih ''osvajalcev'' kot so Napoleon, Hitler itd. če kje vidm svastiko jo z veseljem prečrtam, če je le možno -.- |
| | | Severus Snape
| Naslov sporočila: Re: Rad, ne rad Sob Sep 08 2007, 15:54 | |
| Jap emoti so huda konkurenca, zato po svetu hodm z mašinco, da če vidm kazga, da ga zabrijem... Na msn si bom dl v avatar svastiko, pa jo probi prečrtat . Rd izzivam folk . | |
| | | Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Rad, ne rad Sob Sep 08 2007, 15:59 | |
| ne upaš ne maram bit izzivana no kokr kdaj |
| | | Severus Snape
| Naslov sporočila: Re: Rad, ne rad Sob Sep 08 2007, 16:01 | |
| Nimaš rada izziva? Kuk si dolgočasna... | |
| | | Avis F. Quaglio
| Naslov sporočila: Re: Rad, ne rad Sob Sep 08 2007, 16:01 | |
| bogi emoti. sej ženske še kr neka zgledajo sam tipi... kaki tip ti je to, k je čist bogi skos pa se smil sammu seb?! men se pa svastika ne zi preveč napačna sej se hecam. Bi si dala na šolsko torbo eno prečrtano. joj, sam ne jit po ekranu pisat. mah, itak pa to sam blondinke počnejo | |
| | | Severus Snape
| Naslov sporočila: Re: Rad, ne rad Sob Sep 08 2007, 16:04 | |
| Rad growlam k sm pijan | |
| | | Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Rad, ne rad Sob Sep 08 2007, 16:21 | |
| ne, ne maram bit izzivana od folka, ki je bil pred tem izzivan lol wtf drgač mam pa rada izzive, ste že bli v adrenalinskem parku? malce premaladrenalinski je če mene prašaš jz bi tud rada growlala pa neznam damn u guys rada mam risanke ne maram grozljivk |
Število prispevkov : 622 Age : 30 Location : California Registration date : 02/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Rad, ne rad Sob Sep 08 2007, 16:28 | |
| ja, mi smo bli lan na končni ekskurziji v adrealinskem parku... kr zanimiv ja...
rada mam črno ne maram roza | |
| | | Avis F. Quaglio
| Naslov sporočila: Re: Rad, ne rad Sob Sep 08 2007, 16:29 | |
| hm, premal?!!! Jst se izredno bojim višine. zame je blo še preveč adrenalina. Čudn da sm sploh gor šla risanke so zakon, grozljivke tut še posebi psihološke mne maram romantičnih komedij. tut nakupovanja ne maram. | |
| | | Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Rad, ne rad Sob Sep 08 2007, 16:34 | |
| jz pa nakupovanja, odvisn kaj hlač ful ne maram nakupvot, oziroma nism marala, zdej nevem kako je za kkšna božična, rojstnodnevna darila itd. itd. al pa nakupe za kake čačkarije in kramo, ki me zanima mi je všeč al pa kej pa rada nakupujem |
| | | Severus Snape
| Naslov sporočila: Re: Rad, ne rad Sob Sep 08 2007, 16:36 | |
| - Rachel Whitwell je napisal/a:
- ne, ne maram bit izzivana od folka, ki je bil pred tem izzivan
lol wtf
drgač mam pa rada izzive, ste že bli v adrenalinskem parku?
malce premaladrenalinski je če mene prašaš
jz bi tud rada growlala pa neznam damn u guys
rada mam risanke ne maram grozljivk Hahaha n00b, sej loh pa screamaš Jst obožujem grozljivke, vsaj une kvalitetne | |
| | | Avis F. Quaglio
| Naslov sporočila: Re: Rad, ne rad Sob Sep 08 2007, 16:37 | |
| karkol čš: obleke, hrano, darila...
no, sam za ene par oseb rada kupujem darila (zato, k vem, kaj majo radi) pa rada grem v knjigarno po kako knjigo.
drugače pa me komi zvlečejo v štacuno. | |
| Naslov sporočila: Re: Rad, ne rad Sob Sep 08 2007, 16:40 | |
| yes, i like dobre grozljivke... ne pa, k sam sekajo glave pa to... | |
| | | Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Rad, ne rad Sob Sep 08 2007, 16:40 | |
| mah, v večina grozlivk, se takoj razbere kakšn bo konc in so bedne, o dear there is something under ur bed and the last thing u know, ur in ur room, huging ur teddybear and feeling sorry for urself screamat pa znam rada mam komedije, kvalitetne komedije |
| | | Caley Sanders
Število prispevkov : 254 Registration date : 08/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Rad, ne rad Tor Sep 18 2007, 17:51 | |
| rada mam mlečn zbrob k sm ga dans jedla po enih osmih letih nimam pa rada poplave k se bo začela čez kšno uro, če se dež hitr ne unese | |
| | | Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Rad, ne rad Tor Sep 18 2007, 17:52 | |
| rada mam boksarce ne maram tangic :D:D |
| | | Avis F. Quaglio
| Naslov sporočila: Re: Rad, ne rad Tor Sep 18 2007, 18:03 | |
| tangice - fuj! A sem že rekal, da mam rada dž pa rada slikam | |
| | | Caley Sanders
Število prispevkov : 254 Registration date : 08/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Rad, ne rad Tor Sep 18 2007, 18:09 | |
| men so pa ql tangice. navadla sm se jih, udobne so 100x bl k navadne spodnje hlače. še velik bl sexy so. razn če maš rit k nilski konj, na tako žensko tangice pač ne pašejo. pa na kšno k jih ma do sredine hrbta potegnene ne maram zoprnga folka. | |
| | | Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Rad, ne rad | |
| |
| | | | Rad, ne rad | |
|
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| |